Höstfredag

Nu har jag fikat med alice, det var två mysiga timmar. Dessutom har jag bokat klippning och nagelfixning. Att bli lite tillfixad gör alltid saker lite roligare.
 Fick berättat för mig att en tjej jag inte direkt känner men ändå pratat lite med går runt och kallar mig diverse saker helt utan anledning. När alla andra har tyckt illa om henne har jag ändå försökt "hon har inte gjort mig något, jag har inget emot henne". Yes, det är tacken man får när man är snäll. Jag ska genast sluta med det, för tydligen är det sant vad alla säger om henne. Orka falska människor. Men varsågod snacka skit, för det du säger stämmer inte  så jag orkar tar inte åt mig.

Utgången i k-stad blir det inget av men, förfest blir det ändå. Tur det bara är 2 månader tills jag fyller 18 så jag kan följa med ut sen. Jag och anna ska iallafall med på förfesten och sen får vi se hur vi gör, vi stannar i stan iallafall. Det blir nog bra. Påtal om något helt annat hittade jag min gamla mobil igår och läste lite gamla sms. Det var rätt kul, lite tungt dock. Folk man inte umgås med längre osv. sen är där sms från t. ex maja och sara som jag inte kände alls bra då. Kändes knäppt eftersom jag känner dem så bra nul PUSS på dem.

Quantum of Solace

Igår när louise kom hit var vi inte sugna på att bara sitta hemma så vi bestämde oss för att göra något extraordinärt (mitt nya favo-ord). Vi gick ner till stan, fick tag i helt okej platser till premiären av den nya james bond-filmen. Där var mycket bekant folk så se på bio var tydligen det man skulle göra om man ville träffa folk igår. Filmen var bra, vi hade kul åt de kinesiska recencenterna och bond är snygg. När vi skulle cykla hem var det någon jävel som varit på mammas cykel igen! Låset satt löst och lampan var sönder. Palla göra sånt. Efter en galet kall cykling hem så värmde vi lite varm chokladmjölk och somnade gott till vänner. Imorse blev det frulle återigen framför vänner, nu ska jag ner till stan och fika med alice och ikväll blir det eventuellt utgång i kristianstad.

PUSS

Höst som fan

Alltså, jag säger bara Fyfan vilket galet jobbigt väder det är. Cyklade hem från träningen innan och höll på att frysa ihjäl. Undrar om det blir något av snöstormen de lovat inatt? Hoppas verkligen inte.
Idag har jag bara städat och tränat. Jag städade jättefint hela nedanvåningen till mamma och pappa för att göra dem lite glada. Träning i två och en halvtimme, den gick åt helvete. Blir skånemästerskap den 8 november och jag är fruktansvärt opepp. Så kan det vara. Nu ska jag snart möta kuylenstierna som kommer hit och underhåller mig litegrann. Wiiie!

Den trettonde november rymmer jag ifrån hässlehåla och schweden i hela fyra dagar.  SKa bli otroligt skönt att bara komma bort lite, dessutom ska det bli otroligt bra att träffa dockan och co.


Nu ska jag ut i kylan, vi hörs lovers!

update

Nu har halva lovet gått och det känns lite tungt men ja har hunnit med en hel del. I måndags efter fågelattacken gick jag ner till stan för att fika med Niklas och Liridon, när Doni stack för att träna fikade vi ltie till innan vi gick hem till mig och kollade klart hata göteborg. Sen dök majsan upp, vi bestämde oss för att käka på infinity. När liridon dök upp igen gick vi till hemmakväll hyrde två filmer, köpte massor av godis och gick hem till mig för att kolla film. Skräckisen var bra, men morgan pålsson är en film man bara ska se en gång. Kvällen var trevlig och när pojkarna försvann däckade jag och maja rätt hårt i sängen. Dagen efter gick jag i stort sett raka vägen upp ur sängen, och tog bussen till vittsjö. Jag och louise skulle plugga matte, men det blev inte särskilt mycket gjort. Vi hade en goodie dag, å det va mest häng på Gåvan, prat, prat, godis, prat,prat mat prat. typ så. Vittsjö har en egen lite thai take away - vagn. Mums. Vid 8 dök anna upp, sen kollade vi alla kvällens serier. Halv tolv tog vi bussen hem, då var det galet kallt och minusgrader.

