Chai Latte tack. Varsågodis.

Jag skrev igår att jag var tröttast i Världen. Jag hade fel, idag är jag tröttast i Världen. Jag sov bara två timmar inatt, hur trött jag än var kunde jag inte sova. Så upp tidigt och jobba imorse. Greeeeat. Men trots denna trötthet så blir det en sväng till Malmö ikväll. Kanske en promenad och självklart en fika på Espressohouse. Chailatte! Tack snälla mamma för Sommarkortet!<3

Summer Heat

Idag är jag tröttast i hela världen och jag förstår inte på något vis hur jag ska orka upp och jobba klockan 8 imorgon. Meeeeeeeeeen, det är bara 6 dagars jobb kvar. Wooohoooo!  Nu ska jag sova, säs, puss å sånt.

Weddingday

Jag har en fruuuuuktansvärd smärta i mina ben och fötter. Typ tusen gånger värre än en helkvälls dansande på björket. Så är det när man är superservitris. Yesyes. Kvällen har varit stressig men underbart kul. Vi har serverat, diskat, dukat och dansat. Swingat, och valsat och allt sånt där. Och smakat lite spännande sorters likörer. Med fredagens och lördagens jobb blev det 13 timmar. Lite extra pengar är aldrig fel. Dessutom var det folk på festen som frågade om vi kunde tänka oss servera på fler fester, . Till och med den "proffessionella" dj:n ville att vi skulle servera på någon av hans fester. Yesyes, vi är bäst. Ingen protest nu ska jag dö i min säng.

p.s jag har ätit och druckit väldigt massa gott idag.


Pussnatti:*

Don´t give up

We must believe
That if we give we will receive
Yes we must believe
That it's going to get better

Don't give up
Never give up
We won't stop giving
Giving all we got


Smekmånaden

fan vad jag har gjort lite idag, Jag gick upp ur sängen fyra. Ja det är sant, och sinnessjukt! Jag vaknade första gången 11, andra gången vid 1. När jag märkte att det ösregnade och åskade i massor gick jag upp en liten sväng och satte mig vid fönstret. Sen kom jag fram till att sängen så rätt så lockande ut och gick och la mig igen. Vid fyra fick jag iallafall gå upp, äta lite med brorsan och vid halv sex kom Maja och hämtade mig. Lars skjutsade oss till Hlmgården, där Jim och Pernilla ska ha sin bröllopsfest imorgon. Vi fick lära oss lite serveringsregler, vilket vin som ska va till vilken mat osv. Sen fixade vi mat och grejade i typ två timmar. Efter det gick vi hem till mig, annapanna kom vi käkade tacos och kollade smekmånaden.

Nu ska jag sova igen, snart iaf. Jeppjepp.

Pusssss:*

Healing

Jag glömde säga att jag har blivit healad. Häftig känsla, jag kände mig typ tung och tom. Vissa stunder kände jag inte att jag andades, förutom att magen rörde sig. Om det hjälpte eller inte vet jag inte eftersom jag inte gjorde det på grund av en speciell skada utan bara helt allmänt. De va häftigt iallafall.

56 dagar

Såg på saras blogg att det är 56 dagar till vi åker till Alanya. Just nu lääängtar jag lite. Imorgon är jag ledig, igen! Detta har varit en toppen vecka. Bara 12 timmars jobb sammanlagt. Med jordgubbarna då alltså. Jag ska ju dåååå jobba på lördag med. Jag ska servera på ett bröllop! HJälp, typ liiite. Jag kan inte servera. Måste ha en vit skjorta med, fixafixa!
Nu har jag kollat lite mer Sex and the City. Bäst!


