No stress

Idag har jag pch maja powerwalkat en mil ungefär, vi gick förbi hovdala, trädhuset och en isig finjasjö. Det var en fin promenad. Nu är jag färdigduschad och färdigfönad, ser ut som jag har en lejonman för tillfället. Väntar på att maja ska duscha klart sen får vi skjuts in till stan, ska fixa det sista hos mig innan vi sticker till sara där det blir tacos. Louise, anna och linn ska joina. Det blir asbra, singstar +mat och sen en kväll ute med tjejerna.

Imorgon är det tävling för mina skruventjejer. Tre lag har vi fått ihop! Håll tummarna.


vill ni ha äta?

försov mig, projektarbete, TRE kanelbullar, äcklig lunch. Design, efter den förmiddagen blev det väla med sara, maja timmy och rasse. Mamma mia ös i bilen på vägen dit, missade avfarter och förföljning av bussar. Rätt mycket övertrött. Det blev lite shoppat, ett par jeanstights, en vit lång skjorta och ett linne. + en god baguette. Sen körde racerrasse oss hem, jag mötte tim på stationen. Köpte alldeles för mycket godis och chips, cyllade hem åt mat, såg hancock krängde godis och snackade en jävla massa skit. Nu har tim kört hem, jag ska alldeles snart sova så jag orkar promenera imorgon.

goodnight babes

beyond awesome, AWWWESOME

Idag har vi haft hand om sexorna, fick först rycka in och hjälpa till på form och designen och sedan på fysiken. (Där jag nästan råkade elekricifiera en lite tjej. Oops.) Fika fick vi iallafall, he I like it. Senare blev jag överlycklig för mitt VG+ på fysikprovet, wiiiie. Eftermiddagen och kvällen spenderades hos Oskar med x-box 360 och Bolt. och en massa mat som vanligt, very najs. Nu är jag hemma, ska snart sova så jag orkar upp och hälsa små sexor välkomna imorgon.

Kiss-and-gnite

Dagens damp

Hompiskompis kommentar på senast upplagda bild på bilddagboken var allra mest klockren,

"Dagens damp: När holmberg sa att jag inte fick fika. xD "

Kanelbullar är dagens räddare these days, så när jonas sa att jag inte fick fika fick jag nog lite LITE damp. Dessutom är där alltid grym partymusik. Skulle haft lite att spetsa saften med också bara, men är kanske inte alltför smart med tanke på sexorna.Slut tramsat.

Jag och alice har haft ytterliggare en av våra filosofi-fikor. Vi kommer faktiskt fram till rätt vettiga saker, dock gör vi inget åt dem. MEn fikan var mys iallafall. Nu ska jag snart hjälpa Frida med matten, sen blir det jobba i ishallen under kvällens match. Fan vad jag inte är sugen, kallt och blö. Imorgon är det vår tur att ta hand om fikan, fler kanelbullar till oss. Nööjd.


kanelbullar och glaspärlor

Tjingeling

idag satt vi typ fyra timmar extra i formsalen för att får klart våra ljuspunkter, tur man slutade kvart i tolv . Nu är jag nästan klar, woopie.
Skulle lagt upp en bild, men finner inte sladden. Sorry.-

Förövrigt träffade jag simon igår, tessan och jag skjutsade oliver + vän till höör idag. Tävlingslag till helgen är uttagna. Jag har sagt till Malin om mitt break, och jag gillar verkligen SGG som bjuder på kanelbullar två gånger om dagen.

Nu är jag klar med en liten del av projektarbetet, känner mig rätt nöjd.


kiss-and-gnite

,



Dagens hjärta går till Ana, <3


grillspelfestskrattdansfinavänner

  

 

 

 

 

 

angst

nu har jag nästan bestämt mig. Uppehåll från gymnastiken helt en månad. Alltså från mina egna träningar. För jag är helt totalt omotiverad. Efter en månad utan det kanske jag kan bestämma mig om jag ska satsa eller sluta. Och som mamma sa, jag har inte kört 100% på gymnastiken på länge. Sorgligt men sant.

