1advent

majsan var här en sväng innan och skulle plugga, vi pluggade galet mycket faktiskt, Eller ja egentligen inget alls. Så det kan gå. När hon stack och dansade så följde jag med la familia ner till Ishallen och såg Hässleholm - Jonstorp med Frida som sällskap. Hhk vann med hela 5-1, inte illa alls minsann. Nu ska vi glögga lite och käka lussebullar.

Trevlig första advent folks.


,

"Väljer du musik lika bra som du kysser så kommer det inte vara några problem med skivan"

Fingrarna?

-"Fan vad snygg du är"
-"Ae du är sådär måste jag säga"




Sitter och myser i sängen framför Idolreprisen. Jag klarar bara inte av Carola, hon sjunger jättebra men jag klarar inte höra henne prata. Hahah ett av johans fan var ju helt galet, haha fan vad kul. Kevin är lätt min favorit, han  bara charmar en så totalt rakt igenom rutan, man bara sitter och ler när han är på scen.

Sara och Linn kom hit igår, vi fixade och värmde upp här. Vid nio drog vi ut till röke. Där var trevligt folk och jag hade en rolig kväll.




England

Igårkväll när jag gick och la mig hade jag feber,  och jag var jättearg för jag ville kunna festa idag. När jag vaknade imorse efter att ha sovit i tolv timmar var febern borta (Y). Dock mår jag inte helt bra, men vafan, fest blir det ändå.
Jag fick iaf något konstigt ryck och började sortera ut bland grejerna på mitt rum, så nu är hyllan städad och fin. Snart ska jag hoppa i duschen sen kommer några av flickorna hit, efter det bär det av till Kali i röke.
Förresten när jag städade i min hylla hittade jag massa gamla saker, oj vilka minnen.  Jag satt och log hela tiden, när jag hittade Englandsflaggan började jag nästan gråta. Språkresan är fortfarande det bästa jag gjort i hela mitt liv.

helghelghelg

Jag fick VG på mitt matteprov och jag är såååå jävla glad. Shallalallalaaaaa!

Dessutom kom en lämplig estetkonsert in i bilden så vi slapp Mats Flumdin nästan hela lektionen, och på arkitekturen julfikade vi. Sen  spenderade jag lite tid med min bror och köpte dessutom Snören, som är mitt nya favoritgodis. Så nu sitter jag här och myser i soffan med mina snören. Bra dag!

Ikväll möter brorsan tyringe och jag ska stå i Cafeterian, inte vidare livat men lätt värt 250 spänn. För övrigt har jag noll planer i helgen och det är riktigt skönt, blir nog något med tjejerna i lägenheten imorgon. Det hade varit mys.

Min bror var gulligaste i världen igår.

Fullspäckat december

Idag är det 23 dagar tills det är jullov, 
Innan dess är det en hel del grejer som ska hinnas med.

- Religionsprov
- Engelskinlämning + tal
- Historiaprov
- Matte E provbanksprov
- Ljuspunkt klar
- Cykelställ klara
- Aritekturritningen klar

+ sexparty hos petra
+ tims 18års fest
+jobba ishallen two times (=500 kr)
+lussevaka?
+fotning i turning torso med FF
+ ev. sve -tjeckien malmö arena
+ Favorit i repris, T3b fixar FESTEN igen.


Dessutom är det 27 dagar till Julafton och 36 dagar till min 18årsdag!

‘cause I found a happy face in the mirror today.”

Alltså att sitta i skolan just nu känns totalt jävla onödigt. Innan denna lektionen har vi haft håla i tre timmar och nu sitter vi bara här och gör saker som vi exakt lika gärna kunde gjort hemma. Typ hänger på bilddagboken, pratar om Blondinbellas bantingstips och läser andra bloggar.  Vi hann dock göra två vettiga saker på hålan, Jb körde oss hem till mig så att vi kunde tömma mitt rum på mina klasskamraters kläder sen studentfesten, och sen var jag och fikade med Sharpis, piddepadde och macke. Tummen upp.

