Plöss.

wiho, lite mer tur åt mig idag på bilden. Blomsterrankorna som jag tryckte på tapeten blev helt okej, Tackar för det. Hade vikarie på fysiken, gick igenom ett nytt kapitel och jag fattade allt! Snälla, släng torsten någonstans och låt oss ha den här mannen istället, fast han va seg och sa plöss hela tiden. Då kanske jag hade klarat fysiken. Stan en sväng med maja efterskolan, inget spännande som vanligt, undantaget var hela hockeylaget som hade tagit in på statt, HAHA. Nu ska jag hoppa i duschen, blir födelsedagsfirande ikväll, käk i attarp och sen bowling.

Skriver väl en "avsnutt" om kvällen sen när jag kommer hem.
Pussciao:*

Curly sue

Jag glömde två viktiga saker innan

* DET VAR SOL IDAG! 

 *Takida spelades på radion! wiie, ligger trea på listan. Dem är bra, kanske folk kan fatta det nu?


Curly sue

Your strength is so hard to find, I feel so much stronger now, the feeling's alright
Your words make me whole again, those eyes cannot ever lie, you're so divine
I'm not ever alone, you're not ever alone

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive
I'm not ever alone

Your smile is heavenly, I don't deserve all the love that your giving to me
Your touch makes it hard to breathe, the shiver's around me now, you're so fine

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I, I will love you til the day I die

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm head over heels goddess of mine, your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back, the glory you found, I'm in deep debt, without you I wouldn't survive

I'm not ever alone

februari 28

Dagen idag.

* Fotografisk bild- börjat framkalla bilderna, en del riktigt fina.
*Engelska, inte mycket gjort.
*Kemi, inget gjort
*Form och design- tryckte på ett av mina kapitelomslag, kladdade utanför, lyckades få bort det, fick istället svarta prickar på heela min vita tröja. Satt kvar en och enhalv timme med sara.
* Städade ishallens två cafeterior- sjukt jobbigt. Tur mamma kom och höll mig sällskap sista stunden annars hade jag dött.
* Körde för att kolla när Team 94 bowlade, alice var där<3. Slutade med att jag och mamma stannade där och åt Tacobuffé med gänget. Mumsigt.
*Hem, gjorde så många mattetal jag kunde, resten klarade jag inte av.
*private practise - nya serien på 4an, med addison från greys. Verkar helt okej.

Ursäkta punktformen på bloggen idag, orkar inte skriva ordentligt.

Ha de fint folk
Pussciao.*


 
ingenting har ändrats men ändå allt


.

image23

I don´t know if you know me

3 veckor och 1 dag tills påsklovet, då blir det tjeckien med alice. Jag längtar redan, skolan tar död på mig. Matten tar död på mig. Fysiken tar död på mig, den är nästan värst, för nu har Macce och jonas övergett mig där. Tur Ana är kvar, annars hade jag verkligen dött. Hade bara två lektioner idag, man tackar för det. Kollade in treornas projektmässa. Är glad att vi redan har bestämt vad vi ska göra så man slipper ha ångest för det. Ska göra typ fem tal  matte till sen ska jag sova, är sjukt trött. Förövrigt får det gärna sluta blåsa nu. Cyklade hem från träningen i motvind, jag stod typ still ibland. Sjukt. Jag vill ha sol och värme.


Sen va det nog inget mer jag ville berätta för er idag så Sussa sött.

Pussciao :*

Projektarbete

Idag har vi pratat med Lasse och Eva om vårt förslag till projektarbete. De tyckte det verkade som en toppenidé så nu ska förslaget lämnas in nästa vecka. Vi började faktiskt idag, lite för tidigt, med våra första timme. Men vårt projekt kräver att en del grejer är klara redan tills påsklovet och då är det bara att sätta igång nu. Det mesta jobbet kommer göras denna terminen vilket betyder att det blir slappare i trean. Inte helt fel minsann.

