Jag gjorde upp en eld för dig,

All time low & Familjen.
Hej Siesta dag 1. YES!


SiESTA!

Alltså, jag har massor att berätta, hinner inte det nu för jag måste hoppa i duschen innan det blir fest ikväll@siestacampingen! Robine å sara var Här igår, helt underbart att se tösabitarna igen. För att inte tala om att höra Robines underbara dialekt. Och som Sara sa, det känns som jag känt er alltid, och så är det.

Tälten gick inte så bra att sätta upp igår alltså, men det ena är fint. Blir antagligen nana där ikväll om jag inte fryser ihjäl ikväll när det väl gäller. ah måste säga en sak til innan jag går.
Jag har shoppat idag, äntligen har jag ett par gråa jeans, YES! dessutom blev det en stor vit t-shirt, en svart väska och ett armband. Tummen upp för det.

Festfestfestfest!
Puss

Matte D

Matten är ööööööööver :D


Helt meningslöst

Alltså idag har varit en riktigt dålig dag faktiskt. Jag tror man blir helt deppig av regnet, tur solen skiner nu.
Eng nationella idag, hjälp vet inte riktigt hur det gick alltså för jag började prata om gymnastik., Vad fan heter kullerbyttor och hjulningar på engelska, Just det, jag kom inte heller på det vilket resulterade i ett långt eeeeeeeeh.
Matte nationella imorgon, fiifan. Jag har inte pluggat ett endaste dugg. Jag är verkligen sämst. Men sen efter det, sååå kommer Robine och Saaura. Fasen vad kul det ska bli. Jag har saknat mina englandbabes!<3
Dessutom är det typ sommarlov efter imorgon, för då är inget jobbig kvar och vi har nästan inga lektioner kvar heller.
Vi ses. Puss!


Jag är trött på att alltid vara i mitten.

Blubb blubb

Jag har precis tagit årets än så länge kallaste dopp fyfan. Bara jag, sara och oskar som är riktiga män, danne och majsan bangade. Kyllingar.
Powerwalk blev det med minsann eftersom mamma agerade taxi till Tormestorp. Så jag behövde en avkylning efter det, Nu ska jag sova stenhårt.

Kisskiss :*

Pigrider,

Pigg pigrider, cockrider,  jag syftar på djuren alltså. shots  och kisserier i en snubbelskog.

Kvällen igår blev inte ett endaste dugg som det var tänkt. Anna, Sara och jag festade till melodifestivalen, förfest var det meningen att det skulle vara. Men när alla på festen vi skulle till skulle till björket inom en timme å vi va inte iordninggjorda eller något bestämda vi oss för att stanna i lägenheten. Det är jag glad för, för jäklar i de vad vi öste. Kyrre dök upp när festen i vittsjö var över så då var vi hela fyra stycken. Vi va fyra stycken och det var en jäkla pangfest haha. Oskar dök upp och joinade oss efter ett tag, sen blev det bilrundor. Träffade på danne, följde efter honom till Tyringe hoppsanhejsan. Det va där tre flickor sa hej till snubbelskogen. Jäklar vad jag garvade. Vi hängde en sväng på Göingebil sen, fråga mig inte varför. Vi hoppade över till Dannes bil, körde en runda till innan vi stack tillbaka till lägenheten. Då väntade promenad hem, toppen. Hem vid fyrasnåret och med den härliga känslan av att veta att man ska upp tre timmar senare.

Yes, tre timmars sömn blev det innan det var dags att ge Mor frukost på sängen. Sen iväg och jobba, fick gå tidigare som tur va, det tackar man Maja för. Tack. Fan vad seg jag var. Hem sova i solen, upp träna tjejerna. Eller ja i dag var det en tjej (Y) . Tur andra gruppen va där så vi kunde slå i hop dem. Nu väntar jag på mat, sen blir det powerwalk? eller kanske inte längre?

Allt är så himla galet bra, efter klockan två på tisdag är det ännu bättre? Fan vad jag gillar det.

If I could turn back time

Imorgon är det morsdag, eftersom mamma är så himla rolig och alltid önskar sig mascara så blev det en sådan i år också. Jag menar vill hon ha det är det väl lika bra och köpa det`? Jag mötte iallafall Sara på stan för att fixa och trixa innan vi cyllade till österås där vi satte oss och stekte i solen och kollade derbyt. Spännandespännande, match mellan HIF och IFK. HIF vann minsann. I Halvlek gick vi för att fixa lite mat på coop, eftersom vi är rätt sega missade vi halva andra halvlek (Y), men vad gör det. Vi fick jorgubbar och vindruvor. Mums.

