lov, precis som det ska vara

vittsjöbesök igår, vilket var trevligt. det blev roadtrip, godis, lite grammatiklektion och en hel del historia.
idag har jag mest sovit, när jag äntligen orkade masa mig ur sängen gick jag ner till stan för att möta maja, när hennes snygga naglar va klara bar det av till tormestorp för film å massa käkande. Det var mys<3


Förtrollad

Efter mycket om och men lyckades jag faktiskt komma ur annas säng bara för att få skjuts hem till mig där min säng väntade, pappa kopplade in tv:n och sen blev det vänner resten av dagen. På kvällen blev det bio med anna och louise. Förtrollad, jaa den va rätt söt kanske lite too much kanske och den hade absolut inte varit lika bra om inte han från grey´s hade varit med, MUMMA! efter det gick jag och louise hem till mig för att senare gå till Isaac. Vilket var trevligt för det var ett tag sen man var där. Idag har det varit mer vänner oxh senare blir det bussen till vittsjö för att hälsa på Nisse. Där var det också ett tag sen man var så det ska bli najs!

Det snurrar i min skalle

Julen har varit bra, hela december månad har varit bra faktiskt. Julafton spenderades hos farmor och farfar, maten var god, sällskapet trevligt och tomten var snäll. Igår var det julamiddag hos mormor och morfar, men eftersom det var fest pallade jag inte stanna där hela kvällen utan drog in till stan ist. Förfest först hos sanna och sedan hos hennes morbror. Vi hade riktigt trevligt i våran ring, i våran 90:a ring för vi vågade inte riktigt sitta vi dem andra skäggiga sakerna haha! hemliga klubben kom upp på tal vilket var typ ett årsedan sist så det va rätt skoj, en del mindre roliga saker kom med upp på tal. Men sånt får man väl ta kanske. Blir bara så trött på det, det blir liksom inte bättre. Jaja iaf så när de andra drog till björket bestämde vi oss för att dra till eskil där saja och co var, där va det ös minsann och jag och anna fick äntligen dansa lite. För att avsluta kvällen blev det kycklingrulle på kebabbaren innan jag och anna begav oss hem till henne för att krypa ner i hennes oerhört sköna säng. Där ligger jag fortfarande kvar, och här skulle jag kunna stanna hela dagen. Duktig har jag varit och skrivit mitt allra första blogginlägg, enjoy. Jag ska försöka vara duktig och skriva ofta. Får väl se hur det går.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0