Så vi skrev frågeformulär och mös med Chai Latte på Madrix, söta vänner har jag! Sara följde med mig hem en sväng sen, chillade lite framför tv:n, skrattade mycket åt American Funniest Homevideos och sen cyklade sara till stan och jag drog till min träning. Ska beställas nya huvtröjor nu, svart och guldiga. Myyys!

Nu ska jag gå och tråka ut mitt liv genom att göra lite matte, ligger ju bara 6 sidor efter. Ojsan.

Pussciao:*

casablanca

Todiloo

Värsta dagen i veckan är avklarad och jag är på fruktansvärt bra humör. Skolan var rätt seg, men efter skolan väntade te och nagelfixning hos malin vilket var mys. Nu sitter jag här med mina fiina naglar och är helnöjd. När vi gick från malin var det nästan en timme till majas buss gick så vi satte oss en stund på Casablanca, delade en pizza och drack lite kaffe. Jag skulle egentligen pluggat men vi fastnade där i några timmar så så mycket plugg blev det inte.  Tur har jag också, vill inte ta ut något i förskott så jag tänker inte skriva det här men, blir det som jag vill blir det bra. Nu ska jag plugga lite, kolla scrubs och sen blir det hopp i säng. Undrar om jag kan sova efter allt kaffe jag har druckit?

Vad tycks om naglarna?
image25



"Du är glad och elegant, du är laktosintolerant" - Björn Gustavsson <3

Natti natt, Pussciao:*

Rondat flickis salto

Det var nog jävligt tur att jag tränade alla de där tre timmarna idag, så det jämnar ut sig med allt jag har ätit efter träningen. Var sjukt hungig när jag kom hem, så mamma och pappa  bestämde sig för att vi skulle beställa hem pizza. Så ja, hång som jag är krängde jag en hel pizza och nu två timmar senare sitter jag här och kränger Glass med banan och chokladsås. Inte konstigt min lillebror har kallat mig tjock fem gånger redan idag. Meen, som sagt. Jag har ju faktiskt tränat i tre timmar så det borde ju jämna ut sig lite iallafall.  Nu sitter jag och kollar wallander, får bli min avslutning på lovet. Imorn är det back in buisness, tur jag har min klass annars hade det känns förjävligt att börja skolan igen men nu känns det ändå helt okej.

Körde rondat flickis salto idag på träningen, med pass men ändå. Känns att det börjar gå lite framåt nu. Fast jag fick sinne på Tex när han försöker tvinga mig att köra själv. Han kanske inte vet att jag har ramlat på nacken två gånger och är rädd för de jävla bakåtvarven, men det är jag och när han tvingar mig köra själv får jag panik. Tur malin är där och räddar mig.

Och påtal om Malin ska jag till henne imorgon för hon ska fixa mina naglar, jippie! Mina egna är fula som stryk, egentligen är det för att dem blir förstörda av att man bygger på sina naglar men nu ska jag göra det igen iaf och förstöra mina egna lite till.

Nu ska jag se resten av Wallander, sen hoppa i duschen och sen i säng.

Pussciao :*

ge mig sol, vår och lite pigghet

klockan är 00.10 vilket betyder att det är lovets sista dag.Känns sjukt trist men får trösta mig med att det faktiskt bara är fyra veckor tills nästa lov.
  Anna och elinpelin stack precis hem, Vi har myst med räkor och melodifestivalen ikväll, najsigt värre! Ska försöka sova någorlunda tidigt idag, har mått rätt kasst hela dagen och måste vara pigg till träningen imorgon. Jag blir bara så rastlös att jag inte kan sova fast jag är skittrött. Jag hade verkligen behövt något nytt just nu, lite förändringar eller något. Kanske inte just nu NU, men i allmänhet.
Ska nog sova nu snart iaf, får väl nörda mig lite på msn först.
Det får nog bli lite lasse som sällskap och godnattvisor sen. Han får mig alltid att må bra.

Godnatt, Pussciao:*

Fröken svår


image24
 
Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg.