Blev besök i Kärlingeberga hos Farmor och Farfar en stund, blev lite fika och så där. Somnade fint i deras soffa. Elin är socialast! Nu ligger jag iallafall här och väntar på mat, sen kommer sara och anna hit, de blir partaj. Fedt.

Pussciao:*


Earthgubbs

image50

Jordgubbsingarna, gud jag är redan trött på det.
Dock inte på dem, de är mumma.

under 60

Jag har överlevt det första sex timmarna med jordgubbsingarna. Men herregud vad tråkigt det är, tur där är så mycket mysko folk man kan garva i smyg åt. Nu är jag Anna med majsan, Anna har matat med mig med smarrig smörgåstårta eftersom jag var hungrig som en varg. Nu ska jag fortsätta mysa med mina bebisar.



Jag är på rätt väg.

Lite mer Lasse

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så



En vecka kvar

Träningen gick väl okej för att vara så trött, resten av kvällen ska jag bara slappa.

Robine har bokat tågbiljetten nu och jag är så himlans glad för hon kommer hit. Kommer redan på Tisdagen och sover hos mig en natt innan det är dags för tältning på siesta. Vi har ju en del att ta igen eftersom vi inte har setts på två år så en kväll snack utan siesta ska bli trevligt. Wiie. :) :) :) :) :) :) :)

Om en vecka börjar siesta!

<3


l wanna lose it.

Usch jag är helt sinnes trött idag, men måste träna. Känns inget vidare faktiskt.  Boken är klar nu, jeppjepp. Känns skönt, fotona är redo för utställning och det är bara Matten och muntliga i engelska kvar, men gud vad jag är trött på skolan nu, jag ooorkar inte mer.
 
Har haft en mysig eftermiddag iallafall, blev en sväng på stan och en bakad potatis med annapanna innan hon skulle gå och skriva prov igen, då gick jag hem och slängde mig i soffan, toppen! synd jag måste resa mig jättesnart igen. Jag kommer somna mitt i volten, ville egentligen ut och springa efter träningen, för det har varit dåligt med det denna veckan pa plugg. Men jag tror jag kommer däcka klockan nio ikväll.  Vi får väl se, hörs sen!
pusshej!

Snott från Lindas bilddagbok

"Sniglars penis är för övrigt längre än själva sniglarna, hos vissa arter upp till 85 centimeter."

Haha herrejävlar säger jag bara, vill ni läsa resten som typ är lika kul så gå in på Lindadenckert på bilddagboken.image49

Jag bryter trenden

Jag är sinnestrött i mina ben, det var ett jälva tempo vi hade på powerwalken idag, och beach 08 går framåt, Iallafall enligt majsans våg. Den gillar vi.  Läste precis i hennes blogg att fransmännen hade bjudit oss på fest nu, så jag hoppas det blir av. Tjecken hade ju bjudit dit oss på Black and white party, jävligt synd att man inte läser sina mejl så man ser det typ två veckor efter. Men fest med lite ickesvensktalande människor i Kristianstad kan ju inte bli annat än spännande. Särskilt snyggt är det när jag försöker prata Franska med dem, han fattade faktiskt lite av vad jag sa. Stolt.
Jag ska iallafall bryta trenden nu och kolla på Greys istället för fotbollen som alla andra gör.

Ha en trevlig fortsatt kväll :*


I am smiling, and i mean it.

Alltså, idag har varit en skitjobbig dag och en jättebra dag på samma gång. Kemiprovet var svårt men nu är det över vilket betyder att Elin är en lycklig flicka. Idag har jag haft damp,allvarlig talat. Det började redan på kemiprovet där jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta. När jag går ut från provet var anna klar samtidigt och det första vi gör när vi kommer utanför dörrarna är gapskrattar. För att provet var sinnessvårt, för att vi är kassa och för  jag vet inte. Det fortsätter hela lunchen och resten av skoldagen, jag skrattade åt allting.  När vi kom till engelskan skulle vi ha Listeningprov, koncentrationen var på noll och jag satt där och höll på att börja skratta igen bara för att allting var sinnes.

Det jag ville komma fram till var iallafall att nu är jag så himla lättad och så himla glad, allting känns faktiskt skitbra.
Dessutom är det exakt en vecka till siesta nu, wiie! Ikväll blir det powerwalk som attan, känner att jag behöver det idag.  Nu ska jag sluta skriva om en massa helt ointressanta saker, ha det fett najs

Puss!

what about a second chance.