"
To encourage child-bearing some population owners promised women slaves their freedom after they had produced fifteen children. "

Lite vettigt gör jag iallafall för jag läser igenom mina källor till arbetet, slaveri är ett ganska intressant ämne och det är mycket man läser som gör en förbannad, tänk att man gör så mot människor. Det var ju iallafall snällt av slavägarna att släppa kvinnorna fria när de hade fött femton barn (!), FEMTON barn! helt sinnessjukt.


Godissnöre

HAHA jag vet inte om ni la märke till min föregående rubrik. "Wednesday". Det är ju dock idag så jag måste varit rätt virrig innan jag gick och la mig igår. Så kan det gå. Tror det var för att jag bara brukar träna mina barn på onsdagar, så när jag tränade dem igår så blev jag väl förvirrad.

Dagen började inte så bra, jag försov mig (Y). Sen skar jag mig i nästan alla mina fingrar är jag skulle skära glas på designen. Allting blev dock rätt mycket bättre när vi lunchade på Asian Corner. Det är mumsig mat minsann. Efter det blev dagen bara bättre, MVG på svenskan, Frans hade köpt snöre till mig på historian(!), vi hade tjatat på frans att det var hans tur att bjuda på godis denna gången, men eftersom man inte riktigt kan lite på Frans gick vi och köpte godis innan vi skulle börja. Jag letade efter snöre i hela stan, men fann inga. Sen kommer jag till historian och där sitte frasse med mina godissnöre. Åh vilken lycklig kvinna jag blev! Vi bytte så jag fick snörena och han fick mina bilar. Nöjd Elin.

Efter träning så blev det lite Qpoolen med majasajalinn. Det var skojsigt och en spännande herrfinal. Ifk-ifk precis som förra året. Nu vet ni allt om min dag, YEY.

Wednesday

Wie, idag har varit en fullspäckad men lugn dag, det gillar vi. Efter Oprah innan idag gjorde jag mina fysikuppgifter jag fått av Totte för att höja mitt betyg,, jag tror dock dem är lite fel och jag håller inte med honom om att "fysik är intressant". Sen vid sex drog jag för att träna mina flickor, efter det qpoolen såg sara spela och sen hem till Familjen Sörensen för att fira Emmapemma som fyllde 12. Det var god mat och jag och frida fick snackat lite ordentligt. Det var ett tag sen så det var mycket trevligt. Nu ska jag snart sova, är riktigt trött.

Gnite babes:*

Sex and the city

Just nu sitter jag och ser Oprah, jag satt och bläddrade bland kanalerna och fann alla fyra sex and the city-flickorna där i soffan. Vem kan låta bli och kolla då? Det roliga är att de är exakt likadan i verkligheten som i filmen.  Miranda är lite pojkflickig, väldigt rak och ärlig. Tydligen är hon lesbisk, och det känns inte riktigt som man blir förvånad. Charlotte är lika söt och gullig i verkligheten, och tror lika blint på äkta kärlek som hon gör i serien. Samantha har en 23 år yngre man i verkligheten med, det känns ju precis som henne. Tjejerna måste verkligen vara perfekta för sin roller, eller så har rollerna gjort dem till de de är?  En sak är säkert - de är lika härliga i verkligheten. Wie nu kom Mr big med in i bilden, detta programmet blir bara bättre och bättre. MUms


24:e

matteprovet är över och jag klarade iaf G. Tack oskar havsvik!
Det var faktiskt sju roliga mattetimmar igår, så jag hoppas det blir fler sådana dagar innan nationella. Jag lär behöva det.  Pedden var inte så svår, det hade vi iofs inte väntat oss heller. Och engelska är uppskjuten nästan en vecka. Thank you god. Hehe, slutpratat om skolan de blir så mycket snack om det bara för det är det min mesta tid går till, alla slutproven är nu. Jag längtar till vårterminen, svenska och fysik är min enda pluggämnen. Känns fedtnajs.

Fika på Caféhörnan idag igen, mina vänner är brabra.
Sen träning, körde hård styrka med dem. Haha det är rätt härligt att köra lite med dem.
Nu ska jag bara skriva engelskoutline sen chilla och seeen sova.

