Holly dolly

Goodmorning,
vaknade tidigt idag. Inte konstigt med tanke på att jag sovit tjugo timmar det senaste dygnet. Mår lite bättre nu, men är fortfarande yr och illamående emellanåt. It sucks.
Ska snart försöka få ner lite frukost. Igår klarade jag faktiskt äta en fralla till frulle och sen en halv köttbit utan något till till kvällsmat. Det var iallafall mer än jag ätit de två senaste dagarna så (Y). Jag hoppas det blir bättre väldigt snart, för jag kan inte missa skolan mer. Idag ska jag jobba oavsett hur jag mår. Pengar behövs alltid. Har lagt in bilderna från turklandet nu, de kommer upp antingen här eller på bilddagboken inom en snar framtid.

Cha-cha real smooth

kom hem vid halv åtta imorse, sov utan att vakna en endaste gång till klockan fem. Galet. Är fortfarande trött SF.
Mår lite sådär, hoppas det går över snart. Veckan har varit supernice. Första halvan var helt underbar, sen de sista dagarna var vi sjuka, så de var inte fullt lika kul tyvärr. Men bra ändå. Tell you more later :*

Al lal alalaa nya

Om en timme går tåget, innan dess ska det fixas biljett och kycklingrulle. Mums. Väskorna står färdigpackad i hallen.
Jag är stissig men jävligt glad! Jag lovar jag ska sola, bada , festa å njuta lite åt er också, LITE!

Det kommer bli galet bra,
Sakna mig lite här hemma. (K)

Imorgon smäller det

Nu har jag slängt alla mina kläder jag ska ha med mig på sängen, ska bara sortera lite och packa ner det med. Måste fixa lite mer packning. Neccesär, skor handdukar och så. Just nu försöker jag ragga ihop partymusik på msn eftersom datorn där uppe INTE Funkar och man inte kan ladda ner på denna. Men det går rätt bra faktiskt. Har fått ihop en del. Jag hatar att packa, antagligen därför jag sitter här. Jag är nervös för imorgon med, gosh men när jag hör alla dessa låtarna blir jag så jävla laddad. Vi kommer ha galet kul.



Läckert

Fasen vilken promenad det blev igår. Jag var helt slut när jag kom hem, blev lite skånes djurpark med. Vem vill inte sitta utanför på parekeringen en tisdagskväll`? Idag har varit en rätt slapp dag förutom svenskan, den kan dö. Gunnar kan gå och hänga sig i streget. Jag hatar honom. Ledsen Gunnar men du är den tråkigaste person jag någonsin träffat. När jag kom hem gjorde jag faktiskt både svenska och matte redan innan min ILKurs. Snacka stolt. Jag som alltid brukar plugga mitt i natten. Jaja, första gången på historian idag. Det kommer inte bli något att leka med. Läraren skrämde iväg ralle redan på introduktionen bara för hon berättade hur tufft det kommer bli. Som tur var verkade läraren bra.

Efter historian blev det Malin, alltså hon är fan bäst. Hon gjorde mina och Majas naglar vackra. Både hon och johan gav oss massa bra tips inför resan och så skällde vi lite på allt som är cp med gympan just nu. Kvällen var mys. Nu ska jag äta för typ fjärde gången idag. Mums


Förresten är mina naglar typ turkosa som havet, LÄckert!


Skolfoto

Jag pallade inte skriva någon blogg igår, hemskt ledsen men jag var så himla förbannad. Vi behöver inte ta upp varför här men det har med gympan att göra. Tessan va här en sväng igår iaf och vi ringde runt till alla våra gymnaster. Duktiga tränare är vi. Idag har varit en rätt chill dag, började tio med form, sen hade vi religion efter lunch och slutade tjugo över ett. Tyvärr skulle vi ta skolfoto tjugo över tre så vi fick vara kvar två timmar i skolan. Dock så samlades nästan hela klassen i cafeterian och följde Holms höjdhoppsfinal med spänning. Det var rätt mys och gott för skarp bjöd på fika mumsmums, tyvärr blev det inte bättre än fjärdeplats för holm. Sen gick vi upp och var oerhört vackra på skolfotot. Hoppas jag INTE gör en grimas eller ser tjock ut som förra året. Nu ska jag följa med far och bror till Höör, oliver ska träna hockey å jag å maja ska powerwalka en sväng där tror jag. Idag har jag fixat de sista sakerna inför resan, solkräm, fått en ny lins för den som gick sönder å så där. Köpte en muchosnyggo ögonskugga med som blir supernice när man fått lite färg. Loovely.

