elin 31 juli

Alltså, fy på mig för jag glömde bloggen igår. Väldigt dåligt av mig, men jag tillbringade dagen i Yngsjö med Mamma och Pappa. Sov typ hela dagen, brände mig lite och har numera ett litet sött hjärta på magen. På kvällen fixade vi lite med vårt projektarbete och sen åkte jag och Maja till Macke på minifest. Det var roligt den lilla stunden det varade innan vi var tvugna att bege oss til tåget. Väl hemma när vi skulle sova så lyckades jag på något sätt ramla ur sängen! Hur fan lyckas jag, spiknykter. Jävla garva blev det från andra sidan av sängen iallafall,

 Idag har det varit möte på skolan mellan 10 och halv tre. Inför teknik för tjejer veckan som är nästa vecka. Nu är allt planerat in i minsta detalj ;). Kyrre lyckades få sin söta mor eller tja hennes söta mors företag att sponsra oss så nu lyckas vi ta oss till experimentariet. Fasen vad skoj! Efter mötet blev det sparrsjön en stund, doppet va skönt men annars va stället inge vidare livat.  När jag kom hem, så bestämde jag mig för att springa en sväng. Dumt beslut eftersom det tydligen var 27 grader i skuggan, jag gick till hlmgården, sprang 4 km och gick hem. Det va det värsta jag gjort, alldeles galet varmt. När jag kom hem igen gick jag raka vägen ut i trädgården för att svalka mig i vattenspridaren. Hjälpte det något? Icke som nicke. Nu har jag iallafall ätit och duschat och ska bege mig med 532 an till vittsjö. Det ska bli mysigt, det var år och dar sen jag var där. Typ.

Åh nu ringde min treåriga kusin mig, " eliiiiin, kommer du till öffa?" Så kan jag inte komma dit sista helgen de är här innan de flyttar till Norge, Det känns alldeles jättemycket förjävligt.Nu blev jag alldeles ledsen. Bölbölböl!

Fem av fem toasters

Fasen vad jag har blivit flitig med med bloggen alltså. Synd bara jag inte skriver något intressant. Men ni behöver inte läsa den om ni inte vill ;).
Det blev iaf en runda på 7 km ungefär och nu är jag stolt över att jag tog tag i mig själv. Körde lite situps på pilatesbollen som min mycket snälla pappa har köpt till mig. Den är faktiskt skitbra att träna med, har använt den på gymmet innan. Den tar alla muskler i magen verkligen. Så jag skulle tippa på träningsvärk imorgon men vad gör det, jag ska ju ändå bara tillbringa ännu en dag på playan. Man får ju passa på nu innan lördag för då ska det bli regn (N).

Efter mitt lilla träningspass har jag myst, och tagit hand lite om mig själv. Jag duschade, peelade, smorde in mig med after sun och gjorde en hårinpackning. Jag köpte en fructis wonder treatment på Ullared. Jag har aldrig haft en sån bra hårinpackning, Mitt hår blir alldeles mjukt och det trasslar inte sig alls. Innan kunde lockarna bli dreads, så trassligt det var. Men nu är det mjukt och fint trots flera dagar vid havet. Den får fem av fem toasters. Kanonbra!

Nu ska jag se sex and the city och sen sova, ska upp och ta spruta imorgon. Gnite :*

I skärvorna ocg flagorna ligger ändå allting kvar.

Tredje dagen i rad vid havet nu, jag vill aldrig att detta vädret ska ta slut. Man blir ju så mycket gladare när det är sol. Aight? Idag gjorde timtim och dampmaja mig sällskap. "maja varför måste vi alltid va så sär? - Elin du måste inte" Ja de blev lite fel och mycket kul. Det var en chillidill dag,  på bussen hem var det en tjej som svimmade och fick massa ryck. Skitläskigt va det. På bussen dit satt världens störigaste skitungar. Inte läskigt, men irriterande.  Jag funderar allvarligt på att ta en powerwalk, jag behöver ett träningspass. Mm minsann, jag ska träna. Vara en duktig flicka. Hör av er om det händer ngt kul ikväll för jag pallar inte bara sitta hemma. Nu blir det på med träningskläderna. See ya.


Förresten är min kamera färdiglagad nu så jag kan hämta den!
Skoja min doja om jag har saknat den!