Idag har jag faktiskt gymmat i nästan 1 1/2 timme, åh ja! jag är stolt, men gud vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Efter det lagade jag och pappa lunch, grekisk sallad, kött och tzatziki. Vid halv fem gick jag ner till stan och mötte tim, vi hämtade mina stövlar som faktiskt ser ut som nya nu. Efter det gick vi och kollade lite spel till spelnörden innan vi bestämde oss för att gå till kvantum för at handla mat. Sen har vi kockat, jag har ätit min första quornfilé (vegetarisk), och kollat alladin. För 20 minuter sen sprang tim till bussen och jag sitter framför mitt favoritprogram Grey´s.
Lovet än så länge, gooodygoody.

Liten blåmes

Idag vaknade jag rätt sent, gick upp vid 12 och satte mig i köket för att äta frukost, jag var helt säker på att ingen var hemma men ändå lät det som någon var där uppe så jag tänkte att mamma kanske var ledig och ropade på henne. Men inget svar, då började jag bli lite smårädd för det är ju inte så kul om där var någon på ovanvåningen som absolut inte skulle vara där. Sen kom jag på att pappa hade berättat att det hade flugit in en liten fågel i deras sovrum för ett tag sen. Så jag ringde pappa för att ha någon att prata med när jag gick upp eftersom jag var lagom rädd ändå. När jag kom upp så var det en liten söt fågel (och inte en galen man eller ngt annat läskigt) som flög omkring helt förvirrad där uppe, in i alla rutor men stackarn kom inte ut. Så jag öppnade alla fönster jag kunde på vid gavel och försökte hålla mig undan, för den flög rundor helt galen. Tillsist hittade den ut och nu är alla fönster ordentligt stängda. Så när den väl var ute fick jag gå och torka upp fågelbajs, och bädda om i mammas och pappas sängar. För där hade det inte varit mysigt att sova vill jag lova.

Trio Maxi

Heldag i Köpingebro utanför Ystad idag.
Tjejerna slutade på 12:e plats av 30.
De är duktiga!

mattapoäng 7.7
plintpoäng 8.5
trampettpoäng 8.4

sammanlagd poäng 24.6

Sweet dreams

Igår var vi Djävligt snygga hela dagen i skolan, eller ja djävligt röda var vi iallafall. Tråkigt nog var det inte alls många som fattat det här med utklädningsdagen, eller så är det flesta bara för fega för att bjuda lite på sig själva, jag vet inte. Efter skolan var det iaf snabbt hem, få av sig utklädnaden, duscha byta om och iväg igen. Snabb sväng inom partaj och köpte present till kalle, mötte lite fler teknikare och sedan tog vi bussen till Nosaby. Tack vare T3bare + andra teknikare var kvällen väldigt trevlig, vi drack, krängde jävligt mycket smörgåstårta och skrattade åt diverse bordsdansare. Vid tolv tog vi bussen in till kristianstad, nattaglass på donken och sen tåget vid ett in till stan. "stinsen i gränna". Kall promenad till Qbar, men jag snodde tillbaka min mössa från Ralle, och fick tillbaka min halsduk från jimmie (trots att Pidde tyckte den klädde jimmie bättre än mig) så jag höll mig rätt varm. Det blev väl en timme eller två där, vi underhöll varandra så gott vi kunde men stället var rätt trist  så vi gav upp vid halv tre.  Jimmies snälla mamma skjutsade oss hem, jag och maja dog i sängen efter spökerier och annat märkligt.

Jävligt jobbigt att komma upp vid halv elva imorse trots kvällen igår inte var särskilt hård, fick skjuts av min kära fader till tekniskan. Därfirån powerwalkade jag och majsan runt stan, efter en liten fika så blev det en timmes dans och sen hämtade Majas söta mormor oss. Stuvade makaroner, köttbullar och ketchup. Efterrätt, kolla album sova en stund på soffan och sen kaffe och bulle innan vi fick skjuts hem. Väl hemma däckade jag och sov två timmar till på soffan. Hela kvällen har varit galet lugn, tråkigt att jag inte orkar / kan ut ikväll när det väl händer saker. Fest både här och där. Men jag ångrar inte att jag stannade hemma. Har krängt godis och kollar Djungelboken istället´och det har varit väldigt skönt. Nu ska jag snart sova så jag är pigg imorgon när mina gymnaster ska på tävling i Ystad. Håll tummarna för dem.