minivacation

I´m back in Hässleholm. Tillbaka i civilisationen. Efter mer än fyra dagar ute i skogen ( iofs i världens mysigaste stuga) utan mobil eller tillräckligt snabbt internet är jag glad att vara hemma. Jag tog bussen till Markaryd i Lördagskväll där mamma hämtade mig och körde mig till stugan. Där var hela tjocka släkten. Det var mys, och mormor hade gjort en midsommarkrans till mig. Ja, jag blev överlycklig fast den vart lite vissen.
Nästan hela ligan åkte hem på söndagen utom jag, Moster Annapanna, mosters blivande man, julia och mormor och morfar. Med dessa mycket fina personer spenderade jag följande fyra dagar. Mest dålig väder vilket resulterade i massa slappande och en liten utflykt eller två. Bl. a till vårt älskade teboden. Fast just nu är det bara jag och Anna som älskar det. Alla andra har tröttnat på det.  Mormor har gött oss med massa mat och fika, brukar bli så. Men var inte så farligt som vanligt faktiskt.
Mest har jag myst och lekt med Julia.
"Eliiiiiiin, du är min bästa vän"
Hon är den sötaste ungen jag vet. "hej bejbi". mys har det varit, hon tvingade mig att följa med och bada, slutade med att jag badade men inte hon. Vi har haft gräskrig, varit på utflykt, plockat blommor, kollat på vänner osv. Hon tyckte jag liknade phoebe i ett avsnitt där hon hade lockigt hår. Jag vet inte om jag håller med, vad säger ni?
Innan sovdags har jag och Anna legat och pratat i timmar, hon är som en av mina närmsta  vänner fast hon är  typ 18 år äldre. Vi pratar om allt. Jag kommer sakna er sjukt mycket när ni flyttar till Norge. Vi får bli bättre på telefonsamtalen vi var proffs på förut. <3

Midsommartrip

7 timmars jordgubbsförsäljning, massa galet skratt. "killar var hittar vi korven" jag och maja hade kul iallafall, Skrämde nog bort lite av kunderna. Ojsan! Sen hemma stressa stressa stressa. På med midsommar kläder, shota jordgubbsgrejs springa till bussen. Sen blev det vårrullar som midsommarmat när vi kom fran till Örkelljunga. Nille och hans vän mötte oss. Vi fick skjuts till festen, lugn i början, sen kom mer folk. Vi gick till en annan fest, där va mindre folk. Skulle gå igen men då va Nilles sko borta, letade efter den en timme. Maja hittade den i en blomsterlåda. Med två skor gick vi tillbaka till den andra festen. Massa massa folk. En sväng hem till lippan med, dansa med hennes föräldrar och hoppa studsmatta. Tillbaka igen, 80% starkstark. Jag och Nille tog Aquavit med, Äckligt! Sen dansa lite, trött. Vid halv fem började vi gå hemåt. Jag och maja plockade sju sorters blommor för att lägga udner kudden. Nille tyckte det va bättre med en hel blomsterlåda.  Kom hem, åt glass till nattamat. Sen macka. Sova i den bredaste sängen jag någonsin sett. Maja -"du får dela med dig, Av de här gouda?"
-Gapskratt
Nille- Alltså fan vad ni skrattar.
Däckade någon gång mellan fem och halv sex. Mycket trevlig midsommar!

Örkelljungabor.
-Ska ni gå nu?
- Yes
- Ska vi inte ligga?
- Nää, tack.


Midsommar

13 timmar avklarade, 8 kvar imorgon. Seeeen äre fest. I örkelljunga. Jag känner inte en jävel och Maja känner en. Det blir spännande, faktiskt. Ska bli kul att festa med lite nytt folk, blir det inte trevligt får vi väl bara supa sönder.  Men jag tror det blir najsnajs. Jag är äckligt trött. Ska snart hoppa i duschen och sen ska jag sova.

Glad midsommar Gott folk!

p.s Jag vill jättegärna ha en midsommarkrans, men jag har inte tid att göra någon :(.


Tretton suger

Segaste dagen ever idag. Dessutom förlorade Sverige mot Ryssland. Segern va rättvis, och Sverige var faktiskt rättså dåliga. Men ändå, kasskasskass.
 åååå imorgon ska jag jobba TRETTON TIMMAR. Tillåt mig att klaga, jag ska dessutom jobba midsommarafton och eftermiddagen på midsommardagen. Jävla bröderna Svensson. Varför ska de få ledigt på midsommar, när vi andra måste jobba! Sug sug sug,
 
vad händer på midsommar?
äh nu måste jag sova.