SF

Mina nya favorituttryck är Kråkor och krukskärvor och Getter och skinnbyxor?

Narnia Prins Caspian

Halv sju mötte jag Tim på stationen, jag lyckades komma i tid. Duktig Elin. Vi gick till Infinity och åt medelhavspasta. Fasen vad gott det var! Dock lite störigt att alla flugor och getingar skulle anfalla mig medans inte en enda anföll tim. Orättvist. Vid åtta mötte vi Anna och Axel, köpte biljetterna och godis ofcourse. Jag tyckte filmen var bra. Fick dock inget medhåll från mitt sällskap. Mitt i filmen blev jag tokkissinödig och kunde inte koncentrera mig alls. Som tur var gick en lite flicka på toaletten just då så jag kunde smita ut. Tydligen behövde Axel med gå på toa då så ungeför en femtedel av bions befolkning gick på toa samtidigt. Den lilla salongen är söt, det var ockå dvärgarna och mössen i filmen. Och det var inte alls lika pinsamt att smita ut när där va typ femton pers. Nu ska jag se det sista av sex and the city och sen nana.

säs

ööööhus.

Ännu en dag, vid havet. Så himla najs äre. Nu ska jag hoppa in i duschen, träffa tim i stan vid halv sju. Vi ska käka litegrann sen möta Anna and Axwell and maybe Maja och kolla på Narnia. Synd att den det enda jag minns från ettan är den där geten. Eller ja det heter ju Faun som tim påpekade. Men det blir säkert bra ändå. Träffade Emelie och Ellen i Åhus idag, mycket trevligt. De åker till Alanya på lördag så när de kommer hem ska de ha massa härliga tips till oss. 25 dagar kvar idag. Fett Najs! Denna sommaren ska jag bli neger, tja nästan iallafall. Förra sommaren fick man ju inte mycket till färg iallafall. I år får jag dessutom hjälp av den turkiska solen så kanske jag lyckas. Nu är det bäst jag slutar skriva, blir bara massa ointressant bladder anyway. Jag är tjock. Puss.

Igår, Idag, Imorgon

Det är så himla underbart med så här fint väder hela tiden, nu märks det äntligen att det är sommar. Bo01 var fullt med folk, vattnet var lagom och där va lite ös i form av  musik. Maja och Anna skulle på fest med sina familjer så vi stack därifrån rätt tidigt. När jag kom hem har jag myst i trädgården, fixat mina naglar (behövdes!) och läst lite i en bra bok. Skulle tippa på att resten av kvällen blir lugn här hemma bara, men man vet aldrig vad som dyker upp. Imorgon ses vi iallafall i Åhus.

Ibland får jag ett cpryck och saknar dig.

bo01

Tänkte bara säga hej en snabbis innan jag sticker. Dagens mål är Malmö och Bo01. Jag Majsan och Anna ska schteka litegrann. Kvällen igår var som sagt helt underbar. Efter lasse begav vi oss till Helsingborg, var inte framme förräns halv ett men vi tyckte ändå det kunde vara kul att åka dit en liten stund. På tåget blev vi roade av ett par killar, skittöntiga men rätt roliga. Elin var dock bäst med "ursäkta vad sa du? För jag lyssnade inte?" Äntligen kom ett riktigt tillfälle för hennes nya favoritreplik. Helsingborg var rätt mys, hann inte göra så mycket men jag fick träffa Maja. YeyYey. Hon har ju varit borta en hel vecka, så de va på tiiiiiiden.  Nu ska jag dra, have a nice day.

Obeskrivligt

Obeskrivligt är ordet. För hur lycklig man är och för hur bra man mår när man står längst fram på Lars Winnerbäck. Obeskrivligt bra är han. Obeskrivligt bra att han spelade näst intill alla mina favoritlåtar. Miss Li och hans duett. Sinnes sinnes sinnes bra. Avslutet "Du hade tid" mäktigt! När han spelade "hugger i sten" så blev det lyckotårar.  Allt var jättebra. Sällskapet var jättebra. Markus Krunegård och Miss Li spelade innan. De va bra, fast mest tidsfördriv i väntan på lasse. Lars Winnerbäck Mölleplatsen Malmö 2008 var helt enkelt Obeskrivligt bra. 

