"Reklam, grafisk design och visuell kommunikation".

todiloo.
 trots feber i torsdags begav jag mig med min kära klass till utbildningsmässan i kstad. Bra gjort eftersom jag hittade en utbildning som är exakt som jag ville att den skulle vara. "Reklam, grafisk design och visuell kommunikation". Sounds good ha? Trodde inte det fanns, det sorgliga är´att det är utanför kalmar. Inte den bästa studentstaden alltså. Men, vi får väl se hur det blir. Kanske jag söker redan i år. Efter mässan blev det favoritmackorna på darins och sen hem för att sova.

Igår var jag hemma och sov hela dagen varvat med satc maraton, Simon kom och räddade mig från uttråkning på kvällen. Du är fin:*
vi såg en inte särskilt bra film, åt oss tjocka och allt såntdär. Idag mår jag lite bättre, ska med ma and pa till Ikea iaf. Blir ev lite partaj för timmy ikväll med, vi får se.

Have a nice day folks, solen skiner.


feels like time,..

Projektarbete är nu over and done.  döskönt typ.

För övrigt har det varit en rätt tuff dag och vecka,
det får bli några dagens hjärtan idag. Ett till Jb, ett till Macce och ett till Sara.     <3

Man tror inte att sådana här jobbiga saker ska hända en själv eller någon nära, men det gör det och det är lika tungt varje gång man kommer på det. Det är jobbigt som fan att se sina vänner ledsna. stort blö på detta!



I´m gonna sing it all night long,


det var länge sen sist.


Idag satt jag en timme i solen. Det finns nästan ingenting som gör mig så glad som de första soliga dagarna efter en jävligt grå höst och vinter. Jag är nog allergisk mot månaderna november - februari. Förutom december då.

Jag vet inte hur
många
gånger jag har sagt det,
 och jag tänker
 antagligen
 säga det tusen gånger till.
Musik är livet.

singstar och tutor

ös är ett bra ord för att beskriva fredagskvällen, en jeklans massa ös!

tessan och jag hade fixat ihop en kanonpresent till malin,  bilder kanske kommer sen om jag orkar( både på presenten och kvällen).
Vid sju befann jag maja och tessan oss hos malin, det blev käk, spel,sjukt mycket singstar,. och det blev singstar på riktigt. Inget litet mes-sjungande utan det var rockande på hög nivå, precis som det ska vara. Tutorna var kvällens! Vi tömde nog nästan johans barskåp totalt och malins vänner var väldans trevliga. Vid tolv någon gång skulle vi ut och ta lite luft, där utanför dörren stod westdahl och danne och sen befann sig plötsligt halva hhks a-lag i malins lilla lägenhet. De var där en stund, lyssnade på tutorna och sjöng lite innan de begav sig av till Kingan. En halvtimme senare stack vi också, jag som Inte skulle ut. men maja fixade fribiljetter via joel så då kan man ju inte banga direkt. Kingan var trevligt, a lot of dans, trevligt folk och en massa superhjältar. Halv fyra vandrade jag hem i snön.

Två gick jag upp idag, mycket lagom tid att äta frukost på måste jag säga. Efter frulle spelade jag alfapet med pappa och mästarN, alltså pappa vann som vanligt och var glad. Dock råkar jag veta att mamma vann över honom igår, mohaha. Nu har jag ätit mumsig mat, installerat spotify och ska snart hoppa i duschen. Sen blir det lite mer alfapet, simon kommer hit och jag ska kränga sjukt massa mumsigt mamma har köpt hem.

vad tyst det blev

lov och helt lost i dagarna, precis som alltid. man blir ledig och då försvinner all koll. Men nu ska vi se, sist jag skrev var i tisdags då får vi väl berätta om gårdagen. Först sov jag mig seg hela morgonen, vid halv två kom simon, ida och chrisse och plockade upp mig. Det blev en kort tur till kristianstad, insättning av pengar, TYGSKOR och boklämning. + Det bästa, en mycket god chai latte på Darins. Back in hässleholm och simon följde med mig hem en stund så jag kunde träna på alias partaj och visa mina "laga-mat" - skills. Färdigmat i mikorugnen. (Y). Mycket fin man den där simon.