Kalaset hos maja var trevligt igår med massa god mat , spöksnack, singstar och tre av mina bästa vänner.
Idag sov jag länge, lagade avancerad lunch till frukost = nudlar, sen var jag på träningen körde några varv och sen körde tesselitessan mig hem.

Imorgon börjar SGG, hej kanelbullar!

och vilken fredag sen,

när jag och louise kom till Grahm igår var pojkarna hungriga,. Så Macce startade grillen, rasse blev pommesmaker och jag fick den svåra uppgiften - bearnaisesås! HA, louise stod för efterrätten som sedan glömdes på grillen, de blev goda men lite brända. Vi åt till lite brittan, aqua och sen liiite bättre musik, vid halv nio kom resten av folket. Vi spelade spel, skrek och skrattade. Det blev midnattspromenad och deeptalk. louise gav upp någon gång under kvällen, anna och axel gav sig av vid halv två. Då mådde fortfarande jag och sara som bäst. Vi dansade där nere i macces källare till klockan fem imorse,  holly dolly och cha cha slide och en hel del annat. Dock funkade inte riktigt de där med höger och vänster vid den tidpunkten kan maaan säga-  Jag tänkte breaka och snurra på huvudet, men NEJ jag kan inte. Fyfasen vad vi garvade, och dansade och drack. Ytterligare en bra kväll med PPgänget, stor puss.

nu har jag ätit lite frulle, det blir back to the bed. Sex and the city. Projektarbetsuppgiften som ska vara klar på måndag får med tas i tu med. Lite cola, dock 'r jag inte alls särskilt bakis med tanke på vinet vi drack.

he i kväll blir det kalas för  majsen.


seeeees.

äntligen fredag

Till skillnad från igår så är jag nästan äckligt glad idag. - och ibland kan man fundera på vilka som egentligen känner en bäst. Det är inte alltid dem man tror, eller som man tycker borde göra det.

Fysikprovet är över och det  kändes som det gick helt okej, om det gjorde det egentligen vet jag inte.
Jag har fått tillbaka min mobil, eller jag fick en helt ny faktiskt, dessutom tack vare en mycket snäll man på telenor så slapp jag betala. Han tjabbade inte ens om det.  Jag var så glad att jag höll på att krama honom när jag gick, jag hindrade mig dock. Han borde få dagens ros typ.

Innan han kom in i butiken pratade jag med en elak bitch som var jätteotrevlig, och inte alls hjälpsam. När jag sen skulle visa telefonen för hennes snälla kollega som jag hyllar i detta inlägg så funkade skärmen plötsligt. Han förklarade att det var mycket möjligt att den var sliten redan innan jag fick den precis som vi tyckte så han lät mig slippa att betala ett endaste öre. Hiii vad jag är glad, jag har saknat min kära telefon! (synd snake inte finns där bara).

Ahh förstå min lättnad, ikväll blir en toppenkväll med grill ( vilket är ppgängets specialité), fest och spel hos macce.

Ses lovers!

Kontaaaakter

Självdiciplin försvunnen, hittar du den så ring mig på... blö och åter blö. Ska snart tillbaka till fysikböckerna, var bara tvungen att sätta mig här en liiiiten stund. Självdiciplinen är verkligen på minus, jag sitter framför böckerna och gör ingenting.

Dagen har varit rätt kass, vaknar med BIG ångest pga mardrömmar. Formen går (N). Sen två sega lektioner med två sega lärare. Etfer skolan har jag pluggat, skaffat ansökan till sommarjobb (Y) städat, besökt pmr och en man där kanske räddar min plånbok. SPanKs!
Genom att fixa min lånemobil alltså-. Om nu bögtelenor går med på det hela.

Nu har jag köpt massor av godis och cola som ska trösta mig under pluggandet, lovey dovey kisskiss gbye.


p.s

The killers ska till hultsfred, snacka om att jag är sugen nu. Efter mina fyra resor i vår har jag dock ej pengar, så det får isåfall bli en impulsgrej i sommar. Lasse ska ju med spela där, FYRA gånger-


Good morning sunshine

eller inte, galet jobbigt att komma upp imorse. Tungt som fasen.