Jag ger upp nu.


+ mitt nya program är all about brian.

pussciao:*

20

Jag vill gråta verkligen, dummadumma kemi.

Jag går gärna vilse just i natt

Mogen rubrik verkligen på mitt förra inlägg, haha ser förjävligt ut. Men jag var tvungen att ta ut det någonstans.
Vad tycks om det nya på bloggen, ska fixa till lite mer sen, men jag behöver lite hjälp eftersom jag inte kan koder och sånt grejs. Borde verkligen lära mig eftersom design är kulkulkul.

Nu ska det sovas, stenhårt.

Pussciao :*

Äckelkemibögjävel

ja ni fattar nog, När provet är över på onsdag kommer jag vara så satingens happy! oavsett hur det gick för då är det över, jag tänker inte ha ångest för Matteprovet, för där kan jag ändå inte få bättre. Men på kemin gäller det verkligen. Och när matten är över, då kommer livet vara underbart, då är det bara Siesta och sommar för hela slanten. Jag menar, det är verkligen snart nu, jag som typ har längtat efter det hela våren. Det bästa är att det är inget mer i skolan efter siesta så man kan bara njuta, bara festa fasen, lyssna på underbar musik och träffa folk.

Förövrigt är Lasse Lindh underbar igen, jag hade bara glömt bort det för ett tag.

Pussciao :*

på låg nivå

KANINKUL (Y)

hahah humor, ohyes!
image45

I just wanna dance with you

image44

Muuuuuuuuu!

Ohyes, det blev fest igår, precis som jag ville. Inte så stor fest, men jag och Majsan festade till det rätt bra ändå.  Och det va trevligt folk så kvällen blev najs, började hos mig med jordgubbshots, sen cyklade vi till Sanna. Det va najs, det blev poker som jag typ inte kunde, det blev snus, haha, fan vad fult! men det blev bra. När vi va tvugna att lämna lägenheten drog vi till Eskil, och ja, vägen dit var rätt underhållande! Muuu. När vi kom fram blev vi snabbt meddragna därifrån av Ema och Hanna till Östervärn någonstans. Festen på det placet var dock rätt över när vi kom, så vi cyllade till Freddies en sväng innan det blev hem och nana gott i sängen, Och jag måste säga att jag trodde vi skulle dö några gånger under våra cykelturer men vi klarade oss utan en endaste skråma.

 Idag har jag varit och lagt schemat till sommarens jobb. Blev fler pass än jag trodde under de fyra veckorna vilket gör att allt känns lite mer lönt nu, och lönen lär absolut räcka till resan! wiiiie. Nu ska jag vila lite innan jag ska träna mina bebisar, Pussciao :*


ADHD

Jag har nog koncentrations svårigheter, för jag klarar verkligen inte av att plugga. Detta provet är typ skitviktigt, men damp på mig. Jag ska snart ut och övningsköra istället. Haha, va ju bara ett par månader sen sist så det kan nog bli intressant. Tsss, ciao:*

L.W

Jag var tvungen att bränna en lasse skiva jag kan lyssna på när jag pluggar! Man måste ju ha något som gör en glad.  
Och vad är det som gör att man glömmer saker
Man glömmer att man trivs med livet ibland


 



image43

Nattabad

Kvällen har varit lugn, lekt med majsan, kollat lemon baby, skrattat och skrattat och skrattat. Hockeyn gick skit, synd men kvällen avslutades med ett seeent dopp i Finjasjön. Det var 10 grader i luften (Y).  Lite sådär äventyr mitt i natten är aldrig fel. Nu ska det snart sovas,

Puss:*

Vad är fel när inte helg känns lockande? Kemi!

Men tjena, nu är det helg, Man brukar säga Wiiie, men inte denna helgen. Vi är dessutom lediga fyra dagar i rad men det känns ändå inte wiie, det känns hej kemi. Blö, ikväll är det semi Sverige - Canada iallafall, Kan ju bli spännande. Fysikprovet idag, hej å hå. Fick gå. Gick ändå okej för att ha pluggat typ 0. Dessutom börjar min bok bli klar, spännandespännande. Den ser dock inte alls ut som jag tänkt mig från början, inte någonstans finns en minsta lilla likhet med mina tankar från början, men vi får väl se hur det slutar. Haha läser man bara detta låter det mer som att jag skrivit en bok, tss så är dock inte fallet. Jag har städat hela huset idag, känner mig duktig minsann. Äsch jag har inget vettigt att skriva, vi hörs.