Kiss:*

come on, leave me breathless

Yes så va det med dages to do. Kom inte upp förrän halv tolv. Alltså ingen promenad. Har försökt få tag i björn, utan framgång. Borde städat, kanske jag gör innan jag går. Om jag orkar. Måste inom stan för att se om det går att boka biljetter till Sex and the City på lördag. Sen ska det jobbas. Imorgon ska jag jobba 13 timmar i sträck, Förstå hur sinnes det är. Men klarade jag det förra året borde jag kunna ta mig igenom det detta året med. Då är vi iallafall två stycken som kan underhålla varandra.  Nu ska jag försöka hitta en mailadress till björnen, annars får det vara för idag.

Säs.

Leave me breathless


Ikväll har jag myst med annapanna. Ätit mumsiga mackor, pratat, kollat film och varit dåliga. Filmen var bra, the wedding date. Smågullig kärleksfilm, som man bli lite lagom deprimerad av efter.

Morgondagens to do.
- Promenera
- Få tag i björn nordström om busskort till en "teknik för tjejer" tjej.
- Jobba
- Skynda mig hem, KOLLA FOTBOLL.
För att hinna allt det innan jag ska jobba måste jag gå upp tidigt, lycka till!


Jag tror  att Sverige åker ut i kvarten och Holland vinner hela skiten. Jag hoppas jag har fel.

Leave me breastless!


Powerwalk

 Gick en mil, snabbtsnabbtsnabbt. Det var skönt, bort med jobbiga tankar, bort med kalorier haha!. Bort med allt. Bara gå gå gå. Det var skönt, dessutom inget regn utan sol. Vilket gjorde skogen jättefin.
När jag nästan gått hela rundan mötte jag två söta tanter, en med rullator och en med stavar. De tyckte att det va så härligt att se ungdomen ute och gå i skogen. Promenera va bra motion för både gammal och ung. Bra tempo höll jag, så hade de minsann med gått innan, dock gick det lite långsammare nu när de hade sina hjälpmedel. Sen sa vi hejdå. Och jag gick där och tänkte att en sån tant vill jag med bli, som fortfarande är ute och går med sina vänner i skogen fast man är typ 80. En pigg och glad tant.


:*

Tjockiselin

Nu ska ni få veta en hemskhemsk sanning. Jag har räknat lite och jag tror inte jag har tränat en endaste gång på en hel månad. Dåliga dåliga jag. Usch vilken ångest jag har. Innan var jag verkligen duktig och sen kom slutprov, siesta, student och pajade allt. Idag ska jag iallafall träna, oavsett om det ösregnar eller ej. Det bästa är att jag tycker inte det ska bli ett dugg jobbigt, bara jävligt skönt.


:*

Sex and the city.

Underställ, vinterjacka. termobyxor. Mössa, vantar och halsduk. Det är vad jag borde haft på mig idag när jag satt på Kvantum. Höll på att frysa ihjäl där. Dessutom var jordgubbarna fula. Ja jag är en dålig försäljare som erkänner det. Men de var fula och ingen ville köpa. Som tur var kom Macke som en räddande ängel och höll mig sällskap i två timmar. Snälltsnälltsnällt! Nu sitter jag och kollar Den tredje Sagan om ringen filmen som jag helt tappat namnet på. Konungens återkomst heter den! Jag gillar de filmerna.

Förövrigt har min brors kompis lyckats kläcka ur sig att han äger alla Sex and the City säsongerna utan att någon kollar på dem så de ska jag minsann försöka låna. Sen blir det maraton! Dessutom ska filmen ses på bio. Yesyes!

Jag måste också erkänna att jag är kär. I en figur i en bok,  jävligt synd att han inte finns på riktigt, Men man kan inte annat än bli kär i honom  när man läser boken.  Jag hade kunnat beskriva honom här i bloggen. Men det hade blivit långt och löjligt så jag slutar innan jag ens har börjat. Kevinkevinkevin.<3


And I love Copenhagen

Det är alldeles sant, Köpenhamn är min favoritstad.