Fortfarande söndag

Jag och bjärnor kollade tusen roliga filmer på youtube, sen blev det sthlm live dvdn, efter att ha sett den tusen gånger är den fortfarande nice. Nu har han kilat hem, efter att ha retat mig tusen gånger med att han kan sova fyra timmar längre än mig imorgon. Skoja min doja jag med vill välja bort matten och fysiken så jag får sova till elva varje måndag och fredag. Men nu är jag en duktig flicka och läser båda kurserna och börjar skolan kl 8. Blöö. Jag ska faktiskt sova snart, inte likt mig halv elva på kvällen men jag är döötrött.

säs

Söndag

todiloo. Linus Thörnblad rev precis, mamma och pappa är så negativa. Fasen man måste ju vara positiv. Han tar det i nästa. Friidrott är den bästa delen av OS enligt mig. Synd att vi inte har så många bra svenskar med som sist bara. Där är en i höjdhoppet som heter Dusty Jonas. Haha! Dammiga jonas. Humor (Y). Macke kommer hit senare idag en sväng. trääävligt. Vi ska äntligen äta grillat idag, jag har velat ha det jättelänge. Synd bara att det ösregnar. Pappa får grilla under parasollet, mihi. Fem dagar tills vi åker nu. Fyfan vad bra det blir. Det enda som är synd är att jag missar nollningen, jag hade så gärna velat ägga och supa ner 92:orna. Förövrigt är det en ny grej som gör mig lycklig. Billie the vision spelar i hässleholm den femte september. Alltså, fasen vilken bra höst detta kommer bli. Jag bara känner det på mig.

Dis - a - ppoin - ted. Can´t help it.


Bjärnumskarnevalen

Japp, nu har jag varit på bjärnumskarnevalen för första gången i mitt liv.  Men innan vi drog dit hade jag och tim lite picknick i kungan, åt lite pasta och sen tog vi bussen vid sju. Träffade mimmi, mötte skarp kinning och jocke. Gick hem till fille. Där va en del folk, förfesten var trevlig, lite halvdåligt ös men trevligt folk iallafall. Sen skulle folket visst til parken. Jag ville inte lägga 130 spänn på det och är INTE 18. Jag hatar att inte vara 18. Vi  försökte hitta ett ställe att planka in på, men alla som gjorde det blev tagna. Tjaa nästan alla iaf. Vi skippade att försöka och begav oss till busstationen och jag tog bussen hem istället. Tråkigt slut på kvällen men sånt får man ta. Hemma åt jag lite nattamat, hittade min cola som jag ställt i kylen och blev överlycklig!! Nu ska jag snart sova.  Imorgon ska jag ta de lugnt hela dagen, kolla OS och sådär. Vi hörs då. BYE!

Billie i malmö

Skolan igår va inte så farlig. Jag gillar T3b mest för de är bäst. Höhö. På kvällen blev det malmö. En liten sväng på en förfest. Jag fick träffa skurt, de va coolt. Sen gick jag och linneyplinney och såg billie. Nästan längst fram. De var bäst som vanligt. Efter det träffade vi mina söta bunkefloare ett tag, såg lite ABBA covers med dem och sen tog vi tåget hem.

Idag har jag, mrknockenknack och johanki sett bjärnums karnevalståg. Det var intressant minsann. Efter det blev det glass och sen bussen hem igen. Ska snart dra ner till city och möta tim, sen blir det bjärnum och fest ikväll.


Tack för kvällen linneyplinney <3

pizzakräng

Höhö, jepp första träningen överstökad. Det var tungt, var är mina muskler liksom? Borta, men de tränas upp snabbt, hoppas jag. Ska mina kära tränare köra så här jävla hårt med oss i fortsättningen med så är det nog ingen fara. Malin som kom hem från Turkiet gav mig massa tips. + lika mycket förmaningar som jag kommer få från mamma haha. Tydligen hade två bartendrar på robin hood lagt rohypnol i två tjejers drickor och sen våldtagit dem och lämnat dem på stranden. Känns lovande. Men jag har lovat Linda att inte bli våldtagen så ni behöver inte oroa er ;).  Ska dessutom fixa naglar nästa vecka. Känns bra, mina ser förjävliga ut för tillfället. Malin är en ängel. Always. Tur man har en sån tränare alltså!