Hallands väderö

Världens underbaraste dag på stranden idag. Hallands väderö blev det, precis som det ska minst en gång varje sommar. Det var galet varmt och blev en hel del badande, det var precis lagom kallt i vattnet.  Annapanna vart med och förgyllde dagen! Nu ska jag stressa (ovanligt?) sen blir det helsingborg ikväll. :*

För macce, SF

Tackar för än trääääävlig kväll. Blev grill, bubblan och film. Gone baby gone.

Jag ska fan sluta klaga på onödiga grejer, för det finns saker som är så mycket värre. Innan jag somnar ska jag gå upp och säga förlåt till min pappa som jag är arg på. För det är onödigt att sura på onödiga saker.
 
Och fyfan för att livet är så himla orättvist. Inte för min del men för Macces. Läser du min blogg så vet du att jag jättegärna ställer upp alltid. Vi pratar om det, vi kanske inte kommer fram till något vettigt men vi kan prata iallafall. Vi ska prata om det nästa vecka precis som vi har bestämt.  Jag sitter här nu, och jag blir så himla arg och ledsen. Jag vet inte vart jag ska bli av, för allt är helt ofattbart fast det har gått nästan fem månader men jag försöker stötta dig så gott jag kan.  Nu har vi deppat klart, så nu ska vi skratta lite. Som sagt, jag gillar alla dina jag, men blir du schizo så kan jag inte lova något!
macce, macce, macce. Jag vet egentligen att det stavas med CC. Jag looooovar.


Grilleligrill

Idag har jag varit hos fru doktorn och tagit spruta, inget skrik inget gråt. Eftersom jag inte är spruträdd var det iofs ingen bedrift. Nu har jag iallafall vaccin mot Hepatit A. Efter det åkte jag och mamsen till Apoteket för att hämta ut sprutan jag ska ta nästa vecka. Yey. Den är dock mot livmodercancer, eller ngt sånt. Är inte säkert den skyddar men den kan göra det så min kära mor vill att jag ska ta den. Efter det har jag bara stekt i solen, det är som sommarväder ffs. Underbart. Ikväll var det meningen att jag och min käre vän bjärnor skulle se lite film, men planerna ändrades. Det blir istället grillning med mitt favoritgrillningssällskap. PP, ja inte alla men en del av dem. + Bjärnor så klart. Man är väl ingen svikare heller. Nu ska jag med pappa och hämta grillkol, kan vara bra och ha. Jag ska även hämta ut min Lassebiljett, wiiihooooooooo!
Vi hörs ikväll i guess, kisses :*

Jag och robot

Nu sitter jag här i min robotpyjamas, skitsnygg. Mest kul och inte så snygg egentligen men den är skön. Jag har inte använt en pyjamas på evigheter  för jag sover alltid i t-shirt eller linne. Undrar hur länge denna pyjamasperiod varar? Filmen hos hultner var rolig iaf, anna kom med dit och joinade en stund. Han hade dessutom köpt 1,3 kg godis, Mumsssss. Jag kom fram till att det var ett år sedan jag va där sist typ. Kan det stämma? Sinnessjukt. Då va iaf robin också med, och anna var jätterädd för en skräckis. 28 veckor senare eller något sånt. Vilket minne Hullebulle har.  Dessutom har jag snackat med Mr Grahm idag, fasen vad svårt det ska vara att hitta ett finjasjönsgrillningsdatum som passar alla. Förra sommaren kunde alla hela tiden. Det hade bara varit så himla roligt med en pp-kväll snart.
Nu ska jag msn-nörda en stund till sen får det sovas. Måste ringa vänhem klockan ÅTTA imorgon, usch hur ska jag orka upp. Jaja, jag ska iallafall boka tid till en sån där spruta mot livmoderhalscancer eller vad det är, och sen ska jag ta ngt vaccin med. Yey.

Natti then


L.W

Alltsåååååå, jag har  bokat biljetter till Lasse på lördag. Jag är en lycklig kvinna, dock nästan 400 kronor fattigare,men otroligt lycklig.