Så om ni vill veta lite om min helg i köpenhamn så ska jag berätta för er. När vi kom till Köpenhamn i lördags ägnade vi de fem första timmarna åt shopping och en god Lunch på mitt favoritställe Diamanten. Tyvärr, hade det tagit bort min favorit macka. En verklig katastrof, hur kan de vara så dumma att det tar bort den. Stället sänktes ett snäpp i mina ögon där. Fast egentligen inte, det är fortfarande mitt favisställe i Köpenhamn. Tillbaka till shoppingen, för en gångs skull var det männen i familjen som handlade mest, brorsan handlade två par byxor och fyra tröjor.  Jag nöjde mig med två par skor och ett linne. Heeehe!
Sen blev det Fika på Kronprinssessegade. Jättemys att träffa Julia och Anna. Vi kollade fotboll och efter fotbollen blev det mat + efterrätt. Hjälp mätt JA! Mellan maten och efterrätten fick jag iallafall lite motion. Man blir vältränad av att leka med en treåring. Vi cyklade i nedförsbackar och uppförsbackar hade pussdragkamp och sen simmade vi lite med. Allt detta i en dubbelsäng. Med lite fantasi funkar allt. Efter jordgubbarna, så var det dags för Jolie Julia att sova. Vi borstade tänderna och läste saga. Jag lyckades faktiskt få henne att sova. Sedan fick jag dessutom äran att sova på hennes rum. De dumma med det var att hon vaknade liiite tidigare än jag hade lust att gå upp i morse. Men sånt får man väl stå ut med, idga har vi lekt på lekplatsen, kollat fiskar. Fikat på slottet, ätit lite mer och sen somnade jag i soffan. Yrvaken som fan gick jag till tåget och nu är jag hemma. Helgen har varit helmys. Tyvärr var det antagligen sista helgen i deras lägenhet eftersom de ska flytta till Norge och Hamar. Bajs. jag vill inte ha dem tio timmar iväg. Verkligen inte. Fast jag vet att Anna inte heller vill flytta, men Morten har fått jobba där så de har inte så mycket val. Dumma Norge.


I Feel Fine


"Känslor är som energi, de försvinner inte. De omvandlas bara i andra former."




Citatet är snott av Kristoffer Lindman.




American Sweethearts

Alice kom till Kvantum igår, hjälpte mig att stänga. Lekte lite mamma till mig, "MEn elin du kan väl inte gå redan? Det är ju fem minuter tills de stänger". Sen blev det mat, promenad deep talk på gungorna. Det är de du och jag är bäst på, de djupa snacken, och sen dampen. Blev vänner när vi kom hem, båda somnade med kläderna på i sängen. Lite småtrötta kanske. Gick upp vid ett, stressade till jobbet. Sju timmar idag, världens segaste. Blöö. Efter klockan sju var där inte en jävel. Lönt att sitta där till nio då, men pengarpengarpengar. Tänk på pengarna Elin. Har varit och är fortfarande Fredagen den 13:onde idag. Än så länge har jag itne haft någon otur. Pepparpeppar ta i trä. Jag lyckades iaf byta morgondagens pass mot dagens vilket betyder att jag kan följa med till Köpenhamn imorgon. Precis vad jag är sugen på och behöver. En mysig helg i Köpenhamn med Familjen, moster och kusin. Puss på det.


RESAN ÄR BOOOOOKAD. FYYYFAN VAD VI ÄR BRA. <3

Team America

Igår efter allt mitt degande fick jag plötsligt vääldigt bråttom till bussen. Jag klädde på mig, och cyllade till bussen på tio minuter. Imponerande. Kom till maja, kollade lite TV åt en mycket mumsig skolavslutningsmiddag eftersom sötisebba med hade sommarlov nu. Fick först grillat med tillbehör och sen jordgubbar med chokladglass och grädde. Mums.Sedan gick vi upp för att kolla på Team America. Fan vad jag garvade, derka derka mohamed jihad. Vi la oss lagom tid men somnade rätt mycket senare. Skrattskrattskratt! <3

Idag har vi varit på vår kära tekniska skola och lämnat in ledighetsansökan till P.O. -"Ni ska väl åka med familjen?"
Jaaaadå 8-). Ledigt fick vi iallafall så nu är den biten avklarad. Nu ska jag sticka till mitt kärakära kvantum. Ikväll kommer Alice, sjukt länge sedan jag lekte med henne så det blir mys.