Vid tio i sex mötte jag piddepadde på stationen för att ta bussen till bjaaarnoum. Skarp hämtade oss och hemma hos honom var redan kinning och knocken. När Björn kom spelade vi spel, det var mycket nderhållande, några bättre och några mindre bra ordförklaringar kan man väl säga. Vi spelade aldrig riktigt klart men jag och pidde ledde iaf när vi slutade, kinning och knocken strax efter och ehm. Björn och skarp låg någonstans lååångt bak. Glömde förresten säga att Johan nr 2 dök upp ngn gång under spelets gång trots hahns hjälp kom inte B och S ifatt. Efter spelet blev det en hel del bra musik, chips och skolkatalogkollande. det var rätt intressant att kolla igenom skolkatalogen med massa killar istället för tjejer. Det lät ungefär likadant som när vi tjejer gör det, lite mer underhållande dock. Klockan nio blev mitt greys nedröstat för man united match, jocke och björn stack någon gång och rask dök upp istället. tjugo i tolv efter spöksnackspromenad in till byn tog jag, skarp kinning och pidde bussen till stan och ett dödare Qbar än någonsin. Det blev några biljardrundor. jag var inte som pidde så fint uttryckte det " sämst som väntat" utan det var han. mohaha. Jag och johan vann alla rundor utom en. Nöjd.
Jag var hemma lite efter ett, då var det nudlar till nattamat som gällde. SF Tack för en trevlig kväll!

Idag har jag bara chillat, städat, kollat när sverige tog vm-silver, gjort lite vettiga saker, kört bil och lekt med anna och louise, vi körde ett mini sex and the city-maraton. Nöjd!

   


http://www.youtube.com/watch?v=P0T2mpUb8yo -vad tyst det blev.

vita tygskor och världens sötaste unge.

Idag har jag haft en mycket mysig dag med en mycket bra man. Fika i solen utanför Madrix var dagens bästa. Ikväll har jag lekt med en annan mycket bra typ, majsanbajsan. Vi har börjat planera inför vår 18årsfest. Kan bli mycket spännande. Nu har hon dock åkt hem till sin man och jag ska nörda lite här, dock är min egen dator paj. Inte alls roligt. jag känner mig rätt handikappad faktiskt. 

Har pratat med min tante innan ikväll, imorgon bitti åker hon till norge och jag är så sjukt avundsjuk. Jag vill träffa både henne, julia anna och morten. jag saknar ihjäl mig och Det suger Sjukt mycket att jag inte har pengar att åka med, nu får jag träffa dem först i April.
Iaf som sagt min dator fungerar inte, hittade bilden nedanför på den stationära. Rätt cute må jag säga. Allt hade varit lite enklare om det fortfarande hade bott i Köpenhamn, he. Jag får väl ringa dem lite oftare  istället.

you can't say no to me , - Tiger Lou

jag måste sluta boka in körlektioner på mornarna när man egentligen har sovmorgon. Det var sjukt segt att gå upp imorse men körningen gick bra. Trots den var tjugo i nio.

När jag kom tillbaka satt louise kvar där jag lämnade henne så jag satte mig med henne och tim och pluggade lite teori. Hon stack dock tidigt, men tim satt kvar så jag fick sällskap. Vid tolv var vi dödshungriga så vi tog en paus när jeppe kom och gick och lunchade på graffiti. Mumsigt värre. Tillbaka till körskolan någon timme till. Nu har jag cyklat hem, ska fixa bilderna som ska skickas till Kristallen. Först ska jag dock äta en semla. HE

Sen ska jag nog sova en sväng, jag är trött och min jävla nacke slutar inte att vara jobbig.Ikväll blir det simonmys.     


