Tandlöstedenby

Vilken match jag precis har sett, Sverige-Slovakien 5-3. Efter två perioder ledde slovakien med 2-1, och matchen var sådär bra spännande rakt igenom 3e perioden var dock lätt bäst. Slovakiens målvakt Janus var riktigt bra. Utan honom hade Sverige vunnit med betydligt mer, dessutom var det ett kasst beslut av domarna som ledde till 1-2 målet. En slovakisk spelare har  hög klubba upp i ansiktet på en annan slovakisk spelare, sverige får utvisningen och slovakien gör mål i Powerplay. Det hade varit RÄTT taskigt om de hade vunnit på det. Men ja, Nu blir det JVM final för Sverige, antingen mot Ryssland eller Canada. Den matchen ska lätt ses!

Var hos annapanna innan och åt mumsig tacos med axel och nyllet, sen drog vi till Jeppe på fest. Jag drog dock hem vid halv tio, orkade inte riktigt festa. Tyckte det var bättre att vila upp mig framför hockeyn och bli frisk. Imorgon blir det Highschool musical med Frida i Malmö, det blir skoj!