GOODGOODGOOD


D to the evil

woooho. Engelskan är över, det gick helt okej. Dock kom typ 20 av 650 glosor(Y). jag har iaf lärt mig många nya ord haha. Innan dess handlade vi våra säääxy röda strumpbyxor tills imorgon. Efter provet fikade jag med Niklas, jag åt pumpabakelse och tänkte fota den så anna kunde ha något att gå efter imorgon, men hon klarar sig nog ändå. Sen var vi nere på utbildningsmässan en sväng och efter kollade vi hata göteborg@ my place tills hans pappa jobbat klart och kom och hämtade honom. Nu ska jag förebereda mig inför morgondagen, naglar och hår ska fixas. Mohahahah

Summer Green

Just nu tar jag en liten pluggpaus, jag är så trött på engelskan nu att jag vill spy på den. Men det har iallafall varit rätt mysigt att ha huset för sig själv lite på morgonen, äta lång frukost och drick mumsigt te. Snart ska jag fortsätta och läsa om tre brittiska författare och deras verk.
 Efter provet ska jag fika med Niklas, det var inte igår om man säger så, så det är verkligen på tiden. Sen har jag lovat att jag ska hjälpa brorsan mer med hans prov och sen blir det utbildningsmässan. Ungefär så ser min dag ut. ( Förlåt Malin, jag skippar träningen idag.) Sen när jag kommer hem ikväll tror jag jag ska krypa ner i min säng, sätta på en bra film och bara absolut INTE plugga.

p.s solen skiner!

Doom DOOM

Allt som har med skolan just nu kan mest dö. Engelskprovet imorgon alltså. Fyfan! Som tur är lyckades vi få ställa in vår svensklektion på morgonen vilket betyder att vi börjar 14.20 och jag kan spendera ytterligare en hel dag med att plugga glosor. Woho,

vi FYRA (länge sen man använde det) ska iaf ses på stan lite innan provet imorgon för att fixa med fredagens utklädsel, den kanske inte är värt ett pris på 800 men det är en rolig grej iallafall. Efter provet ska jag inte plugga ett endaste dugg, har dock lovat att hjälpa min bror att plugga.(Y) Senare ska jag dessutom följa med honom ner på Bergendahlsmässan och kolla in gymnasieprogrammen. och Köpa kladdkaka av therese! Snäll syster och vän jag kommer vara imorgon.
Nu är det tillbaka till mina beloved engelskböcker som gäller, tyvärr är det överbelastning i mitt ordförråd. Det går verkligen inte in fler glosor i mitt huvud. Så jag ger upp på den fronten för tillfället och kastar mig med gläde (känn ironin) över författarna och deras textet istället. STOR FET BAMSEPUSS PÅ DEM!

Greys

653 jävla glosor tills på torsdag. Döda mig


Åh vilken besvikelse, jag kom på att det bara är tisdag idag och då är ju inte greys förrän imorgon. (N)


Just dance

minst 600 glosor har jag skrivit in på glosboken.se idag. 600!!! och jag ska lära mig alla tills på torsdag, jag säger bara wish me good luck. Jag har suttit i stort sett hela eftermiddagen med det, hade egentligen tänkt att skippa friståendeträningen men eftersom det är nytt fristående nu så gick jag ner där iallafall. Jag ångrar det inte alls, fan vad kul det var. Dansa är kul, och det var länge sen jag gjorde det nu. I nian dansade jag lite street och i ettan dansade jag i skolan. Men sen dess har jag inte dansat alls, inte ens fristående. Dessutom blev det lite välbehövlig styrka. Nu är jag skönt trött i hela kroppen, men känner mig samtidigt så där tom som jag gjorde när jag fastade. Härlig känsla!

Nu är det mat, sen ska det pluggas i två timmar. Efter det blir det paus till Grey´s Anatomy. Morotsstavar och guacemole till det, man får ju lyxa till det lite när skolan håller på att döda en.

Förresten var det rätt kul när religionsläraren somnade när vi hade prov idag. Var bara tvungen att tillägga det haha!