Ha en fin dag flickor och pojkar :*

degdag

Jag har inte haft mycket till liv i dag. Gick upp ur sängen halv två. Hjälp? Lite kanske. men det var rätt skönt. Jag gick upp, åt två mackor. Sen flyttade jag täcket, datorn och den stora kudden ut i soffan och där har jag legat sen dess. Tänkte ha ett litet sagan om ringen- maraton. Men jag hittade inte ettan, har sett klart tvåan och får ta trean en annan dag för nu är jag alldeles för rastlös. + att jag ska till Maja och leka med henne ikväll.
Ibland blir man så glad när man märker att det finns människor som man inte känner men som ändå bryr sig. Även om det inte alls behövdes så tackar jag för förklaringen. Det var gulligt. Nu är det time att sätta på sig lite kläder så man kan visa sig för allmänheten.

:*

Zverige

7 timmars passet idag är det längsta jag jobbat i år, men ändå kändes det som det kortaste? Sålde iallafall riktigt mycket jordgubbar vilket betydde att jag hade något att göra nästan hela tiden. Antagligen därför det gick så snabbt. Smet lite tidigare, så jag hann vara i lägenheten vid nio. Där blev det mat som sötisarna hade fixat. Grillat, pommes och bearnaisesås. Mycket mumma. Och självklart kollade vi på fotbollen, tjejkväll med fotboll. Kankse inte det vanligaste`? Anledning att vi vann var Sverigetröjorna jag och Sara bar. Ska man heja ska det göras ordentligt. Efter typ 65 minuter klagade jag lite på att matchen var tråkigt och råkade kolla bort i två minuter. Då kommer Zlatan som vi tidigare kallat överskattad och sätter 1-0 till Sverige. Förlåt Zlatan, vi kan börja stava Sverige med Z nu. Tack för målet iallafall, senare kom ett mål till. Då va det typ så här " Yes. nooo, Yes!, noo  YES!!!!!!!!!!" haha 2-0 till Sverige tack vare att mannen snubblade in bollen. Men skit i hur det såg ut, det var mål i vilket fall.

Nu ligger jag här i min säng och njuter av tanken att jag är ledig imorgon. Kollar lite vänner, favoritsäsongen. 1:an. Alla i vänner är så himla underbara. Finns det någon bättre serie egentligen. Ibland tycker jag det, men sådana serier går i perioder. Vänner kan man alltid kolla på, hur många gånger man än har sett dem. Därför är Vänner bland de bästa.

Imorgon hoppas jag på regn så jag kan ligga och kolla film hela dagen, för det är exakt det humöret jag är på.

Heja Sverige!

...


Jag (v) Jordgubbar


Ironisk? Inte alls.

Gamla Inlägg

Jag har precis läst igenom hela min blogg. Jag blev glad av att göra det, plötsligt kom jag ihåg en massa roliga saker som jag hade glömt bort.  Även om jag delvis skriver bloggen för er som läser den så är det faktisklt mest för mig själv. För att få skriva av mig, allt som är bra och allt som är jobbigt behöver skrivas av. + Att bloggen blir som en dagbok för att påminna mig om hur de senaste halvåret har sett ut. De roliga med inläggen är att man minns exakt hur man kände sig när man skrev de och det. Hur glad man var efter den festen, eller hur ledsen man var den dagen. Ni har nog fattat poängen. Jag gillar bloggen helt enkelt!

Dont you know
So many things, they come and go
Like your words that once rang true
Just like the love I thought I found in you
And I remember the thunder
Talkin bout that fire in your eyes
But you walked away, when I needed you most


Skelögda Elin

I´m back in Hässleholm efter kvällens utflykt. Teatern var precis som förutspått underhållande. Mycket skratt, bl.a. när de sjöng  sången "skelögda elin". Tur inte hela min familj skrattade åt MIG då? Fast jag skrattade massa jag med och skelade med ögonen. "skelögda elin är alltid glad" . Jag är nästan alltid glad.
 Eva Rydberg är helt undebar som vanligt, han som spelade Dr Björk som drogad var inte heller dålig och ja kvällen var bra helt enkelt. Vi hade mysig picknick i parken med familjen innan. Min bror är brabrabra minsann. Nu ska jag snart sova, hade tänkt bli lite underhållen på msn först, men där hittade man typ noll underhållning. Tummen ner för det. Det är iaf bestämt att resan bokas imorgon, efter det blir det mitt första sjutimmars pass för i år. KILL ME. Har iallafall något roligt att se fram emot när jag slutar. Då blir det grill och fotboll med tjejerna i Lägenheten. Heja Sverige.