Jag får sinne på min ljuskrona nu, den blir inte alls som jag vill. Så frågar jag om tips av lärarna som ger mig en massa, som jag inte alls gillar. I stort sett hela min  klass tycker inte heller om tipsen utan håller med mig om att klippa hade varit det bästa. Bara det att de tycker de båda lärarna är asfult, lärarna sätter betyget och ja ni fattar problemet. I slutändan kommer jag dock ändå göra som jag vill för jag tänker inte ställa ut något jag tycker är fult. Men lite ångest ger det mig. Nu när jag satt här och klurade lite kom jag ändå på en idé som är lite mitt emellan och som jag dessutom gillar. Tror det kan bli bra, får testa imorgon.

Jag har även varit duktig och ringt konsumentverket. Damen som svarade höll med mig om att 1000 spänn var helt orimligt och att jag max skulle betala marknadsvärdet för den, för en begagnad sådan telefon ligger det mellan 50-400 kronor. 1000 spänn kiss my ass. Imorgon ska jag och mamma gå ner där och fightas, ha!

Balfrisyr

Vi pratade innan idag om balfrisyrer och vi var ett par stycken som började få lite panik över det hela. Nu precis ringde Jenny från Headwig och sa att hon hade tid till mig. Yeay, jag blev glad!

telenorjävlar

Nu måste jag skriva ett klagoinlägg.

Min mobiltelefon har varit på lagning i över en månad nu, vilket är dåligt lång tid. Under tiden fick jag en lånetelefon som jag klantigt nog råkade paja skärmen på. Jag vet, jätteklantigt. Jag var så klart beredd att betala för den. Men eftersom telefonen var en äldre modell och redan rätt sliten väntade jag inte mig att få betala 1000 spänn för den. Tydligen kostar alla lagningar av färgskärmar så mycket. Men själva mobilen är inte ens värd det. Jag blir trött och less och fattig.

Nu vill jag ha vår, sol ,ett par ljusa jeans och ett par vita tygskor. Lite våren-2007-känsla hade suttit wonderful, hade lite i fredags. Det gör mig glad.

felefanter och munkmän

sicken helg. Den har varit bra, bästa på länge tillochmed.

Fredag
Efter att jag och louise lagat smaskens mat så cyklade vi i kylan till Macce, där blev det först Let´s Dance och en massa skitsnack. Efter det blev det spel, ojoj jag och louise var dreamteam. Vi slog till och med jessa och sara. Nöjda var vi, och herregud vad vi skrattade! Det var tankeöverföring och det var de sämsta berättelserna jag någonsin hört. Men funkade gjorde det. I spelet efter gick det med bra "ting på cirkus på bokstaven F" båda två i kör- Felefant!
När vi var helt slut efter spelandet så återvände vi ner i sofforna, det blev mer dricka, mer skitsnack och bra musik. Och en hel del slagsmål om musiken. Sent någongång så övergav jag och louise gänget för att springa inom Qbar för att säga hej, vi stod utanför frös ihjäl träffade lite folk. Halv fyra blev det kebab i stan och klockan fyra kröp vi ner i sängen framför sex and the city. Repris på den kvällen nästa helg har jag hört skvaller om!

Lördag
8 timmar senare gick vi upp, två blueberry drack te ur mina blåbärskoppar.  Ett hämtade tessan mig, vi åkte på roadtrip till Eko i fjälkinge. Vi köpte munkar av munkmannen, mums. Sen blev det rundor och matköp i stan. Vi lagade bananmiddag, sicka toppen kockar vi är. Vi började se benjamin buttons men orkade inte se klart den, såg P.S I love you istället. Brabrabra!
Sen blev det massa snack tills tessan skjutsade mig hem. Nu ska jag och min blondie ta tag i oss själva och ha betydligt fler sådana här dagar, för det var alldeles för länge sen och det händer alldeles för sällan. Snart blir det nianreunion, kan bli intressant haha. Men trevligt.