Det är en månad till julafton idag, ge mig december nu! men ta bort kylan tack (A)

la la la

Det luktar jul i vårt hus, mamsen bakar!
Idag ska jag plugga exakt hela dagen typ, två prov och en inlämning imorgon. Känns bra,
tar bussen till vittsjö vid tio i ett för att plugga matte med kuylenstierna och co hemma hos Mr Havsvik.
Hoppas de kan lära mig lite, annars är jag rätt körd.
Puss på det.


balklänning, biljard , bönder

Dagens 3 B. balklänning, biljard, bönder
Mina ben är alldeles illröda! Jag har precis promenerat hem från Qbar och det var galetgalet kallt. Därav mina röda ben.

Kvällen har varit trevlig, lagade tacos med anna och mammi, sen efter en väldigt chill tvåmannaförfest, kan nog inte ens kallas förfest haha, så drog jag och anna till ett ganska dött Qbar, som tur var kom Annas man och co och livade upp stämningen rejält. 3 biljardmatcher senare är det konstaterat och jag är riktigt kass på biljard, men som tur va hade jag 2 stycken aningen bättre medspelare så det gick bra ändå. Det roligaste på hela kvällen var dock inte biljarden utan toakön. Bönder ,"tyvärr har jag ju en kaaaaaar", och rondeller. "alltså i tyringe finns bara en rondell, men vi har snaart fyra i bjärnum". WOW.

Jag och mamsen har varit i köpenhamn innan idag, det är lätt min favoritstad. I love it.
Där var julpyntat och lite snö, tivoli var fint som attan även om vi bara såg det från utsidan. Målet med resan var att finna en vacker balklänning och det gjorde vi minsann. Jag är  nöjdnöjd med den, nu åker den långt in i garderoben och får inte skådas igen förrän i juni. wiiiiie.

Dagens bästa: Mamma<3

majelin

hej jag är sååååå hääääär trött nu, och ska sova massor. Mamma hämtade mig precis hos Elias, där var lite festligheter jag festade dock ej. Duktig elin. Pallade faktiskt inte dricka och orkar verkligen inte var bakis imorgon. Det var trevligt iaf, galet tyringe folk och maja gör festen bra. HHK loosade mot tyringe, bög. Men vi sålde som attsingen iallafall.Det är bra.
Dessutom har jag en megabra baldejt som lovat att jag ska få balen precis som jag vill ha den, förutom om jag ville ha limousin för då fick jag fixa den själv. Han var dock rätt full idag, så hoppas han minns vad han har lovat sen.

nattinattiiiiii

Solide Edge

wohoo, två lektioner kvar. sen är det heeelg.

har design nu, solid edge med mats flumdin.- Guuuud jag hade glömt att han var så här seg, klart jag visste att han var seg, meen såååhär seg. jag kommer dö.

sista lektionen arkitektur, sen hem och så till ishallen vid 5, matchen börjar sju. 2 timmar innan känns väl liiiite onödigt men visst, måste man så måste man. Jag har ju redan fått mina pengar iaf. Dessutom är det bra match ikväll, hhk-tyringe så jag hoppas jag kan se det mesta av den. Efter hockey har majsan dragit med mig till Elias på fest.

20 november

Först uppsatsskrivning i fyra timmar, hej skrivkramp.
Tur att det för en gångs skull var god mat i skolan,
totalt flippat på fysiken, vad hade jag gjort utan t3b´s män där alltså.
jag hade jättekul iaf, hompiskompis. biffen och bullen osv.
mattedag med louise sen, 3 tal sen kom vi av oss och pratade mest.
Jag har dock gjort alla peduppgifterna idag (utan att bränna upp pappret)
det var faktiskt lite duktigt minsann. ikväll ska jag sova tidigt och hoppas
att min dumma huvudvärk går över.
Dessutom är jag arg på cecilia, hon plågar oss värst av alla.
Jävla engelskuppsats!


p.s jag har skrivit önskelista idag.

Tjenare Benke

Jag är lättad, ett av svenskproven är över. puuh.
Sköntskönt,. fyra timmars uppsatsskrivining imorgon inte lika skönt.
Dessutom har jag haft ont i huvudet hela dagen och är jätteförkyld. Blö.
Så nu ska jag bara mysa i soffan tills det är dags att åter bege sig till skolan, yey. Historia.
Efter det är det träning med vågen och sen veckans höjdpunkt. Grey´s Anatomy.
Sen sova sova sova.