Natti :*

Rabalder i Ramlösa

Jag skulle inte vilja beskriva min dag idag som spännande. Först jobba 8-14, hem vila en sväng för att sedan följa med brorsan till tandläkaren.Är hemma nu men snart bär det av igen. Jag kommer dock somna i bilen, varför är man sååå trött hela tiden?  Ikväll blir det helsingbord med kära familjen, det är en tradition att i början av sommaren varje år åka ner dit för att kolla på fredriksdalsteatern som brukar vara mycket underhållande. Dessutom fixar alltid mormos vän som jobbar där skitbra platser till oss! Ingen sommar utan fredriksdalsteatern, så är det bara!
För två år sedan så var fredriksdalsteatern kvällen innan jag skulle åka till England i hela tre veckor. Jag ville verkligen inte åka eftersom allting här hemma var så bra och jag var rädd att det skulle bli förstört om jag åkte, jag va så anti och grät när vi kom hem för jag ville inte åka! Men ändå blev den resan det bästa jag har gjort i hela mitt liv, underbarare människor är de jag träffade där är svåra att hitta, även om det finns några i denna hålan med.

Två av dem ska jag snart åka till Turkiet med, resan bokas ikväll eller imorgon. Alanya 22 augusti, YES! på det.
Ha en bra kväll folks, XOX

Love and other disasters

Jag och anna avslutade går dagen med en film, "love and other disatsers". Hur lyckas vi alltid få tag i kassa filmer? Film var precis vad jag orkade igår. Vi spenderade hela dagen i Åhus. Tog tåget redan tjugo i nio. Det va tidigt, stackars mig som verkligen är morgonpiggast i världen. NOT. Men dagen i Åhus var finfin med perfekt väder. Hem för att spana in allt vackert folk som skulle på bal.  Vackert va det. Fick ju spana in lite klänningar och så för ideer tills nästa år med. Blir spännande med den saken.
Idag har inget kul hänt, jag har jobbat, tränat tjejerna, (vattenkriget va iofs kul!) och sen hem. Läst en spännande bok och allmänt tagit de lugnt. Behövs det med ibland.
Jag jobbar imorgon mellan 8 och 2 så ni kan ju alltid komma och säga hej ;)

Om ändå allt vore enkelt?

Student



Strålande sol på studenten igår precis som förra året, liiiiite svalare dock. Tur det, men man ska inte klaga. Bara fär det regnar det väl på min student nästa år. NÄSTA ÅR. Hör ni hur sinnessjukt det låter, eller är det bara jag som inte kan fatta att jag faktiskt är så "stor" att jag ska ta studenten om ett år. Tur det ändå är ett helt år kvar så jag har lite tid att fatta det. Jag har redan lovat att jag inte ska skrika så mycket på siesta nästa år eftersom jag måste ha röst när jag tar studenten.

Igår var vi först på Linné och grattade Isaac bl.a sen direkt bort till teknikskan för att se när Elin sprang ut. Snögg som fanken var hon, hade nog en av de snyggaste klänningarna jag såg igår. Sen sprang ju Danne, Oskar, Kim, Andreas m.fl ut  och man vill ju liksom krama dem allihopa. Jag vill inte vara utan våra treor nästa år. Istället kommer massa 92.or. Suck.
Efter vi suttit en sväg på tingsbacken, hela tjejligan typ som förra året och blivit totalt nertrackad av alla treor. "Vem vill vara tvåa nu... ( jag vill!) så var det vinslöv och kusinvitamin som gällde. De första man fick höra när man kom innanför dörren var att man såg piggare ut än sist vi sågs vilket var i tisdagsnatt, men den får man väl bjuda på. Vi fick alldeles för god mat iallafall och den höga kjolen kändes tightare och tightare haha. Sen vid 8 smet jag för att ta tåget hem och träffade Axel (nu blev du omnämnd igen) och co på stationen så fick sällskap hem. Sen blev det en sväng hem till Isaac, innan vi cyllade längst ut på industriområdet för att gratta danne. "grattis på födelsedagen" som Lindman hade skrivit på kortet! Jag som inte skulle festa lyckades inte riktigt hålla det när alla andra va på så glatt humör. Det var iaf en mycket trevlig kväll som slutade när de andra stack till björket.