Bucket List

Jag tror egentligen att det är förtidigt att säga om fastan gjorde någon nytta, men jag skulle vilja påstå att jag känner mig lite piggare, dessutom var jag lite mer motiverad till träningen idag än vad jag brukar vara. Kanske beror det på fastan, eller så beror det på något annat? Kanske beror det bara på att jag är så himla glad för att jag får äta igen. Min första varmrätt på typ en vecka blev vegetarisk lasagne. Jag dog så gott det var. Mat är liksom bara galet bra typ. Imorgon får jag äta som vanligt igen, skönt att slippa tänka på vad man stoppar i sig.
Ikväll är det religionsplugg som gäller, ska dock se premiären av Prison Break först, börja plugga vid 11 sen. Bra jobbat elin, men jag var faktiskt duktig och pluggade en del igår så känns ändå rätt lugnt. På träningen idag plockade jag och tessan ut laget till helgens tävling. Det är fan inte lätt, men ska det gå bra i tävlingen får man ta dem bästa. Alla fick iallafall vara med på ett varv. Så ingen blev helt utan start.

Igår såg jag en söt film som jag vill rekommendera, The Bucket List med Morgan Freeman och Jack Nicholson. Den är sötsötsöt, handlar om två män båda över 60 som drabbas av cancer. Som tur är, är den ena av dem galet rik och de två bestämmer sig för att se världen och göra allt de velat göra i livet innan det är försent. Se den!


We did it!

Nu är sista fastedagen slut. Vi klarade det!!!
 Fasen vad stolt jag är över oss, och glad att jag får äta igen. Även om man måste trappa upp långsamt och jag inte får äta något kött på typ två dagar. Men skit i det, jag får iallafall äta igen. Jävligt gott ska det bli, väntar dock till imorgon bitti, känns mer riktigt som fem dagar då, Nu är jag glad glad och stolt (och något eller några kilo smalare).

Ikväll har jag myst med annapanna, vi har kollat Brudens bästa man. Patrick Dempsey är så snygg att man dör, Jag blev lite halvt förälskad nästan. Sen promenerade vi i skitsnygg utstyrsel runt gäddastorp i regnet. Det var skönt tills anna drog upp spöken, och sen nästan skrämde livet ur mig. Jag fick minst en hjärtattack. Efter det gick vi igenom skolkatalogen och nu har anna cyklat hem och jag ska sova. Fan vad glad jag är att fastan är över!


Egentligen borde jag lägga in snyggebilden på påpälsade mig och anna innan promenaden, eller så borde jag lägga in en bild på mig och maja för att vi klarade femdagars fasta. Men eftersom nedanstående man är så snygg + att jag slipper leta massa efter en bild så fick det bli denna istället. Se och njut.


..

Jag längtar till imorgon, jag vill ha maaaat!

Idag  har jag slappat, varit och promenerat med Linda i skogen och nu ska jag snart med mina kära föräldrar och handla. Ikväll ska jag förhoppningsvis kolla film med annapanna. 

Jag är trött på att allting är så himla grått.

2-3

YeeeeeY!. HHK slog tyringe. Var minsann på tiden. Sista perioden var riktigt spännande och matchen var jämn. Första och andra perioden var dock rätt händelselösa. Men tredje perioden satt man som på nålar, och skrek gjorde jag när Isaac gjorde segermålet. Fan vad glad hockeynörden är nu, jag alltså!  Nu ska jag värma upp min totalt frusna kropp, dricka mitt kvällsmål och sova tidigt fast det är fredag. Imorgon är sista fastedagen, jag saknar mat!


viktlös

Snacka om svängningar. Nu mår jag plötsligt jättebra. Jag var nere en sväng och kollade träningen, sen blev det promenad hem. När jag började gå hem kände jag mig typ viktlös, wiie jag kanske är nära svävningskänslorna nu. Hoppas det, de är dem jag har längtat efter haha!

Jag vill ha maaaat!

Jag har precis ätit mig mätt på 2dl varmt vatten, 1/4 dels buljongtärning och 1dl grönsaksjuice. Faktiskt så är jag ganska mätt, meeen det luktar köttfärsås i hela huset vilket gör mig galet sugen på mat. Det är faktiskt sjukt hur sugen man är efter bara tre dagar. Förövrigt så har fastedag nr3 varit hemsk, jag har varit yr, vinglig och mått piss. Yey. Tur att det bara är 2 dagar kvar nu.

