Gula hatten klubben

Jag är hemma och jag är asens trött.  Ska berätta om min trip sen men Inte ikväll. Utan sen någon gång när jag orkar och pallar.
Natti

Pussciao:*

00.00

Klockan är 00.00 och man får önska sig någonting. Vad säger jag inte, det är en hemlis. Förresten går det inte i uppfyllelse om man säger vad det är.
Kvällen har varit trevlig med god mat och trevligt umgämge. Iallafall tills jag somnade i soffan, Jag som skulle vara uppe ändå tills vi åker,jo tjena det gick ju bra. Somnade redan elva, Haha.
Nu är det f em timmar tills busse går, väskorna står färdigpackade på golvet. Ska snart hoppa in i en dusch och sen får det nog bli någon timmes sömn. Eftersom jag är så himla datorberoende så har jag bestämt att det inte blir något bdb eller msn på hela resan även om jag hittar en dator. Det enda jag får göra är skriva här. Ifall ni nu är intresserade av vad som händer på min lilla resa.


Bäst att hoppa i duschen innan klockan blir för mycket. Ha ett trevligt lov mina vänner, sakna mig lite om ni har lust.

Pussciao<3




oh happy day

Påsklov, påsklov och påsklov! Äntligen.
började med Caféhörnans mumsiga milkshake med mumsiga flickor.
Hem och packa, följa med mamma och handla. Det blev skinka-brie baguetter Mums. Av någon konstig anledning nämner jag alltid mat minst en gång i varje blogginlägg. Ja-a, jag är ett matvrak.
Just nu är jag riktigt hungrig och hoppas på god mat hos Frida och co.
Skriver nog ett inlägg sen när jag kommer hem igen.
Hörs då,

Pussciao och Glad påsk!
image32

Dance with me

nu sitter jag här med TIO naglar. wihoo, Innan idag hade jag bara nio men Malin var en ängel och fixade den till mig ikväll. Borde packa men jag orkar faktiskt inte, så skönt att inte ha någonting överhuvudtaget att plugga på ikväll. Mormor och Morfar var här innan och lämnade ett litet påskkuvert, jag va dock inte hemma men det låg som en trevlig överraskning på bordet när jag kom hem. Lite extra pengar till resan. En dag kvar.

Rätt kort dag imorgon, det blir najs. Sen blir det fika med favoriterna, innan jag och mamma ska och handla matsäck till bussen. Jag vill ha sådana skinka-brie baguetter man kan köpa i skolan haha.
På kvällen blir det påskbuffé på Kärnmakaregatan. Så vi med får fira lite påsk innan vi åker.

image31

Used to

Fysikprovet är avklarat, fyyfan vad skönt. Hur det gick är en annan femma. En femma som jag inte har någon större lust att prata om. Ska snart sticka till tessan en sväng innan kvällens träning.

Vill bara ge ett hjärta till mina helt underbara flickor Maja, Sara och Anna. Alltså allvarligt, vad hade jag gjort utan er. Ni är bäst, Tack!


image30

svenskanamn.se

Sitter på svensklektion nu, har i uppgift att kolla upp de tio vanligaste flick- respektive pojknamnen bland tvåorna på skolan och sen ta reda på vad de betyder. Vi ska redovisa imorgon men ingen orkar göra något så det ser lovande ut. Folket spelar travian eller klagar på den nya fula bilddagboken istället. Men vi har hittat en intressant sak på svenskanamn.se. Man skriver in föräldrarnas namn och det slumpas fram ett namn till deras barn. Enligt den skulle jag hetat Jaquline och Oliver skulle hetat Joel. Frans och mitt barn skulle hetat Eulalia. Men vi kom fram till att vi ska döpa dem till Matilda och William istället. Det roligaste var nog när Anna testade med sina föräldrars namn och det visade sig att hon skulle heta Åslögg och hennes bror skulle hetat Östen. Jonas testade med mig och Macke med, Det blev Finngal. Wohoo, stackars unge. Kankse ska vara lite duktigt nu, för igår var jag sämst.