Jag har alltid sagt att jag hatar november, det är den värsta månaden på året. Inget undantag i år.
RIktigt pissigt väder, man blir både trött och depp av det. Dessutom har jag inte en tillräckligt varm jacka så jag går runt och fryser som ett as hela tiden, ska köpa en sån overall, det hade minsann varit varmt och skönt.

tors:
uppsatsskrivning
mattedag med louise
fre:
hhk-tyringe,  sen -?
lör:
balklänning köpenhamn med mor, ev ferre med flicksen?
Sön:
pluggapluggaplugga.
mån
matteprov
pedprov
engelskinlämning

Tur jag har fredag och lördag denna veckan!

följ fotstegen

Wie, imorse gick jag upp redan klockan kvart över sju fast jag inte började förrän klockan tio. Var och gymmade med pappa, sen en helt onödig dag i skolan. Vi har klippt fötter och lagt ut till öppet hus ikväll och haft betygsnack på religionen. Jag och Sara satt mest och funderade på nyårsfest, skrev upp en lista på vilka man skulle bjudit isåfall och det blev en jävla massa, runt 100 stycken.  Men, då ska man ha vakter och skit, kan bli krångligt på nyårsafton. Dessutom ska jag ju ha min 18årsfest så kan ju bli lite kaka på kaka.

Borde plugga nu, men all min självdiciplin tog nog slut imorse när jag gick upp och tränade för jag har bara sovit och ätit sen ja kom hem, tänkte faktiskt sova en liten stund till innan det är dags att dra tillbaka till skolan. Öppet hus så vi ska vara där till åtta. Verkligen skitbra när allt jag borde göra är plugga. (Y)

juleljus

Idag efter pedden som fortfarande är totalt meningslös (men lasse är rätt rolig) så gick jag sarling och majsan och fikade. Våra fikor är det bästa faktiskt. Iaf så när vi gick in på Caféhörnan fick jag sån julkänsla bara för det var mörkt ute och så gick man in och där var tända ljus och mysmusik. Så  efter träningen med skruven så cyllade jag hem, tände ljus, kokade julté och satte på julskivan. Jättemysigt att plugga till. När jag pluggat svenska tänkte jag va lite duktig och plugga ped, när jag kollar upp från blocket så ser jag att jag att hela frågepappret brinner. Jävligt smidigt elin. Jag hade tydligen råkat lägga det i stearinljuset, jag tog det som ett tecken på att det var färdigpluggat för min del idag. Nu ska jag kolla Prison Break och sen sova,  Puss!

cutie


Söööta unge!

                                                                                                                              Och mamman din är lika söt,


hjortronsylt

Jeg har haft de kjempe koslig.

Helgen har varit supermys, bil i åtta timmar i torsdags sen mys och god mat på kvällen, surprisen var lyckad och julia blev glad för födelsedagspresenten.  Mest har jag myst och busat med julia¨för hon är typ sötast i hela världen, men vi har också varit lite turistiga i Hamar, varit uppe på fjället och sett massa snö.  Vi har fikat, bakat pepparkakor, kollat när julia gick på gympa, hälsat på bestemor och bestefar och Jag har hittat kyrkan jag vill gifta mig i, men jag måste först finna en rik man som kan betala för bröllopet och alla gästers resa till Norge, jag har ju dock några år på mig.Imorse var en pina och jag ville verkligen inte åka hem. Tur det bara är en månad kvar till jul typ för då kommer dem hit!

Nästa vinter vill jag dra till Trysil och säsonga, massa skidor /snowboard och antagligen en hel del snygga norrmän. Sounds good to me.


                                             


God Damn

nu drar jag till markaryd och tidigt imorgonbitti kör vi till Norge, ha de bra loooovers.