Idag har det varit en massa sömn och jobb, jag förstår mig inte på vita tanter med svarta ögonbryn och röda läppar. De ser ut som clowner och det är inte snyggt. Men nu är jag ju bara jordgubbsförsäljare och inte modetipsare så jag sitter bara där och ser glad ut.
Elin och Elinpelins nya vän Evert.     Ses på beachen imorn ;)

Stay awake

Jag har nu laddat ner alla Billie the visions låtar, förutom den nya skivan som släpptes idag, Jag har ju hittat ett annat billiefan i min klass yey!  Han tipsade om att man kunde ladda ner alla låtarna direkt från deras hemsida. Toppen:)
Så nu ska det lyssnas massor av billie låtar.


So watch my hips the steps that I take and the moves that I make.
My sideburns are great. I can dance like Elvis Presley.
 They say I look like Elvis Presley. The king is alive!
 So take my hand and I will take yours.
 Of course, lets get off course.
We don't need to behave ourselves, let us not behave ourselves tonight.
Would you mind if I get naked? I only dance when I am naked.

Stay awake with me I don't wanna go to sleep.

Do you know how much I need this? Jennie is dancing on the table.
Freddie's asleep behind the sofa but he's still alive.
I'm getting ready for the show this night's gonna glow. And I am telling you my secret
. I like the place to which it gets me. Jennie is dancing on the table.
She's throwing popcorns at the landlord, he's walking outside.
This operation can not fail. I'm saved by the bell.
Open the window. I inhale. I'm saved by the bell.

Stay awake with me I don't wanna go to sleep. So stay awake with me. Oh oh oh.


Party like a rock star

Jag sa att jag skulle ösa igår och ös blev det. Flickor ni är bäst, Tack för en mycket rolig förfest och björket. Idag har vi varit på en tio minuter lång skolavslutning. Sinnesonödigt. Jag och majsan gjorde klart breven som var tvungna att skickas innan sommaren och sen följde vi med Danne och Oskar till Linné för att kolla estetkonsert. Men jag va alldeles för trött för att det skulle vara roligt och somnade nästan sittande. Efter det cyklade jag hem och sov i typ fem timmar på studsmattan. Jag gillar studsmattan och jag hade gillat väldigt mycket om min förkylning hade försvunnit. Nu kollar jag film med min lilla family och försöker fatta att jag har sommarlov. Tio veckor utan skolan, YES!

Imorgon blir det student, yesyes. Först hos Johan i Vinslöv och sedan vidare till Danne. Blir en lugn kväll för min del, har varit fest till tusen på sista tiden och jag behöver vila lite.

Party like a rockstar :*


Sommartider

Värmeslag varje eftermiddag nu för tiden, men man klagar inte. Har dessutom skaffat mig bonnabränna på armarna. vackert vackert. Idag fixade vi med vårt projektarbete. Var meningen att alla ledarna skulle va där men i början var vi tre. Sjukt dålig stil.
När vi var klara med det blev det lite shopping, jag köpte kjolen idag och jag är nöjd nöjd nöjd.
Fotboll HTS vs Linné och i början va HTS på hugget men efter två bortdömda mål av LinnédomarN tappade de suget och Linné vann med 2-0. Bög på det!
Nu är det uppladdning och snart duschen och ikväll blir det ös minsann. Tjejfest eller djupadal sen utspark.
Efter imorgon är det Sommarlov. <3

Ses :*

Jag vill vara tvåa nu.