 


Bilderna från UKM

Godmorgon!
Nu börjar ångesten komma, visst är det hemskt, ångest en lördagmorgon. Imorgon är det söndag och sen måndag. Då börjar skolan igen och jagg har inte gjort något av det jag skulle göra på lovet. Ingen Matte, ingen Fysik och ingen Engelska. Jag är kass helt enkelt. Men jag har haft ett grymt bra lov. Haft fullt upp nästan hela tiden, precis som det ska vara. Nu sitter jag och myser med frukost i soffan och sagan om de två tornen på tv:n inte helt fel kan jag lova.

Pussciao : *

Här har ni några av bilderna från ukm igår. De finns på bilddagboken också. http://nejlika.bilddagboken.se/


Kos i sommar babes?

Höll på att blogga tidigare ikväll när maja kom och jag fick bråttom, var tvungen att släppa datorn för hennes mamma väntade på oss utanför. Var meningen att vi skulle hyra en film, men på vägen till stan ändrade vi oss och hoppade av vid bian istället. Där va biljetter kvar till Morgan Pålsson så vi köpte dem, popcorn och dricka och bänkade oss i salongen. Herregud vad jag skrattade, den mannen är sjuk. Han var sjukt rädd för en kattunge, otroligt egoistisk, och den bästa kommentaren var när han och hans vän var helt nedgrävna i öknen förutom huvudet som sticker upp. När det kommer en bil så blir han först jätteglad; tills han ser vem som sitter i bilen. Då skriker han till hans vän: "GÖM DIG!"
 guud, jag trodde jag skulle dö.

När jag och Maja sen varit på äventyrspromenad hem i stormen, så satte vi oss vid datorn och kollade lite resor. Hittade en som verkar helt underbar, så vi ska snacka med våra föräldrar imorgon, visa sara och se vad hon tycker. Gillar dem det blir det Kos, sol och fest i augusti. Jag är helt glad av bara tanken. Nu måste jag verkligen leta sommarjobb! Tänk Fantastic Four en vecka på Kos. Wiiiiiiiie!image13



Dröm Söta Sommardrömmar,
Pussciao :*

UKM

Fikade med Alice idag, sockerbulle och två koppar te, Det är förövrigt det enda jag har ätit på hela dagen och jag är inte ens hungrig. Inte likt mig. Fick prata av oss lite och jag fick leka lite med hennes finafina kamera. Jag vill med ha en. 
Vid två mötte vi Therese för vi ville gå och se UKM, ung kultur möts. När vi kom dit  fick vi veta att själva konserten inte skulle börja förrän tre utan man skulle kolla på bilder först. Toves bilder hon gör i Paint är helt otroliga, Sjukt duktig. Där var många duktiga fotografer, björn bl.a. som även var med och 
sjöng, han var jätteduktig. Jag ska lägga upp bilder på allt sen när Alice skickat dem. The Kalejdoscopes var bra som alltid, de har ändrat stil sen sist jag lyssnade på dem men detta passade dem minst lika bra. Förövrigt måste jag skryta om att jag fångade trumpinnarna som trummisen i ett band-jag-inte-vet-vad-det-heter kastade ut. Eller ja, fångade och fångade. Han kastade snarare dem rakt i huvudet på mig. Hehe, Viktor fick den ena sen bara för han va så duktig.
Tack för sällskapet flickor, nu ska jag chilla i soffan en sväng och leta upp något roligt till kvällen.

Pussciao:*

Mysteriet på greveholm maraton

-De gick på varsitt håll, jag kan väl inte dela på mig heller?
-Kan du inte?
-Jo, men jag får så ont i höften då.


Vi lyckades ta oss igenom alla 24 avsnitten, fast de kändes längre och längre ju senare på kvällen det blev. Roligt hade vi iallafall, Lätt bästa julkalendern någonsin och leffe är helt underbar.