Stjärnstatus

Det blev inte Katherine, det blev inget alls. Jag har minsann stjärnstatus utan att vara utklädd ( nöjd. ) De flesta andra hade resonerat likadant. 

Jag och Ida kom till Jakob vid halv sju, satt och halvsega framför fotbollen. Kvart i åtta skjutsade Pia oss till Stoby. Där blev det hej och kramkalas i princip. Bordsplacering, jag hade ralle, sousa och ida till bordet. Dessvärre upptäckte jag en döskalle på min servett vilket betydde att jag "låg pyrt till". Dock var det ingen fara, det blev frågesport om fille och bigge. Jag vann dessutom. Det var roliga tävlingar, tal och sång till maten. Tacos till 60 pers 'är inte illa. Efter maten flyttade vi runt lite, det var massa härliga människor och senare på kvällen blev det bugg, annan dans och en hel del tröstande. Jag är en duktig tröstare' .Det bästa talen under kvällen var nog Jockes (förlåt Simon) som gick upp alldeles självmant och berättade en hel del roliga historier.

Näe det var kul att träffa allt folk man inte sett på länge och det andra folket med. Halv två drog vi hem och då jävlar slog cidern på, jag däckade nästan i soffan (Y).

Bra fixad fest vare, de tackar vi för.

Idag masade jag mig upp lite i nio för att ge papi frulle på sängen GRATTIS, gick sen ner och däckade hos simon igen. vaknade vid halv ett, städade, duschade och kollade lite skidor. Halv tre blev det kafferep med grandparents, heee- Det var trevlans, kvart i fem dök anna upp. Vi skulle kolla innebandyderby, men hallen var låst och när vi väl kom in var det inträde och vi hade noll pengar. Lyckat. Vi smygkollade litegrann genom dörren iallafall. Halv sju dök Fröken Louise Kuylenstierna upp. Anna stack för ett tag sen och nu gör jag och louise vad vi gör bäst. Ingenting. Kingdom of Heaven är på på TVn iaf. Nu hade jag tänkt nana, körning imorgonbitti.

GNITEEEEEEEE

Valentines day

Tjej-häng i timmys lägenhet igår, Sara, Jb, Moa, Louise, Anna, Jessica, Let´s Dance, Godis, alkohol och Spel. Sanning och konka, skratt, kossknull och virgin school.  Det var bra.

Idag är det alla-hjärtans dag. Just nu sitter jag och frida och chillar lite i min soffa, solen skiner, LIKE IT. Ikväll blir det fest med stjärnstatus. Innan dess ska det övningsköras lite, och fixas för kvällen. Funderar på att vara Katherine Heigl ikväll, men vi får se hur det slutar.  Jag ska iallafall hämta upp Ida vid sex och då ska vi till Jakob för lite förfest. Min man som ska vara howlins pelle ikväll ska dit redan vid fyra för att se fotboll så jag är väldigt tacksam för att Ida inte heller ville dit förrän senare.

Nu ska jag vara lite social:)

upd,

jag är galet trött faktiskt, har suttit och skrivit hela dagen lång.

Nu blire lite fest ikväll, heee!

yeah

to be broken and used, scared and confused.,Broken är lätt min nya "tjata-ut"-låt. Jag är helt fast, jag lyssnar på den hela tiden, den är så sjukt fin.