MålarmästarN

Nu gott folk är jag hemma, det blev inte det minsta snickrande för min del, men desto mer målande. MålarmästarN, jag har målat vedbodsväggen, jag har målat en dörr och X antal fönster. Det var faktiskt kul, och extra kul var det när Eva kom upp. Mihi, länge sen jag träffade henne ordentligt. Dessutom har jag kört en massa bil, duktig elin. (Y)
Jag måste nog säga att jag har varit mitt allra snyggaste jag dessa tre dagarna, ingen frisyr, inget smink, ett par joggingbyxor utan resår, ett gammalt linne och mormors fleecetröja. Men ska det målas så ska det. Plus att det inte är en jävel som ser mig där ute mitt i skogen. Senare på dagen har det dessutom varit sol! så man hare kunnat måla i bikini å hotpants, jag frågade endast morfar om soliga sysslor haha, så jag är nog någon nyans brunare nu. Yey.
Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen ska jag cylla till andra sidan stan för att se lite film med hullebulle. Snacka om att det var länge sen man var där, ages. Men det ska bli trevligt.

Grattis till Saura som fyller 18 idag. <3

Two much

Bara för jag inte uppdaterat senaste veckan och det inte kommer blir ngt dessa dagarna i stugan heller så får jag väl göra en tredje update idag. Jag fick ett superkvickt svar från skatteverket, tog inte ens en vecka. Wie vad bra. 9% ska jag skatta, vilket betyder att de blev mer lön än vad jag trodde (Y). Just nu ligger jag bara här i min EGEN säng, för första gången på en vecka. Kollar en rätt trist film som heter two much.

När jag och Maja var i Halmstad träffade vi några av hennes gamla vänner. En av dem sjunger och jag har precis laddat ner hans låtar. Mycket fina.

!!!


Mellbystrand

Lääääget å sånt? dålig update, dock ej mitt fel. Tillgång till internet den senaste veckan har varit lika med noll. De första fyra dagarna i mellbystrand var iaf min bästa minimajs med mig. VI fikade i Halmstad, träffade några old friends of her. Spelade golf!!!, spelade rappakalja, såg mamma mia. Feel good film, oh yes! Vi träffade David Batra på espressohuose, spelade lite minigolf, såg arn m.m Det var mys, fast Maja vann på alla grejer,sånt får man ta. I Torsdags kom Anna och Julia på besök, mysmys. När de åkte och tog maja med sig blev jag väldigt ensam. Buhu. Jag tröstade mig med att shoppa på och utanför ullared i fredags.
.Två par skor (ett par ceriserosa!!! Love.)
.Två klänningar.
.Underkläder
.En väska
.En neccesär
. + massa smått och goooooott.

Sen har jag äntligen köpt mig en ny bikini, den inhandlades dock i Halmstad. Hehe, dessutom har jag sprungit och powerwalkat två gånger. Sen har jag mest sovit och glott på film och nu är jag äääntligen hemma.
pappa gör blåbär/hallonpaj så just nu väntar jag på det, sen blir det ett litet besök hos anna och hennes man.
Imorgon bär det av igen, jag får ju typ aldrig vara hemma. Men min kära mor har bestämt att vi ska åka upp till stugan för att hjälpa Morfar att snickra. Woho, snickarN nummer ett kommer på studs. Äsch jag hade hellre varit hemma faktiskt. Nu blir det alltså tre dagar utan någon kontakt med världen utanför stugan eftersom jag inte har någon täckning där. Yes.! Pappa klagar på att jag är negativ, jag förstår inte varför?


Nu ska jag göra något mer eller mindre vettigt. seeees.


köra köra köra

Denna veckan har jag kört tre gånger, yey vad duktig jag har varit. Är faktiskt rätt stolt. Det går bättre och bättre varjegång. Idag körde jag ända till tyringe, mihi. Yeyeyey! Nu har jag och mina kära föräldrar ätit kinamat, det vart mumsmums.
Ikväll blir det chill här hemma, kolla på en av filmerna vi köpte idag och kränga lite godis. Danne skickade innan och undrade om jag ville grilla hos olsson och jag brukar alltid vara på när det gäller sånt, men idag är jag så himla slö. Plus att jag måste packa eftersom vi ska köra vid tio imorgon. Jag ska va glad om jag kommer upp kvart i så det är nog bäst att vara färdigpackad idag,

En sak jag glömde säga i min update förut var att jag träffade Big igår. Fan vad kul det va att se honom, måste samla ihop gänget. Big, tim, viktor, anna och tessan och hitta på något. Det hade varit sinneskul, och knäppt antagligen som vanligt.