Kiss :*

Run bitch run

Åh fyfan, jag är helt död i hela kroppen. Hade träning mellan halv sex och halv åtta, sen när jag kom hem skulle pappa ut och springa och jag kunde bara inte motstå att följa med så det blev halvmilen med. Nu är jag verkligen död och kan ingen fysik. Kanske kapitel 4 men verkligen inte fem. Har inte pluggats alls, får spara pluggandet till kemiprovet istället för det känns mycket viktigare. Efter imorgon är vi lediga fyra dagar men jag har inte riktigt fattat det bara för jag måste ändå plugga hela dagarna långa, Men kvällarna är lediga. Har inga planer alls för helgen än och det är faktiskt rätt skönt, och ovanligt?

Veckans springmusik har varit New Found Glory, helt okej att springa till faktiskt, lite för lugnt emellanåt kanske.
Datorn är dock tömd på musik sedan jag lämnade in den men jag har söta vänner som sänder mig lite ny. Kanonbra (Y)

Sussa sött :*

Åhus

Jag har badat i havet!

image42

gamla tider

och kvällen, ja den va som gamla tider. Glad och full var man. Vi grillade och vattenpipan var framme.  Det va härligt och de va bowling. Inte så stabilt kanske men väldigt kul. Tyvärr blev det inte mer efter det, men det lilla var mycket kul, och jag har saknat det. Nu sitter jag här, rätt lagom uttråkad eftersom kvällen slutade alldeles förtidigt. men jag står ut,får väl sova snart. Puss!

böna

Jag känner mig stolt. Sprang 5,5 km idag körde styrka när jag kom hem. Är en aning förvånad över att jag klarade hela slingan eftersom jag inte sprungit så långt på evigheter. Förövrigt är jag fortfarande röd som en kräfta, hoppas det gått över till imorgon.

P.s jag har blivit så nyttig att jag tvingade i mig bönor idag, örk. d.s

So why am I ten feet under and upside down

Helgen var fullspäckad med gymnastik i helsingborg. Lördag var det kval och mina flickor gick till final. Söndag tävlade vi, vi vann med den underbart bra poängen 28.1. Efter det blev det lunch nere vid havet med halva laget+ Frida, det var mycket mysigt. Efter det var det final med flickorna, det gick inte riktigt lika bra som i kvalet men för mig är de ändå bäst!
Imåndags åkte vi ut till vår första skola för att informera om Teknik för tjejer och idag har vi gått igenom vinslövs 4 skolor. Vid lunch hade vi en två timmar lång paus då vi gick och köpte picknickmat på Ica och la oss för att sola i en Park. Resultat, jag har förvandlats från en vit lady till en illröd lady.

Ska försöka ta mig ut och springa en runda ikväll och efter det kanske det blir årets första dopp?

Pigg som en lärka

Förvånande men sant, trots ganska ordentligt festande igår och inte sovdags förrän tidigt imorse så är jag faktiskt pigg, har både ätit frukost och fixat min fotobok som jag skulle göra som projekt i foto A. Är lite imponerad av mig själv faktiskt. Iallafall så vill jag återigen tacka för igår. Jag hade riktigt roligt, och jag ler bara jag tänker på det. ja geter mathjööö. Nu ´ska jag snart lyssna på lite bra musik  och bara ta det lugnt, tyvärr blev kvällens grillning i Höör inställd, så är det någon som har förslag för kvällen så hör bara av er.

pussciao:*

Valborg

Fyfan vilken lyckad kväll, riktigt bra blev  den tillslut. Började med mat på Casablanca, sen åkte vi till Lund, myste i parken, festade och åt mumsig fruktsallad. Träffade ralle, benny och frans en liten stund. Åkte hem vid tio, sööötasöta sara hämtade oss och skjutsade oss till Lindman där en massa trevligt folk höll till. Även om större delen av det drog till kingan så var det en mycket trevlig kväll. Får inte glömma att berätta om de trevliga folket på tåget, franskar tjecker och jag vet inte allt. Språklektion och silvrigt hår, blir fest i kristianstad på fredag. En kväll utan någon fest blev en kväll med tre alternativ, så jag har rätt man ska va positiv för då löser allt sig! Najsbajs. Dessutom blir det höör imorgon, finemang. Nu ska guldlock sova.

Puss!

RSS 2.0