Matte med Aage sen, även kallad Åge.


Pussciao:*


monday

Veckans värsta dag är över.

Dagens minus. Snö, äckliga snö

Dagens plus. Fransbröd och Markust. + Åslögg.






image29

ska jag, ska jag inte, ska jag, ska jag inte?

Fredag: Barnpassning hos maja, med Anna, Sara; Pidde, Viktor och Simon. Vi fick åka med Viktor till pizzerian, kvällen höjdpunkt? haha duktig var han iaf. Sen käkade vi goda pizzor, gjorde mumsig milkshake och sen va vi så mätta att vi höll på att smälla av. Vid halv tio drog några av oss vidare till Tyringe för att fira Mackes 18årsdag. Wihoo. Halva klassen va där, trevlans. Synd man inte va på festhumör bara.

Lördag: Sov riktigt länge, sen upp och mentalt förbereda sig för den kommande hockeymatchen. Hhk mot Wild parents haha. Vi förlorade men nu har jag iaf spelat hockeymatch en gång i mitt liv. Är lite stolt minsann. På kvällen blev det snabbmackisar, godis och melodifestivalfinal mys med maja. När det va slut blev vi lite rastlösa så vi drog till vankiva en sväng, träffade lite trevligt folk och frös ihjäl om fötterna.

Söndag: Träning, gick kass. Har asens ont i ryggen nu. One three hill säsongsstart idag. Wihoo. Det var bra. Nu är det Wallander, som vanligt på söndagar. Börjar bli tradition.

Just nu: Funderar på att göra ngt åt saken, men vet inte om jag orkar eller inte.
image28

image27

We are the champions

Sjukt jobbig dag idag, något av det jobbigaste jag varit med om. Men det var en väldigt fin begravning. 


Alla Tankar går till Marcus och hans familj.




image26

Vila i frid

8 dagar

Sitter här i datasalen och väntar på att kemilabben ska börja, I´m so excited. Not.
Har träningsverk som fan, Sara och Fränsie körde hårt med oss igår. Boxersize, riktigt kul men sjukt jobbigt. Skulle jag gärna göra flera gånger, inte fel med bra träning som är kul ju. Träningen på kvällen gick ju inte så bra dock, va alldeles slut i armarna men det blev några flickisflickisar iaf. Idag är det engelskplugg som fan innan träningen med småtjejerna.  Nu börjar vi, hörs ikväll
pussciao:*

klmnopqrstuvwxyzåäö

Orkar inte skriva blogg idag. 

Køpenhamn

Sitter här på kronprinssessegade, har precis varit ute på lång promenad med hela tjocka släkten, Nästan iaf. Moster AnnaPanna fyller år så vi firar hennes födelsedag litegrann. Har fått smaskig tårta innan idag och nu händer inte så mycket direkt, ska snart äta lite mer. Blev fika igår igen efter skolan med flickorna, Världens godaste milkshake på Caféhörnan. Mums och mys! Sen jobb och 75årskalas på kvällen. Inte så livat men, vad gör man inte för sin lilla farmor. Nu ska jag gå och vara lite social igen, ska försöka hålla mig vaken haha. Måste bara tillägga att det var superfint vårväder idag!

Pussciao:*

Familjelycka

Dagen började långt i från bra, men slutade desto bättre. Kom till skolan för att upptäcka att Sabina inte va där och att lektionen var inställd. Härligt, kunde haft sovmorgon istället. Men som tur var träffade jag Louise så jag hann spendera lite tid med henne innan hon skulle ge sig av till Dalarna. Klockan tio var det dags för kemiprov, Blööö. Har verkligen ingen aning om hur det gick. När det var avklarat var det bara lunch och form kvar, slappt och bra. Slutade tidigt och lyckliga som vi var för att provet var över och vi inte hade ett endaste dugg att plugga på gick jag, Maja och Sara för att fika. Fastnade på Bjärnors i över tre timmar, myste och iaktog människor som gick förbi. Supertrevligt.
När vi blev utkastade för de stängde gick vi till Timmys place och lagade hamburgare. Sara är skicklig måste jag säga. Blev kanske lite rökigt där, meeeen vad gör det? maten va mums.
Sen blev det teater med skolan, "familjelycka" och den var betydligt bättre än väntat. De hade blandat gammeldags teater med modern dans. Coolt. Många skratt, mothafucka, åh va söt, eller vid närmare eftertanke?
När den va slut blev det cylling till Linné för att kolla modevisning, men den va slut när vi kom så vi fick cykla tillbaka igen. Sen va vi coola och hängde en sväng på stationen innan det blev hem och störtdykning i sängen.