Ara borde varit i final, Jag bliiiiir arg arg arg

Puss på mamma och pappa.

Toodelo sista sommarlovsdagen. Usch vad hemskt det känns. Men det känns som man ändå gått hela denna veckan och väntat på och fasat för att skolan ska börja, så nu när det är imorgon är man lite beredd iallafall. Äntligen har vi lyckats få tag i var och när vi börjar. Kan vara en fördel. (Y) Mitt schema som jag ändå var rätt nöjd med har ändrats, inte tiderna men nu har jag två lektioner på samma tid. Fråga mig inte hur det ska funka? Dessutom har jag fått två lärare jag inte vill ha istället för Eva. Not fun.  Aja, de får bli som det blir. Igår va jag i malmö, skulle lämna tillbaka jackan men beslöt mig för att behålla den. Köpte två nya saker, en tubtop och en body. Jag som aaaaldrig skulle köpa en body. OOps.När jag kom hem övningskörde jag lite med mamsi, och sen körde jag ut till Tormestorp. Höhö. Duktig Elin. Jag och maja gjorde inget vettigt på hela kvällen men de va mys ändå. Idag tänkte vi vara vettigamen sen kom ösregnet, då blev det borat och OS istället. Nu ska jag städa och snart träna. Hjälp de va evigheter sen.

Min mamma och pappa är bäst i hela världen, yey. Jag fick resan!!! 

It´s a boy girl thing

dagen igår var inte särskilt roande. Ska jag vara ärlig var jag så rastlös att jag städade mitt rum. Då är det illa, men mamma blev glad. Vid halv sju mötte jag en nyklippt majsan på stan för att gå till hemmakväll. Det blev två filmer 27 dresses och He´s the girl, två påsar godis och en cocelicola. Filmerna var bra, en hunk i varje. Mums. Jag gillade hunken i den första bäst medans maja tog nummer två. Fast majsans hade smilgropar, det är fiint. Ja iallafall så kom anna och såg den första filmen med oss. Tyvärr missade hon chokladpuddingen. Jag nämnde i förra in lägget att jag bara ville kränga, (skulle väl vilja kalla det något slags tröstätning för att skolan börjar) och kolla film och exakt så blev min kväll. Mycket bra.
Idag så blir det Malmö en sväng. Måste bestämma mig om jag ska behålla jackan eller lämna tillbaka den. mycket svårt beslut fäktiskt, 

Jag har fått  mitt schema för hösten. Varannan torsdag har jag en håla på tre timmar innan sista lektionen. + Att pedagogiskt ledarskap ligger efter skolan så varje ( eller varannan)  måndag går jag till kl 6. Dessutom har jag valt att läsa historia men det ligger på onsdagar mellan kvart i fyra och kvart i sex. Härligt när man slutar tjugo i två. Dessutom så har jag träning mellan fem och åtta. Jag har ingen aning hur jag ska få ihop allt detta. Av någon anledning vill inte schemat läggas upp här. Så är ni väldigt intresserade av att se det så kan ni se det på bdb.http://nejlika.bilddagboken.se
Jag tror jag har en liten sugar hang over om man nu kan ha det.














tisdag.

Nu är klockan tjugo i ett och jag har fortfarande inte gått upp från sängen. Jag bara slösar bort mina sista sommarlovsdagar utan att göra något vettigt alls. Menvafan, man får ju vila upp sig inför skolan. Majsan kommer senare idag och leker med mig, blir eventuellt malmö om vädret inte är för trist. Idag är jag egentligen mest sugen på att ligga framför en bra film ock kränga massa gott, men vi får väl se hur aktiva vi orkar bli. Igårkväll tog jag en promenad för jag var så himla uttråkad, la in billies senaste skiva på mobilen och gick ut i mörkret. Var ute nästan en timme, riktigt skönt var det. Blev en liten tänkarrunda. När jag kom hem vid tolv typ, så var min bror hungrig och jag med. Det blev nattamat och film. Det var mys fäktiskt. Inte ofta jag och min bror umgås nu, han är ute på sitt håll och jag på mitt. Så det va trevligt.