Nu ska jag sova,
Pussciao :*

Lockigt eller rakt,

Nu är jag färdigstädad och ha fastnat här igen, jag tror jag är beroende av datorn, lite för beroende kanske?  Fick en lott av pappa idag när han kom hem, synd där inte var någon vinst. Lite pengar hade inte varit fel, särskilt när mobilräkningen kom idag och den Alltid är mycket högre än vad man tror,. Tur  att jag får lönen sedan inventeringen på måndag, som tur var, var den också större än väntat. Ska försöka spara större delen av den tills Tjeckienresan hade jag tänkt. Men jag och spara går inte riktigt ihop om jag ska vara helt ärlig.
 När linn var här igår lånade hon min plattång, den låg fortfarande framme idag och den låg där och lockade på mig så jag va bara tvungen att platta mitt hår. Jag har inte plattat det på över ett år utan kört på lockarna jämt. Det blir en jävla skillnad iallafall.
image12




Båda bilderna är gamla, sen förra sommaren tror jag. Den  lockiga är nog nästan ett år gammal till och med.

Alice 17 år,

image11

Idag ska jag vara duktig, överraska mamma när hon kommer hem med att ha städat och tvättat lite, börjar dock få lite bråttom om jag ska hinna. Man sover ju bort hela dagarna på lovet, man tror man har hela dagen på sig när man vaknar, sen kollar man på klockan och märker att nej, så var det visst inte alls.

Grattis Alice älskling,
Hoppas du får en underbar dag. Kolla in födelsedagsgrisen --> http://910221.blogspot.com

vi hörs senare, pussciao :*


kloka beslut

Nu har linn precis dragit hem och jag ska snart sova, vi tog det mycket kloka beslutet att inte lägga ut 100 spänn på kingan. Vi var utanför en stund och de som var där sa att det inte var värt pengarna. Dels för att där var lite folk, och dels för att det inte var någor roligt folk. Sparar hellre pengarna och gör något roligt i helgen. Så jag och linn stack hem till mig istället, vi krängde typ 4 varma mackor var som nattamat. Nattamat är aldrig fel, det är typ det godaste man kan äta( och onyttigaste)?. Förfesten var trevlig iallafall, träffade lite nytt folk och spelade kort. Jag vann faktiskt en gång wohoo och grattis till mig eller något. Verkar som lite folk har börjat hitta min blogg nu, mycket trevligt. Nu tjatar brorsan om datorn och jag får väl släpa mig i säng. Tack för kvällen,

sov gott!
Pussciao:*

Three Carlsbergs? Have a good evening.

jag är så trött på min garderob, den är stökig och har tråkigt innehåll. Får väl se om man hittar något kul att ha på sig tills ikväll. Det är bara det att det känns alltid mycket roligare att gå ut om man känner sig snygg, och det gör man inte när man tycker sin garderob är tråkig. Blö. Men jag och linn har inte gjort ett skit på hela dagen så det blir utgång ikväll, med roliga kläder eller ej. Förfest hos macke och sen får vi se hur kvällen slutar, känns inte så kul att lägga massa pengar på kingan när nästan inga ska dit. Men sen vet man ju hur det blir när man väl har börjat festa.

Pratade med skidåkarN idag, det enda han försökte göra var att göra mig avundsjuk. Som att det skulle behövas? Jag var det redan innan han började prata om mycket snö och svarta backar. Alla åker skidor i år utom vi. Jag hatar att vi ska till Tjeckien i år istället för att åka och åka skidor. Jag behöver min årliga dos av snowboardåkning. Men nää vi åker till Tjeckien istället så att min lillebror kan spela en jävla hockeycup. Tur att Alice med ska dit, det gör resan bra. Annars hade jag vägrat följa med.

Får väl klä på mig nu I guess, ha en bra kväll. Förutom Anna för hon ska ha en tråkig;)

Pussciao :*

Life is like a box of chocolate

You never knows what you gonna get


Festen igår var trevlig, där var inte så mycket folk man kände men tillräckligt mycket för att det skulle bli trevligt och dans var det massor av. Jag dansade nästan hela kvällen, helt underbart. Jag kan få sådana danssug, helt sjukt jag bara måsta dansa. Så det var skönt att få dansa av sig lite igår. Vi drog hem rätt tidigt, lite för tidigt enligt mig men mina vänner ville hem så det var bara att sätta sig i bilen.