Tack flickor för idag, ni är bäst!

Pussciao:*

För M.

Livet är så sjukt jävla orättvist. Jag tänker på dig Macce och din familj. <3

joul per mol

Blir inte mycket till update, skulle pluggat kemi men kom hem och sov i flera timmar. Hur kan man vara så trött?
Ska nog nana nu, kanske läsa ett kapitel i kemiboken iaf. Öhe vad alls känns konstigt. 
Pussciao:*

2 veckor och fyra dagar

Det händer att jag jag skriver inlägg jag inte publicerar, men ändå sparar för det känns så bra att skriva dem. Jag skriver alltid blogg för min egen skull, men vissa av inläggen vill man inte att vem som helst ska ta del av. Jag skrev ett nyss, det kändes skönt att skriva av sig lite, men jag skulle aldrig låta vem somhelst läsa det. Jag menar, vem som helst kan ju faktiskt läsa min blogg. Vissa saker är bättre att hålla för sig själv, och kanske sina närmsta vänner. För helt själv är det inte heller bra, man mår bättre av att prata om saker. Det enda jag tänker säga här till allmänheten och dig om du läser är att det verkar som du inte ens fattar hur ledsen och besviken du gör mig.

natti

Förövrigt är det två veckor och fyra dagar tills jag och Alice åker till Tjeckien, ska bli skönt att komma bort lite.

partyweekend

Fredag: I fredags skulle timmys födelsedag firas så jag och sara begav oss till attarp där hans familj, rasse, fille och sorsa var. Det blev smörgåstårta, rulltårta, och en hel del dricka,  irisch coffe och hot shots bland annat.  Kaffe i båda dem, jag håller på att lära mig. Vid tjugo i elva kom taxin och hämtade oss för att köra oss till superbowl. Usama fick höra måånga fina sånger av hans passagerare minsann. Bowlingen var riktigt rolig, mötte upp maja med där så hon kunde joina resten av kvällen. Efter bowlingen blev det sharkys, ett par timmar innan det var hem och dags att sova.

Lördag: Upp vid sju, tessan hämtade upp mig och så åkte vi till k-stad för att kolla på vårklassen. Tjejerna har aldrig dansat så bra som de gjorde där. Söta är dem. Kom hem, städade lite åkte med pappa för att hämta min lagade kamera och resten av bilderna från elgiganten. Blev en sväng till donken, gud det har varit efterlängtat. Haha. Sen sov jag resten av eftermiddagen tills Louise kom hem till mig. Vid tjugo över åtta bar det av till Tyringe för fest hos fredde. Hade riktigt  roligt med massor av trevliga människor. Fick även höra när fredde, ralle och simon spelade. Najsnajs. Min första skjuts drog utan att säga til mig, men som tur va kom robin och rasse dit en sväng så jag lyckades tigga skjuts med dem hem. Man tackar för det, hade inte pallat sova där.
 
Söndag: Sov länge idag, vaknade satte på en film och mös i soffan, ska plugga en sväng snart.

Pussciao:*

Superbowl

Tack för kvällen, var precis vad jag behövde. Har haft riktigt jävla roligt. Mest tack till Sara som drog med mig, och sen till Maja,. Nu ska jag sova typ 2,5 -3 timmar sen är det upp och iväg till k-stad. Hjälp. Berättar mer om kvällen imorgon.

Pussciao:*

RSS 2.0