Pratat lite med tessan idag med, jag vetifan hur det blir med träningen i höst. Tyvärr har jag inte fått tillbaka suget efter att träna, det är synd för jag har alltid älskat gymnastiken. Jag har bestämt att jag ska träna denna terminen ut och kanske nästa med. Sen får vi se. Om jag ens pallar det. Har lovat linda att vara med fram tills tävlingen i göteborg iallafall. Och vad gör jag inte för Linda.

Nu ska jag käka frulle / lunch.

Even the stars refuse to shine

Jag hade glömt bort lunarstorm, men så sent som förra sommaren var det där jag skrev min blogg. Så när jag kom på det var jag tvungen att gå in och läsa. Förra sommaren handlade mycket om dig, jag kommer ihåg hur mycket jag ville ha dig då och tillsist började vi träffas. Jag var sjukt glad och det var fina tider även om det inte höll så länge.  Lite längre bak i bloggen våren 07, då handlade allt om en annan person. Jag hade skrivit längst ner i en blogg. "Som om tiga vore guld. Fegtfegtfegt"  Samma citat passar fortfarande på dig, och ett annat med. En gång är ingen gång, två gånger är två gånger för mycket.. Detta är gamla saker nu, men när man läser sina gamla blogginlägg kommer man ihåg exakt hur man kände sig när man skrev dem.
Precis efter skolan började fick Saja mig att skaffa denna bloggen, och allt som hänt sen dess finns inte på lunar, utan här. Det är kul att gå tillbaka och läsa allt gammalt, vad som gjorde en glad och ledsen osv. Jag har tänkt tusen gånger att jag borde ha en dagbok. Men varje gång jag börjat med det, har jag slutat lika snabbt. Här är jag trots allt rätt duktig på att skriva. Även om jag inte kan skriva allt vad jag känner här så kan jag läsa mellan mina egna rader och minnas allt som inte står här ändå.

Något annat jag fann i min gamla lunarblogg var hur mycket jag lyssnade på the all american rejects då.
we could leave this town and run forever, just den biten är fortfarande så bra. Jag vill på ett sätt lämna Hässlehåla nununu. Men samtidigt inte. Jag hade saknat alla så mycket då.

Det roligaste jag hittade var nog: FY FAN FÖR FLÄSK VAD VI ÄR FETA ! Mitt och elins uttryck efter vår cykelutflykt mitt i natten till vankiva. Det var ett äventyr vill jag lova.

Sov gott.

H.D

Depp dag som fan. Typ utan anledning, eller nästan iallafall. Så kan det vara. Har spenderat hela dagen i sängen. Förutom när jag varit uppe och ätit. Jag blir tjock. Tur att detta inte är en vana. Bra músik räddar mig. Tur. Jag vill gå en sväng, men min bror är tråkig och vill hellre se jackass. Jag vill inte gå själv. Howie Day är bra. Save me.


you and I collide

Kräftskiva först på schemat igår. Det var trevligt och gott, muuums. Sen begav jag mig för att fira sara honeys födelsedag. Alla härliga flickor var där, och vi spelade kort och åt tårta. Stan vid halv tolv. Mest partyfabriken för min del, blev någon lite promenad med. När dem stängde där, letade vi en sväng efter efterfest men fann inget kul, Jag hittade linda och traskade hem med henne, barfota eftersom båda hade skoskav. (Y).
Idag sov jag till halv fyra. Sinnes, jag blev rädd för mig själv.  Förövrigt har Sverige en OSmedalj. Yey.