Men, jag har faktiskt varit lite duktigt idag ändå. Jag har kopierat över alla mina bilder från den stationära datorn till en extern hårddisk. Eftersom den gått sönder två gånger på kort tid, och jag varit lika orolig för mina bilder båda gångerna så tyckte jag det var på tiden. Dessutom är det kul att kolla på alla gamla bilder. Just nu funderar jag på att kanske gå en runda, det hade varit rätt så skönt, jag kan ju inte träna som jag skulle gjort idag så en liten promenad hade inte varit fel. Eller så kanske jag ska ner och kolla på min träning en sväng, ja vi får se. Ha en trevlig kväll gott folk!

SMEK AB

Träningen på kvällen igår vart bra, dock var jag hungrig som ett as. Körde ändå några varv på tumblingen i takt till tjejerna "elin klappklappklapp, elin klappklappklapp". Det var mysigt att köra till deras hejande. Vi ledare hade lite uppvisning för dem i slutet, och det var roligt att de uppskattade den.  Efter träningen åkte vi till Farfar för han fyllde år, kul att fasta när man är på kalas och där är typ tuuusen kakor.  Men jag drack mitt örtte och var glad ändå. Dessutom var mitt lilla kusinbarn selma där, som är två månader idag. Jätteliten och urgullig!

Nu ska vi snart till Smekab på studiebesök med designen, de är de som ska tillverka våra cykelställ sen, iaf det vinnande cykelstället. Synd jag missar mitt förmiddagste då, får la dricka lite ljummet vatten istället. Fastan går faktiskt bra, men jag nekar ju inte till att det kommer bli skönt när den är över.

Nu ska jag fortsätta kolla balklänningar tills svenska är slut.

Förstafastedagen

Ja den har faktiskt gått bra. Man ska ju dricka sina såna drycker och teer och allt vad det är typ 8 gånger om dagen så även om man inte är mätt så dör man inte av hunger heller faktiskt. Det värsta är när man känner lukten av mat som folk runt om kring en äter. Då blir man lite hungrig.
Just nu äter jag kvällsmat: 1dl grönsaksjuice + 2dl vatten och en fjärdedels buljongtärning. Detta var det godaste än så länge idag, vissa av fruktjuicerna är ingen hit direkt och teet lär man tröttna på jävligt snabbt. Trots detta är jag fortfarande positiv, det känns faktiskt som detta kommer att funka. Förresten är det ju bara fyra dagar kvar nu.
Åter till arkitekturen. Jag är snart klar, har skrivit om sidneys opera hus + bron i sidney. Orkar jag ska jag leta mer fakta om operahuset, dock är alla bra sidor på engelska och  att sitta och översätta känns liiiite småjobbigt. Vi får se hur vi gör, back till min buljong. Sees

God damn your beautiful to me

Jag sitter och myser framför brasan nu. Engelskan är klar och ivägskickad. Har bara arkitekturen att göra imorgon annars är veckan lugn. All kraft kommer behöva läggas på att klara fastan. Imorgon börjar det. Har trappat ner rätt rejält idag och det har faktiskt gått hel okej. Känns som en bra början. På tal om något helt annat så är där just nu en manlig gymnast med bar överkropp på tv:n. Säg hej till en massa snygga muskler alltså! 

 Innan jag säger god natt måste jag tipsa om en galet bra låt som jag fick av min kära musikvän igår.

God damn your beautiful  - Chester See

"I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes you'll find,
Oh I stutter my words, i say never mind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah All of these feelings inside."


Ville att ni skulle få ta del  av en liten bit från en väldigt fin text. Hade det inte tagit så stor plats hade jag lagt upp hela. Lyssna på den, den är riktigt fin.

RMbrons

Rikscuperna I göteborg 2008. Gf Örnen Hässleholm tar brons. Ojojoj vilken skräll. Vilka framsteg både för föreningen och för laget. Med den sjättebästa poängen går vi in i finalen och blir trea. Dessutom med den bästa friståendepoängen. Inte illa, inte illa alls. Det var ett gäng sjukt glada hässleholmare med fina bronsmedaljer runt halsen som lämnade tävlingen. Haha. Fint tävlingssammandrag.
 