Imorse vaknade jag sådär lite lagom vid halv tolv, kände mig ovanligt snäll så jag gjorde frukost till mig och brorsan som fortfarande låg och sov. Smoothie och rostade mackor, mumma! Blev Forrest Gump till frukosten, även om Oliver hade sett den igår. Han fick stå ut, vilket han inte gjorde särskilt länge för han gick bort till Viktor och nu sitter jag här all alone, men det gör inget. Jag har Forrest som sällskap. Det jag gillar mest med lovet är faktiskt mornarna, man kan sova länge, gå upp utan att stressa och sen sitta och äta frukost framför tv.n och bara mysa.
Nu ska jag se klart filmen, sen kommer linnplinn någon gång under dagen och ikväll kanske kingan?

Ha en underbar dag, pussciao:*

Fest

Träningen idag var knappast en sådan superträning som den i söndags, mina ben var som spaghetti och volterna i trampetten blev därefter. Inte snygga alltså. Tumblingen gick dock okej och flickisen börjar kännas tryggare och tryggare. När jag kom hem hann jag knappast innan för dörren inna Louise dök upp, blev för mig att hoppa in i duschen och nu sitter vi här framför tv:n och väntar på att Annas mamma ska kunna slita sig från sin TV och komma och skjutsa oss till Ignaberga. Internationella har gjort som vi gjorde, först klassfest och sen fest.
Haha förövrigt har jag bråkat med en karatetränare idag :w, eller bråkat och bråkat snarare skällt på. De fattar inte att man måste stänga dörren in till gymnastiksalen helt för annars släcks det i hela salen, och ändå lämnar de den öppen hela tiden. Släcks det i salen så kan det störa den som kör volter och den kan ramla och skada sig osv. Men när vi sa till dem sa han att det va Absolut inte dem som hade lämnat den öppen. Fats jag hade sett det, TVÅ gånger. Dumma man, här lånar vi ut halva salen på VÅR träningstid och så är han bara otrevlig.

Ajja nu ska det partas, pusshaj:*


surprise!

haha, nu är överraskningen avklarad och jag kan berätta om gårdagen. Vid halv sju skulle jag utan att möta Elin cykla till Anna för att hämta henne, självklart så mötte jag Elin men jag lyckades lura henne så att hon gick till Therese i tron att bara dem två skulle träffas på kvällen. När jag kom hem till Anna var både hon och hennes mamma mycket nyfikna på vad vi skulle göra. Anna hade fått instruktioner via sms om vad hon skulle ha med sig osv. Jag och Therese hade för övrigt mycket kul när vi skickade dem smsen HAHA!. Iaf jag tog med anna ut, satte på henne ögonbindel och satte henne på pakethållaren och cyklade iväg. JAg var tvungen att cykla lite omvägar för att hon inte skulle kunna lista ut vart hon skulle. När vi kom fram till Therese place visade det sig att jag hade lyckats rätt bra för hon trodde vi var hemma hos mig. När vi kom upp så tog vi av henne ögonbindlen och både hon och elin blev överraskad över att vi skulle ses alla fyra. Kanske inte låter som så mycket till överraskning men för att förklara så; i högstadiet träffades vi fyra var och varannan helg där två och två fixade mat m.m ofta med olika teman och utklädning. Nu ses vi nästan aldrig mer därför tyckte jag och Therese att det var dags för en sådan kväll igen och kvällens tema var surprise! Vi hade lagat mat och bakat kladdkaka, så vi satt och mös i köket. Helt underbart att träffas alla fyra igen , precis som gamla goda tider^^, Tack för kvällen,
Pussciao :*



När jag nu har varit lite nostalgisk får jag väl fortsätta med det genom lite gamla bilder,<3