Mobilen är med ;)

How to save a life

Dålig update, ohyees. Tävlingen gick sådär, hyrde två filmer när jag kom hem och såg med mor min, ingen vidare festlig lördagkväll alltså men jag orkade inte. Söndag jobbade jag i ishallens Cafeteria, HHk loosade mot Osby men jag blev 250 kronor rikare för att jag jobbade iaf. Alltid något. Idag har varit en lång dag, först matte och fysik. Det enda bra med det var att Totte faktiskt var bäst idag och flyttade Fysikprovet till efter jul, annars skulle det legat samma dag som historian. Då hade jag allvarligt talat dött. Efter lunch höll jag det sämsta engelsktalet någonsin, sen gick vi på en precis som vanligt totalt meningslös pedd. Första träningen med ihopslagna grupper idag, det gick brabra och var riktigt kul. Dock har jag smärta i min arm efter passat på typ minst 100 flickisar. Självklart var det riktigt pissigt höstväder när jag skulle cykla hem och jag var total genomblöt när jag kom innanför dörren. Nu sitter jag dock i värmen och hör hur det stormar utanför. Rätt mysigt när man är inomhus.

Musikmusikmusik <3

"Älska älska älska HTS"

studentfesten i torsdags, förfest här med större delen av klassen + nille, nille, fille och kyrre. Det var trevligt, och alla var satans snygga i sina 90´s kläder, jag är glad att det inte är 90-tals mode nu, men jag vet inte om alla håller med, en hel del verkade gilla brittans stil. Själva studentfesten var väl helt okej, men inte riktigt så rolig som jag hade väntat mig. Så brukar det gå när man har stora förväntningar. Dessutom var lokalen så stor, att fastän där var hyfsat med folk så kändes det rätt tomt.

I fredags var ingen rolig dag alls, fastän jag inte druckit särskilt mycket var jag rejält bakis. Skolan var en pina, Linda förstörde min dag angående chokladkartongen, blev fetemat till lunch och efter skolan stack jag hem, somnade i soffan på fem röda och sov i typ tre timmar. Tim joinande mig på kvällen med Ica Pizza och filmen Dewey Cox.  När han stack så somnade jag igen, gaaalet trött. Nu ska jag snart stiga upp ur min säng, käka och duscha. Sen är det skånemästerskap i lund.

Håll tummarna lovers.

happy face

alltså historian är över och vilken lättnad, nu kollar jag på greys och njuter av livet utan läxor. Som tja, istort sett bara kommer hålla idag. Imorgon är det iaf studentfest, jag är pepp! :) Har åkt en sväng med sara idag, donken ofcourse det är ju grejen med nytt körkort. Har faktiskt solat med, och det var galet skönt. Vi hörs bebisar :*

Idag är allting bra

Idag har jag sjukt mycket historia att plugga men konstigt nog är jag glad ändå. Dels för att jag är fett pepp inför studentfesten på torsdag, har bränt ut lite 90talsmusik innan idag och man kan ju inte bli annat än glad när man hör den. "barbie girl" "boom boom boom" mfl. De flesta låtarna är tagna från mina hits for kidz-skivor.(höhö)  Dessutom satt vi och pratade outfit på tåget, vi kommer vara galet fula och jag gillar det! Förfest här på torsdag för klassen, det blir trångt men mysigt.

 I lund idag hittade jag faktiskt en högskoleutbildning som intresserade mig och det känns bra eftersom jag innan verkligen inte haft en aning vad jag vill läsa eller vart. Industridesigner låter väl rätt bra, eller vad säger ni? En annan anledning till att jag är glad är att jag har underbara vänner, ville bara påpeka det just idag.  En av dem har tagit körkort idag. Tusen grattis till SarlinDarling.<3 Grattis till linney med som fyller eighteen! wiie. Nu ska jag plugga lite mer historia sen ska en glad elin nana sött.

Puss lovers.