Inte bara framsteg för föreningen utan också för mig. Jag vet att det har tjatas en hel del om mina flickisflickisar här på sista tiden. Detta är pågrund av att jag förra hösten ramlade på nacken två gånger när jag skulle köra det och efter det var rädd helt enkelt. Jag har inte vågat köra dem utan pass, för jag har varit rädd för att ramla igen. I torsdags, TVÅ dagar innan tävling kör jag dem själv för första gången sen jag ramlade. Då tar mina tränare ut mig att köra det på tävlingen, Kan ni förstå hur nervös jag var när jag gick upp och ställde mig till tumblinggolvet. Jag var helt galet nervös och rädd. Bara för jag har kört själv en gång, betyder inte det att osäkerheten försvinner på direkten Men själv körde jag, flera gånger utan problem och det var såååååå skönt.  Nu är jag galet stolt över mig själv, och jag måste tala om det för er så får ni helt enkelt med vara lite stolta. På väg upp ur träningssvackan nu kanske? Hoppas det, så jag hittar tillbaka till hur kul jag egentligen tycker det är.

Helgen har såklart varit toppen även utanför tävlingshallen. Vårt lag är det bästa, tessan och linda extra bra såklart. Ida och Malin måste vara de bästa (och galnaste) tränarna man kan ha. Jag har haft en galet rolig och riktigt bra helg. Tack för det :*

Nu laddar jag om, fastan börjar på tisdag.


GBG here we come!

Nu är jag färdigpackad, om en timme ska jag möta Linda. Kvart över ett går bussen. Det ser ut som jag ska iväg en hel vecka med min väääldigt feta väska. Men där är faktiskt både sovsäck och upplåsbar madrass i den, typ inget annat fick plats.haha. Eller jo, där är ju andra grejer med för jag har preegat ner allting.

 Vi hörs på söndag folks och glömma inte att hålla tummarna ;).

en liten parantes

Dagens gulligaste:   "jag hoppas att du hittar någon som är värd dig" -JJ



det + collide fick nästan mig att börja lipa idag på formlektionen.

Flickisflickis

Nu är jag bara galet galet glad, och galet lättad. Flickisflickisen satt där idag, utan pass och allt. Äntligenäntligenäntligen. Sista träningen innan tävlingen, sista chansen idag och jag gjorde det. Fan vad glad jag är.  Måste tacka pink lite, för det var hon, eller tja.. hennes låt som peppade mig att köra.  Imorgon drar vi till Göteborg, och den som inte håller tummarna för oss på Lördag är INTE min vän längre. Vi ses lovers. PUSS

Frulle på caféhörnan

Svenska med Gunnar eller frukost?  Jag skippade svenskan och käkade frulle med Tim på Cafehörnan istället. Efter det gick jag och Sara m.fl ut och fotade + mätte cykelställ på stan. Kändes ehm, rätt vettigt. Har man design så har man och då måste man göra sånt. Så nu är designen i stort sett klar tills våra kära lärare kommer hem imorgon. Duktigt av oss. Sen har vi mest hängt här nere i vår kära formsal, sett fula klipp på youtube och pluggat ytterst lite. Lunch på korv-eriks. Kebabtallrik + dricka för 12.5. RÄtt skillat. Ikväll gäller det på träningen. Håll tummarna stenhårt!


"jag har tappat min pakethållare"

Idag har jag äntligen fått lite gjort i designen och det känns skönt, blev nästan klar med engelskan igår med så det behövs bara en avslutning och lite finslipning. Ska försöka få klart lite mer ikväll. Hittade ett bra fastepaket idag med, blir dock 5dagars paket, men mår vi bra av det fortsätter vi rvå dagar till på egen hand.

Efter vi slutat historian och jag var sjukt övertrött kommer både frans och sara med sådana klockrena kommentarer.

Frans- Elin, det är ingen som bryr sig om dig.
Jag- Jo, bara för att du inte gör det kanske någon annan gör det.
Frans- ja det är klart det finns folk som bryr sig om saker, t.ex att lägga in onödiga saker på wikipedia. Men ingen bryr sig om dig!