Idag hade vi våra sista lektioner i tvåan,. fedt najs. Lärarna hade spex, så himla underbara är dem. Hade gjort om Björn Gustavssons sång til Carina berg så den passade in till Björn Nordström. Cutecute.
Det bästa på hela dagen var iallafall att jag på ngt jävla vis klarade VG på matte nationella och får alltså VG i slutbetyg i Matte D. Hur fan det gick till vet jag inte men glad blev jag.
Eftermiddagen var najsnajs. Vi kollade skattjakten, en del söta treor en del mindre söta. Vi åt iaf pizza och myste i solen. Se drog jag hem och somnade skööönt i solstolen. Kollade lite korpenfotboll med pappa och nu har dagen slutat i soffan. Sjukt sleten idag, blir hopp i säng tidigt.

Förövrigt har jag lovat att nämna en bra man i min blogg. Han är annas man och de gillar vi.  Tamdadam Axel Muhr. :)

Galet

Siesta vart helt jävla underbart,
sinnessinnessinnes vad bra.

Sjukt bra band, billie billie billie, fan jag älskar dem! Familjen, yes det snurrar i min skalle. All time low, johnossi, håkan, moneybrother, josé gonzales, kristian antilla, adam tensta och jag har säkert glömt ngt nu.

Underbara människor, fest i massor. Dans hela nätterna. perfekt festivalväder, och jag tror typ inte det kunde bli bättre?

I love SiESTA!

Tisdag
, siesta började faktiskt så smått redan i tisdags. Robine och Sara kom till mig, vi fikade, åt tacos, var en sväng på siesta för att sätta upp tältet. Det ena funkade jättebra, det andra blev katastrof (Y). Vi mös och pratade massa Englandsminnen. Sjukt att det känns som vi har kännt varandra så himla länge när vi bara känt varandra i två år och träffas så himla sällan.

Onsdag. Kristianstad med töserna, kemilabb. Hem, ladda upp. Babes kom hit, drog ner till campingen och fest vart det. Kanske lite mycket ett tag, ojsan. Men är det festival så är det. Skulle gå hem och däcka, hittade ett disco på vägen. Stannade och dansade i två timmar till. Så ska det va!

Torsdag. Två lektioner, hem, lite mys hemma hos mig. Siesta. Första bandet all time low. hej snygging sångare, hej jag har kramat honom! Fest och uppladdning på campingen med a lot of trevliga människor. Familjen, Familjen, Familjen nästan längst fram, jävla ös. Alla ramlade jag underst, upp igen. Det snurrar i min skalle. Sjukt bra. Sen ner till campingen, och det var brabrabra.

Fredag. Pizza till frulle med maja sara och macke. Det var inte fel vill jag lova. Sen direkt till siesta. Kollade looptroop, hittade kuylenstierna, Hem, blev ner sprutade av vattenslangen. Byta kläder, back till siesta. Se Antilla en sväng.Blev Håkan, massa god mat. Campingen, hittade Aron och hängde på ölandscampet. Sen hittade vi disco på brandvägen, gamla låtar, venga boys och aqua. inte fel. Stolarna ramlade och även jag.Dansade där till kl fem. Sen nannades det i tältet. Najs.

Lördag, Vaknade vid åtta. Släpade mig hem, sov tills 12. Gick på dansshow. Majsan var bäst! Var tyvärr tvungen att gå i pausen, ville se Gonsalez. Kunde skippat det,men heartbeats var bra. Hittade intetflickorna. Puss på dem. Blev kundvagnar, johnossi. Sen direkt till Billie. Jag var längst fram, medans vissa inte ens kom in. Är sjukt glad att jag gick dit så tidigt. Hade jag missat dem hade jag gråtit resten av kvällen. Sjukt bra var dem, I saw you on tv var bäst. Yesyes. Sen va jag så lycklig. Firade med mat, ner till campingen. Hängde vid vårt tält för en gångs skull, wiiie. Najs. Blev moneybrother, ja det lilla man såg eftersom vissa inte mådde så bra haha. Kom tillbaka lagom till Tensta. Det var svängit, yesyes. That´s my cool and I can´t take it off. Teeeensta. Men vi dansade, sen campingen. jag va kall och trött. Men jag hittade en sovsäck, och maja letade upp ett skitkonstigt gäng malmöbor vi hängde med en sväng. Ponnyn va knäpp i huvudet, ska vi strula?. Jag gick hem däckade skönt.,  Fan vilket underbart siesta!

RSS 2.0