Nu ska de packas,

update

Lite dålig uppdatering de senaste dagarna måste jag erkänna. Stugan var mys iallafall, på kvällen rodde vi bara ut  med båten, käkade massa godis och snackade. Sen blev det nyheter med mormor och morfar innan vi satte på filmen. Vi orkade dock inte ens se klart den så vi gick upp i krypinet och la oss tidigt. Dagen efter gjorde vi mest ingenting. Spelade lite strandtennis,  det va nog de mest aktiva. Yey! Annars låg vi i " solen" typ hela dagen. När vi kom hem på kvällen bestämde vi oss för att gå till golfbanan och skjuta ut lite bollar, jag va rädd att det skulle gå åt helvete för att de va så länge sen jag spelade men majoriteten av slagen gick faktiskt bra. Wiiie. Sen efter det åkte vi in till k-stad och fikade.

I fredags åkte jag och Majs på utflykt till båstad, vi solade lite och glassade lite, kollade in fina pojkar och sen tog vi bussen hem igen för att festa på hemmaplan. Riktigt rolig förfest hos Lindman, kristianstad va helt okej, dansade framför stora scenen och trevligt sällskap, blev en hel del runt springande för my och min del, men sånt får man ta.
"Anette är min syster i rullstol" - Ana berätta om Anette, "öhhh de är väl din mamma, hon är het!." Viktor måste va sämst på att ljuga, men han är jävligt rolig.

Lördagen var seg som fan. Jag va bakis, jag va trött och jag låg i sängen hela dagen. När maja äntligen var funnen kom hon hem till mig, hon lagade mat. Wiie. Sen låg vi och va osociala med en varsin tidning. På kvällen va det fest igen, yey. Förfest hos oskar denna gången, jag fick med mig tre söta intetflickor + en söt anna. Så förfesten bestod av fyra pojkar + vi fem. Inte många men trevligt ändå, rätt lagom skulle jag vilja säga. Jag skulle ju inte dricka, men när Johan ändå skjutsade oss till stationen tog han genvägen över skolan och svängde inom mig så jag kunde hämta lite. Sen va det kstad, jag räddade en man på tåget från att betala massa extra, fick dock en jävlig utskällning av konduktören. "blablabla". Sen lyckade vi få in tio flickor på en toalett, inte illa måste jag säga. Resten av kvällen blev det promenader och mat i kstad. Vi hittade en styck jensy. Och lite annat folk.  Tog bussen hem och däckade snabbare än snabbast i sängen. Idag gick jag upp vid två när danne ringde, han skulle lämna hockeypapper till mamma. Tyckte de va bäst att klä på mig lite då, sen va det visst lunch till frukost. Jag fattar inte hur jag kan sova så länge. Idags ska jag bara packa och ta det lugnt, sen är jag i mellby nästan hela nästa vecka. Kanske kommer hem till beachhandbollen nästa helg.

have a nice week.

( jag tror aldrig jag har skrivit en så här kass blogg, sorry)


Bunkeflotöser

Kom precis hem från Yngsjö, nanade där med hela malmöligan. De är underbarast! Kstad igår var sjukt roligt, det va dansbanan och tyskar för hela slanten. Nu ska jag packa om väskan så blir det en snabbis till stugan ikväll och imorgon med mamsen och majsan, Jag ska köra, en bit iaf. Jag berättar mer om gårdagen sen, och bilder kommer med i massor.  Hehe måste rusa igen,  seees. Puss

Thilde 18

Godmorgon träningsvärk. Inte lite heller. Härligt!  sommarträning ikväll vilket betyder att imorgon kommer det Inte vara bättre. Meeen det löööser sig.
Idag är jag en lycklig kvinna! Jag ska träffa Sara och Thilde ikväll, och deras söta  vänner.  Jag har saknat dem i massor!När de har lyssnat klart på Uggla så ska jag och Anna bege oss in till kristianstad för att möta dem. När kvällen är över ska jag följa med dem och nana i Emilias stuga i Yngsjö. Därför hoppas vi på bra väder imorgon så vi kan tillbringa dagen på stranden!
Thilde fyller dessutom 18 idag, wiiie massa grattis till henne!<33

Become Jane Austen

Filmen var bra, fast jag blev lite arg ibland, grät lite när den var sorgliga och så. Men den vart fin. Jag har velat se den länge men jag måste nog säga att jag blev lite besviken. Trodde den skulle vara bättre, och sluta lyckligare. Jag gillar inte filmer utan lyckliga slut, fast de oftare är mycket mer verklighetstrogna. Ser jag film vill jag ha ett lyckligt slut. Så de så!