Haha såå jävla dum är han, sen när vi kommer ut kläcker sara ur sig
" alltså jag har tappat min pakethållare när jag cyklade, jag har inte ens märkt det"

Sen skrattade jag typ hela vägen till Linnéskolan. Efter träningen kommer vi ut och märker att emmys jacka är borta, linas jacka och skor, och amandas miss sixty jeans. Emmy hade släppt in en tjej, och när hon kom ut 2 minuter senare var grejerna borta. Som tur var hade tjejen vart där och anmält hennes lillebror till gympan förra veckan så emmy letade upp efternamn och adress. Sen var de där och ringde på och lyckades som tur var få tillbaka kläderna. Förutom linas jacka för den kom hon på att hon hade glömt hemma. (Y) Men vilka jävla idioter det finns dessutom blev tjejens mamma arg för de kom dit och ville ha tillbaka kläderna. Haaaallå liksom. Hur fungerar det i vissa folks huvud?

På tal om något helt annat har greys börjat igen och elin är en lyckelig flicka!
 

crash

Wie, sista avsnittet av Främmande fågel var muchos bra. Var lite arg ett tag när hon inte körde direkt till sin son, men det var ju tur att hon inte gjorde det eftersom hon fann vaccinet osv så att hon kunde rädda sin son istället.
Har suttit här hela kvällen och försökt skriva på min engelska. Men det har hela tiden kommit roligare grejer emellan. Nu har jag iallafall kommit en tredjedel ungefär. Duktig elin. Synd att jag hade räknat med att vara klar både med engelskan och arkitekturen idag. Dream on. Frågan är när fasen jag ska hinna göra allt. Får försöka masa mig upp imorgon och göra lite innan jag ska till skolan. Börjar ju halv ett då med. Åter till engelskan. See ya.

You want it all,

Efter en lång sovmorgon och en totalt onödig religionslektion så tänkte jag dra hem för att vara duktig och plugga. Jag lyckades få skjuts i viktors gula bil hem, yey. Så lata jag slapp gå. Sen tänkte jag faktiskt plugga, men pappa ville att jag skulle hjälpa honom ta ner studsmattan, och sen hjälpa till med maten. Så tja, pluggandet har gått sådär. Dessutom ville jag till Maxi för att spana in frukt- och grönsaksjuicer. Så vi var där en sväng och köpte de första literna, så att det finns redo när jag kommer hem från göteborg på söndag. Ringde farmor innan som är en van fastare och tiggde lite tips. Hälskostaffären är första målet på morgondagens planering, hon sa att de hade färdiga fastepaket som innehåller allt man behöver för att må bra. Sounds good. Hoppas dock inte att de är allt för dyra.
Nu ska jag fortsätta plugga och försöka få klar min engelskuppgift, som är skitsvår. Tur jag köpte lite plugg-godis när jag ändå var på maxi. Kanske gör det lite lättare att plugga iallafall.

jag ska lyssna lite mer på pinks låt med, tjata ut den riktigt.


I don´t need you

So so what, I´m still a rockstar. Fettlätt bäst just nu.
Var inne och läste lite artiklar om att fasta innan idag. Det finns typ bara fördelar, man blir piggare,friskare och hela kroppen mår bättre. På måndag gäller det, huuur ska jag klara mig utan mat i 7-10 dagar? Det är galet. Men det ska bli en kul utmaning. Fruktjuicer och örttéer kommer bli mina vänner. Men först innan det så är det ju göteborg i helgen, kan inte påstå att jag är särskilt sugen på tävlingen, men en helg i Göteborg med Linda och Tessan är ju verkligen INTE fel.
Nu ska jag hitta något att skriva om på arkitekturen, vi säääääs!

NOLL

God afton, jag har pluggat NOLL fysik idag. Hoppas jag kan klara ett G på provet imorgon ändå. Jag har bara inte orkat + att det hänt lite annat som kändes viktigare. Nu är ångesten för gårdagen något mindre, jag har rett ut sakerna med linda och en del annat med. Känns mycket bättre nu även om ångesten inte är borta. Fysiken har jag typ gett upp, hittar inte ens mitt block. Fan! Detta prov får vara ett slappeprov, synd jag tänker så om alldeles för mycket nu förtiden.  Jag orkar bara inte plugga mer.

Karatefylla

Ångest ångest ångest, blöblöblö.
Total snefylla igår, minns inte mycket och mår som jag förtjänar.
Förfesten var bra iallafall, synd att kvällen inte fortsatte så.
Just nu borde jag verkligen plugga fysik, men har för mycket annat i huvudet för tillfället så det går inte.