Söndag
Nu har jag precis jobbat från nio till ett, segigt värre. Men pengar till resan behövs. Nu blir det tacosrester från igår, sen ska jag antingen träna eller kolla match, har inte bestämt mig än. Ikväll blir det fysikplugg och säng tidigt som sören,


Tackar för helgen!


heartbeats

andra dagen med sol, det gör mig glad. Vaknade på slånbärsvägen, fick sällskap till skolan, onödig svensklektion, sen redovisning av cykelställ.  Fika med alice, tackis! den var mys. Nu är jag hemma med fröken kuylenstierna, vi ska käka och sen bege oss till Macce, det blir let´s dance, spel och lite dricka.

have a nice day


bror

Nu åkte min allra sötaste bror till sjukhuset för de tror att han har blindtarmsinflammation. Så nu sitter en styck orolig syster här hemma och hoppas att det inte är det. Krya på dig!

stekt nuddlar

Sushi och thaimat räddar dagen,
Dessutom är min ljuspunkt nästan klar,
jag har börjat på modellen till mitt hus,
utvecklingssamtal avklarat
onödigt projektmöte done.
Herr arnes penningar är läst (Y)
fysikångestångestångest

trugga rut tar körkort

todiloo,.

Congratz till världens bästa tessan som har tagit sitt körkort idag. Vi har varit ute och kört, (tja tessan körde och jag åkte) nästan en och en halv timme. Blev så klart obligatoriska donken med, nu är jag hemma dock. Segar mest. Rätt skönt, oliver ska snart fixa lite mat, (Y). På tal om det fick jag mitt kontoutdrag för de senaste 3 månaderna nu. Jag lägger verkligen mycket pengar på mat, skrämmande! Snart kommer tessan och hämtar mig igen, då ska vi surprisa linda, och sen ska jag malin och majsan på teorilektion. Efter det träning och sen ska jag till simon, det blir OC-maraton för hela slanten.

Cutiepie

I love it!

Nu är stugan bokad, det blir Trysil wiewiewie!
Får kolla in läget inför nästa säsong. he
Dessutom är jag riktigt sugen på att åka nu, är dock ett par veckor kvar.
Oliver ska på cup först så vi åker redan fredagen vecka 12 är borta till söndag vecka 13.
Hemma fem dagar och sen blir det Matrei, Österrike en vecka med Majsan.

Fettnajs


rödolf med röda mölen!

Idag, Jäkligt onödig ped. Annars helt okej dag.
Imorgon en lektion, + teori, träning, oc-maraton.

Fikade med maja, hon är min andra man. He hee!

löööööööördag

Idag har jag varit duktig, bytat min gren (Y) hehe. Alltså min branch hanger, fick den i födelsedagspresent av anna, Dock i guld så jag bytade till silver så den ska passa på rummet.

Sen har jag sovit, kört till Höör ( heela vägen) kollat Oliver match och kört hem i mörkret hehe. Det gick bra som tur var, det är nog två månader sen jag körde sist. Känns bra att kört lite nu innan jag ska ta lektioner på körskolan. Ikväll ska jag bara ligga hemma, har mått illa och haft ont i magen hela dagen så känner inte alls för att göra ngt. Typiskt att man alltid mår kass när det väl händer saker,  badfest i vittsjö, fest hos westdahl eller mys med min man. Nu blir det mys med familjen istället. Funkar det med.

trevlig lördag folks!

Let´s dance ...

Let´s dance premiär, kesella och jordgubbsmix + sara. Bra fredagskväll!


9 januari

Fin kväll, natt,  morgon, trött som fasen idag. Gunnar var ovanligt söt och glad idag på svenskan, designen var väl som vanligt. Matten gick inte som jag ville, men som S-E sa " du har potentialen, men du har inte jobbat särskilt hårt" heeehe, det är sant. jävligt sant. Jag skulle snarare säga att jag inte har jobbat alls, så jag får skylla mig själv. Jävligt störigt i efterhand dock när man känner att man borde klarat det. Skitsamma,.