Biffen

Woho, idag har jag gymmat för första gången på evigheter och jag känner mig mycket nöjd. Jag = biffen!

 Förövrigt har jag bara städat idag. Lämnat in min kamera på lagning för typ tredje gången. Hoppas den kan lagas och bli klar till resan. + att det inte kostar för mycket. Ikväll ska jag mysa lite med mina kära föräldrar. Det blir film. En ung Jane Austen. Jag har velat se den jättelänge, mamma vill också se den men pappa verkade inte så intresserad haha. Till filmen ska jag njuta av jordgubbar med glass. Och njuta ska jag, eftersom jag inte säljer sådana där röda saker längre!

Ha en trevlig kväll folks!

Helgen

Om  man skulle ta och berätta om helgen kanske, den har faktiskt varit väldigt händelserik.

Fredag. Jobb förmiddag. Hem. Göra mig iordning, käka lite osv. Ner till stan fixa present till Jessa, möta kyrre och sedan bort till kvantum för att handla kött till kvällens grillande. Hem till Jessa där det mesta folket redan var, hon hade presentöppning och jag satt och njöt av fint väder, härligt sällskap och god dricka under partytältets tak. När alla var där, så grillades det, en soffa råkade gå sönder och alla tyckte det var jätteroligt att påpeka hur tjock jag var eftersom den inte pallade min tyngd. Det var dock inte lika roligt att min fot klämdes under men ingen fattade fast jag skrek " aj min fot flytta er" typ tio gånger utan bara lugn satt kvar och käkade. Till sist fattade emil och lyckades få alla att resa på sig det tackar man förr. Efter maten var det dags för brännboll, spelet blev väl rätt oorganiserat fast Jessa försökte. Men alla hade roligt ändå och vi shotade turkisk peppar oavsett om vi var brända eller ej. Sen myste vi en stund i parken innan vi gick hem igen. Lite senare på kvällen hände en del grejer som var lite mindre kul, men på något sätt viktiga. Vi behöver inte gå in på några detaljer här men det var en hel del gråtande från minst hälten av festens gäster. Men all gråt visade också hur mycket alla brydde sig om varandra och speciellt Macke. För det var nog för hans skull de flesta grät. Jag hoppas det visade honom att alla finns där för honom när han behöver det och hur mycket vi tycker om honom. Fast de hoppas jag han visste redan innan. Jag tror det bestämdes att vi skulle prata över en fika också, aight? I slutet av kvällen när allt var utrett så fortsatte vi festen fast lite lugnare med att mysa med tända ljus och filtar i partytältet. Tack för en fin kväll.


Lördag. Fredagskvällen var som sagt tuff, vilket betydde att jag sov nästan ända fram tills jag skulle börja jobba kl 14. De sista minuterna av passet kom louise och höll mig sällskap, sen stressade vi hem till mig. Jag bytte om och gjorde mig iordning snabbt som vinden innan en snäll fader  hämtade upp Anna och skjutsade ut oss till Tormestorp. Där hade en mycket snäll Maja gjort tacos till oss. Underbart gott, vi började festa lite. Sen gick vi ner till bussen bara för att upptäcka att den skulle beställts en timme innan. Vi ringde Taxi, blev 40 kronor fattigare och sedan tog vi tåget till Kstad. Yes, jag hade glömt sommarkortet och blev ytterliggare 40 kronor fattigare. Sammanfattningen 80 spänn på en resa som kunde varit Gratis. Men kvällen var lätt värd pengarna. Vi gick en sväng, satte oss På Zeke´s. Träffade lite folk. Lyckades få jontis och hans vän köpa vin till oss. Anna drack sin orgasm. Vi blev schmittade. Dansade som fanken på 23+. Sen lyssnade jag på artmade. De är riktigt bra. Langos till nattamat och sen bussen hem. Sovasovasova.