080808

Alltså igår var en jävligt rolig kväll. Först förfest hos Bjärnor som mest handlade om att få pizzerian att köra ut pizza till fem hungriga flickor, två pojkar och två gotlänningar. En och en halv timme tog det men vi fick dem. Wooh, jag tror de tog tre minuter att äta upp dem! Sen kom Frans, Ralle och Benny. Jag blev jätteglad över att iaf få träffa Frans en gång på sommarlovet. Efter vi sagt hej till dem gick vi till tåget, hade allsång för tyringe tågstation och sedan hemma i stan begav vi oss to Isaaac. De spelade Nhl någonting och vi hade lite mer allsång. Vid 11 bagva vid oss ner till stan, Festivalen var mycket bättre än väntat, jag träffade massa roliga människor, sjöng, dansade pratade med märkligt folk, fick ha thilde och saura i hässleholm ett tag och så däääär. Fyfan vilka konstiga meningar och obra sammanhang denna bloggen har men jag är sinnessjukt trött. Var hemma vid fyra och gick upp vid halv nio imorse för att jobba. Teknik för tjejer veckan gick bra btw. Nu ska jag äta frukost / lunch och sen sova tills det är dags att partaja ikväll igen,


förresten var jag duktig igår, och lite förvirrad. Sånt är de.


För att min lillebror är bäst i världen.

Just nu är jag så sinnessjukt jävla förbannad. Den jävlen som slog min lillebror igårkväll borde ha stryk. Moget av en artonåring att slå en fjortonåring utan anledning. Han klarade sig som tur va med två bulor i pannan så det var inga allvarliga skador men det spelar ingen roll han är fortfarande slagen. Hoppa på en liten killes cykel som han inte ens känner, sen när han inte orkar cykla med honom därbak hoppar han av försöker ta hans pengar och sen slår honom i pannan.  Jag vet att han inte är skadad och att jag inte borde vara så arg, Oliver är inte ens särskilt arg. Men han är min lillebror så jag tycker faktiskt jag har rätt att vara arg. Gah.

Trerätters

Woho, ikväll har jag ätit trerättersmiddag och är mättast i världen nu. Anna stod för förrätten, Elin för Huvudrätten och jag för efterrätten. Så vi har ätit avocados med chilicremefraiche, mozarella och tomat, ris med kyckling och jordnötssås och slutligen äppelkaka med chokladglass eftersom vaniljglassen va slut. Ja vi är X antal kilo fetare men gott var det. Dessutom har vi sett lasse dvd från hans konsert i linköping med lisa ekdahl. Sinnesbra. Efter det såg vi klick, den är intressant.

ELin och Anna är söta, + elins systemkamera. jag ska kidnappa den en vacker dag. Nu är jag sinnestrött och ska sova. Puss.

Skumpa och Jacuzzi.

Helloooo, nu är jag hemma från malmö. Skadat trött fastän kvällen igår inte va så tuff. Vi va hemma tre och somnade ganska på dirren. Vi kom iallafall till malmö vid halv fem där Thilde och Mamma Grete kom och hämtade oss. Hemma hos thilde åt vi lite, sen  gjorde vi oss iordning och satte på oss våra högklackade skor . Fram med skumpan och sen kände vi oss liite som sex and the city. Vid sju gick vi bort till Sara, åt massa god mat lekte lite lekar ( mitt lag vann), badade i utomhus jacuzzin, och sen dansade vi resten av kvällen. Tja, förutom när vi retades med viktor. Han tror fortfarande att vi tror han är gay. Han tyckte vi hässleholmare inte förstod skämt, men det var snarare han som inte förstod. Ja vi hade jävligt kul åt honom iallafall. Kvällen var mys, lite lyx med både skumpan och jacuzzi.
 
     

You've got the sweetest ass in the world


.



Dessa tre bilderna frå representera festen hos bjärnor igår. När man kommer dit hittar man nille och stiff på taket, ingen blir förvånad? I slutet av kvällen är Mäckie fortfarande piggast, och kör lite goa moves på gatan. Fortfarande ingen som är förvånad. Tummen upp för alla härliga tyringemänniskor och andra trevliga jävlar som va på festen igår.

Tyringefeeest

Yngsjö innan idag, blåste rätt kallt faktiskt annars va det najs. Sen stack vi till sigge efter mycket om och men, Det var trevligt. Efter sigge blev det fest hos bjärnor i tyringe. Riktigt trevligt folk och riktigt trevligt kväll, med vissa undantag. Är ledsen och trött nu. Ska sova snart ,anna sover här (Y). Imorgon åker jag och anna till malmö för att träffa några av det bästa människorna jag vet. Det blir bra, slipper denna hålan för en kväll iaf. Ursäkta jag är negativ men jag blir bara så trött på otacksamma människor osv. Natti. :*

RSS 2.0