Tom Hanks

Idag är det sooool, tredje dagen i rad tror jag och det är helt underbart, ska snart ut en sväng i det fina vädret. Kan tyvärr inte tala om mina planer för kvällen, för det är en hemlighet för en viss person, hehe. Nyfikna ni blev nu va?
HHK vann sista matchen för säsongen, bra avslutning^^, å ja jag är lite hockeygalen ;P. Tom Hanks och Julia roberts är på Oprah idag, de är nog två av de bästa skådespelarna jag vet, Tom Hanks är underbar, tänk bara på roller som Forest Gump och när han spelar i The green mile. Lovely,
Blir nog fest imorn trevligt minsann,  lite fantastic four snart hade inte varit fel?

nu ska jag gå, pussciao :*

_____________________________________________________________________

Fick masa mig upp vid tolv käka lite frulle och sen var det träning. Tungt som fan  eftersom min äckliga förkylning aldrig vill gå över, men sånt får man ta. Träningen gick förövrigt helt jävla underbart bra. Ställde min handvolt frivolt, klarade min frivolt öppning rondat, (1 gång men ändå) och så körde jag rondat flickisflickis, vilket nog var det bästa eftersom för två träningar sen så var jag skräckslagen varje gång jag skulle köra flickisen, förra träningen bestämde jag mig för att bara köra den jävla flickisen själv och idag blev det två. Det betyder att det går framåt och nu är jag betydligt närmre grencupsvarven än vad jag var bara för en vecka sen. Känns mycket skönt, kanske man tillochmed kan hitta tillbaka lusten att träna?

Efter festen igår var jag glad över uppmuntrande föräldrar och glasstårta att tröstäta när jag kom hem, att vara femte hjulet hade inte stört mig ett dugg om ni inte hade påpekat för mig att jag var ensam och blablabla, det var bara onödigt. Kanske jag var lite extra deppig igår för annars hade jag aldrig brytt mig om det, Jag vet att ni, eller rättare sagt du, inte visste det och du trodde nog inte att jag brydde mig ett dugg om vad du sa, jag låtsades att inte bry mig, skämtade bort det. Men det kändes ändå.

____________________________________________________________________

Jag känner dig så bra
att jag vet när något
inte är som det ska.
 

image7

jag vet inte vad det är, men något är det?

Lov, lov, lov, lov

Jga är glad, glad glad!
Om man bortser från måndag, tisdag så har veckan varit slapp, hade en fyrtiominutersletion igår mellan halv tolv och tio över, sen idag slutade vi tio i ett för formen var inställd, dessutom har det varit sol och nu är det lov! Kan det blir bättre? Lovet började bra med Pizza på Casablanca med Sara och Maja, ikväll ska vi fira pappa med att gå ut och äta och efter det blir det feest! Wihoo!
image6








11/2 Tisdag. 20.52

Jag säger bara HAHA åt mitt matteprov, det gick piss å dåligt och jag vet inte. Svårt var det iallafall. Gick hem efter provet för jag har blivit Überförkyld (+ att jag va tvungen att läsa Arn) blev dock inte mycket läst utan jag sov istället. Sen va jag tvungen att cykla till stan för att gå till optikern. Synen va samma som innan men han skällde lite på mig och tyckte jag borde skaffa ett par glasögon nu att ha som reserv. Efter det fick det bli en sväng till Anna för att planera morgondagens idrottslektion. Nu sitter jag iallafall här med min Arnbok, har bara 200 sidor kvar som måste läsas ikväll, hjälp! Valen inför trean skull med varit inlämnade idag men det hade jag glömt, eller förträngt kanske eftersom jag alltid skjuter upp sådana svåra beslut. Men nu är det valt, Matte E och ev F, Engelska C och pedagogiskt ledarskap. Kanske blir Biologi B med. Nu ska jag fortsätta med min "älskade bok" och försöka låta bli att hosta sönder. Förresten ringde Linda innan och berättade om sina stefilikocker som doktorn hade ringt och sagt att hon hade. Hon kan till med få en sjukdom att låta jättekul och hon kan fan alltid pigga upp en. Vad hade man gjort utan henne på träningarna?