9 januari

Hej träningsvärk

Som sagt efter en halvtimme var jag död, mange började träningen med styrka (Y). Men jag stod ute hela, blev till och med några salto med halv skruv, eller ja iallafall nästan halvskruv. Bra början. Hehe, mange avslutade träningen med mag och ryggstyrka, så imorgon kommer träningsvärken inte vara nådig. Jag har inter tränat på typ två månader? och är dessutom förkyld, det var rätt tungt om man säger så. Nu kom simon, seeees!

8januari

back in school, sitter på designen med mats och gör som vanligt ingenting. Va hos syon innan och tog bort två kurser, har ändå 2800 poäng. Känns bra. Dessutom har vi flyttat lektioner lite, så mitt schema har blivit bättre igen. Mycketbra!

Ikväll ska jag försöka träna, jag kommer palla typ en halvtimme sen kommer jag vara dööööd! hehe
men vafasen, bättre än inget.

Nu ska vi göra en övning, see ya

Fit for fight fuckers

Takida spelar på Grammisgalan, de är så himlans brabra. Ful version med näbbkören tyckte jag dock, men de är förlåtna. Snacka om skillnad, idag spelar det på Grammmis och hösten 2007 spelade de på The tivoli som knappt var fullsatt, men sören vad bra de var då med! Nästan bättre då, för de var inte uttjatade på samma sätt.

Idag har jag och majsan jobbat hela två timmar med vårt projektarbete, gjort skisser till hemsidan. Duktigt värre. Det är också allt jag har gjort idag, nej jag har lagat mat med förresten, attsingen vad aktiv jag har varit. Nu vinner  Sex and the city nog snart över grammisgalan,  boxen lockar. Imorgon börjar skolan igen, känns inte så lockande men inte jättehemskt heller. Jag saknar T3b faktiskt, var typ tre veckor sen jag såg dem sist.

den 17 januari ska jag och blondie ha reunion bara vi två, helt klockrent ju. Det blir bananmiddag och vad mer vet jag inte. Vi ska iallafall planera en återträff från nian hade vi tänkt, sen får vi se hur långt planerna kommer, I like it.
FIT FOR FIGHT FUCKERS!


S a t c

Idag gick jag upp redan halv ett, det är rekord för den senaste veckan. Ändå somnade jag inte förrän efter fyra imorse pga hockeyn. Sverige tog ett silver, och subban och resten av jävla Canada tog guld.
Igår var vi och bowlade, maja, joel, simon och jag,  Jag förlorade, men gjorde en strike och några spare så jag är nöjd ändå. Simon vann och var helnöjd.

Snart kommer Frida hit, vi ska se film litegrann innan jag ska och träna mina barn. Ikväll blir det sex and the city mys.

Nu är shoeboxen min, I like it!

jvmfinal

Nu sitter jag uppe mitt i natten för att se denna jädrans finalen, och så ligger svenskarna under. Dålig stil, de spelar inte alls lika bra som i semin. Domarna är dock lika kassa nu som i semin (Y). Nu ska jag hålla tummarna STENHÅRT inför i tredje, då jävlar tar dem det.

collide

fyfasen vad lat jag har varit detta lovet. Íkväll ska jag göra två aktiva saker, först träna mina barn (fick jag reda på precis) och sen bowla kanske? Idag har jag först sovit hela dagen, sen flyttade jag mig raka vägen in i soffan och la mig istället. Detta är så himla olikt mig, jag vill alltid göra saker 24/7 när det är lov. Jag skyller allt på förkylningen, den har gjort mig seg och jättetrött. Men som sagt ikväll ska jag vara aktiv, brabra och inatt ska jag se jvm-finalen. Den börjar 01.30, hee heee. Hoppas jag håller mig vaken.