Friday night

De blev inte mycket shopping idag, men goda mackor på Darins. Efteråt följde jag med mam and dad för att hälsa på farfar på sjukhuset. Det var jobbigt att se honom ligga där och vara sjuk. Farfar som bara för ett par årsedan hoppade mellanhopp över trappräcket och gick på händer.  Visst är han fortfarande pigg i vanliga fall även om han inte gör sådana konster, men nu var han inte så pigg. Som tur är har febern försvunnit och han kan äta igen så förhoppningsvis mår han snart bättre. Det verkar inte så allvarligt just nu som tur är. Efter detta deppiga sjukhusbesök tänkte jag muntra upp mig något genom att följa med och kolla när oliver spelade mot kik. Dock var det förjävliga domare, så jag var mer arg än uppmuntrad, (jag var inte ensam dock). Förlusten kan man dock inte skylla på domarna. De spelade inget vidare, måste dock berömma bror min för ett antal snygga räddningar. Duktig bror!

Sen blev det bowling vid tio med sarling, timmy ,macce, jessa och rasse. Det var väldigt trevligt som vanligt med den ligan,  (fast jag inte klarade kasta klotet på rasses cpvis och fast kinesen eller vad han är(wokhousemannen) kallar mig femtonåring hela tiden. ) Själva resultatet behöver vi inte ens nämna eftersom ingen bowlade särskilt seriöst, det var vänsterhänder,  klotet mellan benen, med skor i storlek 50 osv. Inget bra resultat men kul!

So what.




  So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rockstar
I got my rock moves
And i don't want you tonight







no more, no more

Klockan är bara två, men jag har hunnit med både två lektioner + att städa mitt rum, vilket veeerkligen behövdes! Fick tillbaka mitt matteprov idag, säger inte mer än att det var tur jag och louise tröståt efter provet. Äsch det gick inte helt åt helvete iallafall, men det kunde ju kanske gått lite bättre. Nu ska jag snart ner till stan möta alla mina tre babes för att ta en tur i kristianstad. Efter shopping och fika ska jag försöka ta mig till sjukhuset för att hälsa på farfar också, han var hemma en sväng efter operationen men fick åka in igen för att han blev dålig igår.  :/

2 oktober

Träningen gick bra idag för första gången på evigheter typ, handvolt frivolten släppte (!!!). Sträckt halvan gick bättre och jag körde nästan flickisflickisen själv. Den här träningen behövde jag verkligen för att inte tappa suget helt. Nu är jag peppad för RM nästa helg. Det ska bli galet kul faktiskt. Linda och tessan, göteborg. Kan bara bli bra.

Och vill ni veta lite allmän ointressant fakta så fyller den lilla 91:an 18 om exakt tre månader idag.

Dior nails

Idag hände något som lätt är värt ett kryss i taket. Jag gick upp klockan nio fast jag inte behövde vara i skolan förrän halv ett, var där dessutom halv elva för att jobba med designen. När vi kom ner så satt halva klassen där med skolkatalogen!!! hehe gissa hur mycket det blev jobbat då? Just det, ingenting. Efter segsvenska med streeget, gick jag sarling och majsan och åt mumsiga mackor på caféhörnan och snackade alldeles för mycket skit. Jag gillar det.
 Sen historia, och jag håller med Sara, det är roligt och inte är det själva faktan som är kul utan frans + att man är övertrött. Idag tyckte han att jag skulle bo på Lolland för att jag är Lol? fråga mig inte. just i det ögonblicket var det skitkul. Spetsaxel och den jävla läskmaskinen var med rätt underhållande. Mvg på historiaprovet var heelt wonderful, och rätt ofattbart! Kändes inte så lockande att cykla i regnet till Linné för att träna mina barn efter det utan ville mest hem, men jag var såklart så illa tvungen. De va tjatiga som fasen idag, elin, elin kolla på mig. elin kollat hit.eliin du kollar bara på henne. elin kolla på mig. Inte alls jobbigt. Vilket jävla tålamod man får av att vara ledare. Efter träningen cyklade jag till Malin fick riktig espresso house chai latte och nya fina naglar. Trevlig avslutning på en bra dag!
vi säs.


RSS 2.0