I´m not good at this, but I´m trying. Okey?

Pussciao :*

Matematik D

Jag är sämst i världen på att plugga,

Jag saknar er

image5

Ni kommer hem denna helgen,helt underbart. Fan vad jag har saknat er!  <3

Glädejskutt

man tackar sgg för dagens kaffe och kanelbullar,
Lägg märke till att jag drack kaffe, två koppar dessutom,

Bilddagboken kan dö!

Spagat

sovmorgon idag helt underbart. Ändå är jag sjukt trött och borde sova nu. Fika med Robin och Maja idag, sen träning med småflickorna. De har blivit så duktiga att jag inte vet riktigt vart jag ska blir av, Jag är sjukt stolt över dem. Två av dem körde rondatflickis idag, bra dessutom och flera stycken ställde sina handvolter. Yeey, mina flickor är bäst! På tal om någit helt annat så är jag sjukt trött på de här jävla vädret, höll på att blåsa bort när jag cyklade hem och just nu vill jag verkligen ha vår och sol. Eller en resa ngonstans kanske? Hade inte heller varit fel. Dessutom är alla sjuka just nu, och jag vet inte om jag ska hoppas på att bli drabbad eller om jag vill slippa det. Att vara hemma ett par dagar hade varit sjukt skönt.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa lite Arn, boken ska vara utläst till på tisdag och jag har kommit 20 sidor, har dessutom matteprov på måndag så lycka till till mig!

:*


17.7

Maja och Ana hade dans idag på Idrotten, helt underbart. Har saknat att dansa som fan. Blev en sväng till danssalen efterskolan med, inte helt fel alltså.
Fick våra betyg idag med och det gick bra, blev en glad överraskning måste jag säga. Man tackar Elna för det minsann. Mamma var duktigt och tog tag i mitt liv idag när hon drog ut mig för att övningsköra. Körde en sväng på Åhusfältet och sen på lite småvägar. Jag är fortfarande livrädd för möte men annars så går det framåt haha.

sleeeping time

Saw 4 med mäckie idag, den va lika sjuk som väntat men bra. Blev lite varma mackor och te  + massa fula filmer på Youtube med, trevligt minsann. Skolan idag, en del skratt som vanligt, Gunnar underhöll med stregeeet, sara med "hänga grisen" och jonas i bussen på väg till tyringe. Av någon anledning så pratade vi om Kyrkans Ungdoms Kör, eller rättare sagt hur kul det var att det förkortas KUK. då säger jonas plötsligt " När jag va liten var jag en kuk" det är bara jonas som kan kläcka ur sig en sån sak och roligt var det. Han skulle ju säga att han varit medlem i KUK när han var liten, fast det tror jag inte han var men ändå. Okej, man kanske måste ha varit med för att inse det roliga menmen,..

Pratade i skolan idag om att det snart är dags att beställa resa till sommaren med tjejerna,  najsnajsnajs.
Blir eventuellt en sväng till Irland i vår också. Hade inte varit helt fel alltså^^, om man nu har pengar då.
Nu ska jag nanna!
 
PUSS : * <3

Iwannabeforeveryoung

klassisfestis hos anis igår, var fettskoj. T2B( )ättre klass finns inte, va iofs bara halva klassen vilket var lite synd men kommer ju badhusfesten sen där vi får ta igen den saken^^, Hade inga större förhoppningar på björket igår men jag hade faktiskt riktigtriktigt kul, dansade som en galning precis som det ska vara. Efter björket gick jag anna och macke hem till anna där jag råkade somna i kökssoffan när vi käkade nattamat., Jag va skittrött och de andra två galningarna va pigga så jag gick upp och la mig i annas säng istället och somnade på två röda. Är lagom pigg idag, hoppade träningen och snart blir det hockey. HHK- Tyringe, spännandespännande. sen ska jag pluggeliplugga och göra hemmalagad pizza med mamsen, puss :*

RSS 2.0