Söndag. Jag var död när jag gick upp för att jobba kl 8. Men det var mitt sista pass så jag var rätt glad när jag satt där. Maja höll mig sällskap en sväng innan hon skulle hem. Vid halv två dök både tim och anna upp. Vi handlade massa flottiga kakor och dricka som vi skulle kränga på våran picknick. Sen gick vi bort till "vägen" och satte oss. Det var en mycket trevlig eftermiddag. När anna stack till diggilo och tim hem för att ta emot gäster så cyklade jag hem. Hade tänkt sova, men Maja hade andra planer. Grillning hos Olsson på kvällen, och så blev det. Ana var där, och Sara som är hemma från Bulgarien<3. Kvällen var trevlig ända tills jag skulle cykla hem. Fan vad det regnade. Men som knocken sa "det är svensk sommar"

Grattis till alla er som orkade läsa denna sjukt långa blogg


semester

Alltså denna helgen har hänt så himla mycket, och jag ska berätta om den. Men inte nu utan senare när jag orkar. Jag ville bara visa att jag lever och säga att nu har jag jobbat klart. Yesyesyesyesyesyes. Inte en enda jordgubbe till ska jag säljas!  Sara är iaf hemma nu och jag skulle tippa på att vi får se negern hemma hos olsson senare ikväll. Nu ska jag vila lite, äta lite och senare bege mig ut på adventures igen.

Säääääs.

tio timmar

Sista sextimmars passet jobbat. Ja jag vet att jag tjatar om mitt jobb., men jag kan inte göra annat än räkna ner ju. Två pass kvar, men det känns som det är längre än två veckor tills på måndag då jag ääääntligen är ledig! Nu hade jag tänkt sätta mig i solen en stund, äta lite lunch å sådär innan det bär av till stan för att möta kyrre, köpa mat och sen vidare till Jessa. Jag saknar ppgänget sometimes så jag ser framemot kvällen.

Imorgon ses vi väl på kristianstaddagarna aight?

Summer Cold

Idag lyckades jag gå upp vid kvart över elva och jag tyckte det var jobbigt!. Helt sinnessjukt. Jag har iaf hunnit mysa i solen en stund och nu är det dags för jobb. Sista sju timmars passet. YEsYES. Kanske blir en sväng till Malin ikväll om de är kvar när jag har slutat. Annars blir det hem och sova eftersom jag jobbar morgon imorgon.  Fan vad jag inte vill jobba idag, jag vill vara vid havet. Nu Nu NU.


Get carried away

Filmen var underbar! massa skratt lagom med gråt och trevligt sällskap. Igår vart jag och Maja en sväng i Åhus. Det var naaajs, och jag har kramat Kalvin! YES. mihi. Har pratat med thilde idag första gången sen hon kom hem, stor puss på det. Jag ska träffa sötungarna på tisdag i Kristianstad. I miss them a lot.

Förövrigt är det nog min lyckodag idag, BILLIE THE VISION ska spela på Malmöfestivalen!
YESYESYES!

Fyra dagar kvar, sen no more jordgubbs.

Paus

Jag är i ständigt behov av att det händer saker, jag blir sjukt lätt rastlös. Jag som är van vid att ha fullplanerade veckor, blir lite smått galen på att det händer alldeles för lite saker på detta sommarlov. Antagligen beror det mest på att jag jobbar, men äändå. Malmö var iallafall mys idag, och imorgon ska det blir sol. Då får man naturligtvis inte missa chansen att åka til havet. Idag är det sista dagen i juni och om en minut är det Juli.
Som tur är är denna veckan rätt bra planerad, blir bio med mina kära friend Macke på Onsdag. Torsdag är det jobb eftermiddag, Fredag är det jessas 18års fest, lördag kanske grillning @ majas and so on. Söndag är min sista jordgubssdag! YES! Dessutom börjar kristianstaddagarna snart med. Då blire fest.

Nu är frågan, Tivolirock eller Lasse? Kankse båda, eller inget av det? Hej beslutsångest

RSS 2.0