Mamma har tagit ner julgrejorna:( granen är borta: Min ljusstake får hon minsann inte ta än på ett tag!

ses:*

Tandlöstedenby

Vilken match jag precis har sett, Sverige-Slovakien 5-3. Efter två perioder ledde slovakien med 2-1, och matchen var sådär bra spännande rakt igenom 3e perioden var dock lätt bäst. Slovakiens målvakt Janus var riktigt bra. Utan honom hade Sverige vunnit med betydligt mer, dessutom var det ett kasst beslut av domarna som ledde till 1-2 målet. En slovakisk spelare har  hög klubba upp i ansiktet på en annan slovakisk spelare, sverige får utvisningen och slovakien gör mål i Powerplay. Det hade varit RÄTT taskigt om de hade vunnit på det. Men ja, Nu blir det JVM final för Sverige, antingen mot Ryssland eller Canada. Den matchen ska lätt ses!

Var hos annapanna innan och åt mumsig tacos med axel och nyllet, sen drog vi till Jeppe på fest. Jag drog dock hem vid halv tio, orkade inte riktigt festa. Tyckte det var bättre att vila upp mig framför hockeyn och bli frisk. Imorgon blir det Highschool musical med Frida i Malmö, det blir skoj!

PussochGodnatt!


3e januari

idag är en riktigt slappedag, det är galet grått ute så jag har helt enkelt stannat i sängen ända till nu. Sov gjorde jag dock bara till halv två (bara), sen har jag lyssnat på massa bra musik. Bl.a. de låtarna som jag fick av knockis igår.
Nu börjar jag dock bli hungrig, funderar på att äta lite god thaisoppa och lite tårta kanske. Hade jag haft körkort nu så hade jag kört raka vägen ner till Elgiganten och fyndat en Shoebox. MEn nu är jag ju inte ens nära att ta körkort och cykla pallar jag inte, så det blir ingen shoebox idag. Det får bli en bra film och te i mina nya koppar efter maten istället. Inte helt fel det heller. Dock känns det som söndag idag, jag har liksom söndagsångest på en lördag. Väldigt knäppt.

Min äckligt jobbiga förkylning får hemskt gärna go awaaaaay NU!

Kisss(K)

17.11

Min artonde födelsedag har varit toppen, fick frukost på sängen tidigt imorse, sen sov jag länge, fick några bra låtar att lyssna på ( vilket jag ska göra sen), stack ner och kollade nyårsträningen en stund. Jag möttes av fin sång från bröderna sjögren och mangedansk - sött. Kom hem och tog emot ett fint blommogram (mitt första någonsin). Vid sju anlände släkt och vänner. Jag har fått massa fina presenter och massa gratulationer. Dessutom frågade Frida innan hon gick hem om jag vill följa med och se Highschool musical på söndag, OM jag vill! Perfekt 18årsdag skulle jag vilja säga. Och för att citera en del av kyrres kommentar " DU ÄR 18!!!!!!"   Minsann jag är 18 nu.

Tack alla för en jättefin födelsedag!<3


hej 2009

Jag har bestämt mig för att 2009 ska bli ett riktigt toppen år! Jag har dessutom känslan av att det kommer blir det.
Se bara på vad våren innehåller, 18årsdag, 18årsfest, trysil, österrike, studentresa, siesta och student.  Kan våren bli bättre än så?

Nyårsafton igår var bra, trerätters här först, bussen till vittsjö som planerat. Det var kyligt men trevligt på festen, mycket trevligt. Massa bra folk var där, nya och gamla bekanta. Innan tolv traskade vi hem till Wrede för att Se micke B och co smälla raketer. Det blev dessutom lite skumpa och en midnattspuss. Maja fick äran. Efter det tillbaka till festen, vid två tackade jag Kuylenstierna för en bra fixad nyårsfest och for hem med Malin och Nyllet.

Idag har jag inventerat, trött är jag nu och febern är tillbaka men skiiiit i det!

Imorgon kommer den lilla 91:an ikapp resten av folket. Känns helt galet. När man var liten var 18 verkligen att fylla vuxen. Just nu är det bara körkort och komma lagligt in i baren. Vuxen, nej tack inte än på ett tag. Men härligt känns det,
kiss and love folks!

RSS 2.0