Klagomuren

Idag har varit en så ickebra dag. Skolan var seg, jag hade ont i huvudet och mådde allmänt kass. Efter skolan pluggade jag alldeles för lite historia, kvart i fem klipptid. Fast det inte är så kort känns det kort så jag är lite ledsen och missnöjd, ska snart tvätta det och fixa det själv och se om jag gillar det bättre. Hoppas det, palla dåliga hårdagar i flera veckor framåt annars. (i så fall måste jag gå hem från skolan varje dag, höhö *internt skämt*). Sista träningen med spagat idag, det var sorgligt. Fast jag ska ju fortfarande ha dem, men inte bara  i deras söta lilla grupp. Nu ikväll har jag också pluggat alldeles för lite historia, och ätit alldeles för mycket. Jag är konstant hungrig, dessutom mår jag fortfarande kass. Jag håller med flera av mina historiakamrater som bett mig skjuta dem idag, historian är förjävlig och den kan dö och allt sånt här.

Jag känner att jag verkligen måste muntrat upp folk med denna bloggen 8-).

En sak är bra, studentfest på torsdag! :D

http://themodernromeburning.bloggspace.se

Här är ett litet utdrag ur tims blogg som jag var tvungen att kopiera in här bara för att det var så gulligt och för att det gjorde mig glad.


"det var en mycket trevlig kväll med en mycket söt och pratglad tjej! hade det inte varit för våra bådas kärleksproblem, mitt kvinnohat och min ickekunniga kunskap om att kunna ragga så hade jag garanterat gett mig in på att försöka flörta upp flickan! hon är ju söt, mysig, trevlig, rolig, pratglad och sig själv, mycket mer kan inte begäras egentligen?"

och så var detta lovet slut.

Trots att jag var nästintill död igår, jag var galet trött + huvudvärk så blev det fest på kvällen. Jag menar sista festdagen på lovet ska ju icke missas. Maja kom hit vi lagade tacos och åt i massor. Sen fick vi stressa ihjäl oss för att hinna tjugo över tio tåget till Tyringe, där mötte Bjärnor och Nille oss. De två är galet härliga. Festen i hemvärnsstugan var väl ingen jättehöjdare, men jag var inte riktigt på humör heller. Vi träffade iaf några trevliga människor, bl. a. en gotlänning och en göteborgare, en välfriserad Martin Olsson och några till. Men mest underhöll Macke och Nille oss. Negerskratt + maja lekte frisör på nille. Vi drog lite innan två, återigen fick Erik äran att vara chaufför, snäll Erik! Hemma åt vi resterna av tacosen för att förhindra dagens bakfylla. Lyckades inte riktigt. Vid fyra inatt ringde en gotlänning men jag var för trött för att fatta vad han sa (hehe). Det var något om att de skulle komma och heja med pompoms på tävlingen på lördag. Hoppas de inte genomför den tanken. Nu ska jag pluggeliplugga lite historia, troor jag. Först en lång skön dusch dock.

p.s. Min framtida man ska vara göteborgare för göteborgska = döda mig.

Class

Ica´s mozarella pizza. Perfekt bakismat.  Hungrig var jag med, efter som jag vaknade 11.11 och skulle vara hos malin 12= ingen frukost. Blev iofs lite frukost där iform av chailatte och negerbullar. Nyttigt! Nu ska jag iaf äta min pizza och chilla lite, sen är det nya tag ikväll. Först lite taco sen eventullet fest i tyringe, eller någon annanstans?

Igår så var det förfest med bara tjejer hos Petra, det var treeevlans. Var inte alls meningen att jag skulle med dem ut sen när de skulle dra till kstad, för jag hade egentligern inte pengar och inget leg. Men när både skjuts hem och leg var fixat så var jag rätt pepp på att följa med. Jag får väl vara fattig resten av månaden istället. Så det blev först en sväng på chill out där det var helt dött men jag och madde stannade ändå lite längre än de andra pga en väääldigt het bartender. Han var döda mig. Efter ett tag gav jag upp och gick in på class istället där det var betydligt livligare. Det blev massor av dans, lite piggelin groggar och skumpa tack vare att vi hittade en  hhkare på stället. Vid tre blev det kebabrulle och sen kom en mycket snäll Erik och körde oss hem. Idag har jag galet ont i fötterna efter att ha haft mina gyllene skor igår, dessutom har jag träningsvärk i rumpan, kan nog med bero på skorna.

Det roligaste igår var nog ändå macarena dansen på tåget. Eller tja., maddes sång till macarendansen!

RSS 2.0