Efter ett ledarmöte med mest snack om kommande uppvisning så skjutsade tessansöto mig till ett annat söto. Vi såg Johan Glans filmen, det var mys. Inte lika mys att simon skulle sticka klockan 8 imorse när jag har sovmorgon. Meeen, jag var duktig och traskade över till maxi´s eget lilla gym Pumphuset och tränade. Kors i taket. Fan vad skönt det var, jag har haft damp för jag inte har tränat på evigheter och ändå har jag inte tagit tag i mig själv förrän nu. Nu sitter jag här iallafall och äter havregrynsgröt. Ska till skolan vid tolv och göra projektet klart förhoppningsvis. Innan dess ska jag bara ha en lugn mysig morgon, duscha och kanske göra lite körkortstest om jag hinner.

ses bloglovers

Räkna med ett virrigt inlägg

nu är min loggbok renskriven och klar, faasen vad skönt. Ska bara skriva de dagar som vi ska jobba med. Wie, snart börjar one tree hill och det ska jag se. Funderar på att plocka iordning här lite idag så blir mami glad. Dessutom är jag helt galet sugen på nudlar, så nu ska jag gå och koka några. He, hur kan man bli sugen på det ens?

Jag vill ut och gå, men det är äcklig snö ute som är i vägen. Funderar på att gå en sväng ändå. Vi får se vad som orkas med. Det är knäppt med snö, när det inte är snö så vill man bara ha snö, speciellt på julen. Men när sen snön kommer, (som vanligt alldeles försent) så vil man absolut inte ha den här. Jag gillar inte snö i skåne, däremot älskar jag att åka på skidsemester. Lite virrigt det där kanske. Det är vecka sju nu, så om fem veckor bär det av till Norge och Trysil för en hel veckas snö. He det gillas. Men som sagt tio gånger, snön här  hemma kan ; GO HERE AWAY!

Ae, sämre inlägg får man leta efter. Jag är hungrig nu. Hej nudlar och hejdå bloggen.

Why can't everyone tell the truth and learn to love again

Sämst update ever. Typ

I måndags var en bra dag, en mycket mysig kväll på Cats med Simon. Massa god mat och jag rullade därifrån. Typ. Tack:*

I tisdags jobbade vi med projektarbetet i princip hela dagen, jag smet ifrån för en liten körlektion. På kvällen träffade jag mormor och morfar lite kort för att visa våra ljuspunkter. Eftersom vi har en ledig vecka glömde jag helt bort att jag skulle träna mina barn. Kom dock på det i tillräckligt god tid för att hinna dit. Efter träningen blev det bowling med sara, jessa, macce, timmy och rasse. jag slog FEM strikes. wää. rätt stolt, blev lite häng på Superbowl innan vi drog till Timmys lägenhet och hängde där ( pommes<3) Jag och jessa hann med en snöpromenad med deeptalk också. Kan behövas ibland, typ som då.

Projektarbete hela dagen igår med, då kom vi äntligen någonstans. Kanske var tack vare allt gott vi hade med oss som underhållning. På kvällen var det teorilektion, sen kebabkräng med kyrre på valentino. HHk-Limhamn efter det, förlust tyvärr. Men som tur var förlorade tyringe (7-2 heee heee) så HHK ligger fortfarande över sträcket.

Nu ska jag och Louise käka frulle, sen blir det loggboks-skrivning och teoriplugg. Ikväll blir det Johan Glans (bestämmer jag nu) och sötsimon!

9februari

Idag har vi "jobbat" med projektarbetet, imorgon måste vi dock ta i rejält med hårdhandskarna, projektrapport ska skrivas, bilder ska skickas in och flyers ska göras. Jeppjepp. Tur det är bakad potatis i skolan.

Nu ska jag och min man äta min födelsedagspresent på cats,bra vald dag i dag med tanke på att vi har varit tillsammans en månad. PUSS

Nattens låt

Skarp skickade nattens låt, http://www.youtube.com/watch?v=fcpQswGTxBc, lyssna och njut. Och läs texten för sören, den är det bästa!


"Broken"


Why are we overcome with fear?
What if I told you that fear isn't real.
Why are we overcome with death?
What if I told you my friends your doubt
You could live without!

There is a question I want to understand
Why can't everyone tell the truth and learn to love again

Do you know...what it feels like to be broken and used
Scared and confused
Yes I know

One more question...I know time is dear
Is what the world speaks of love really real?
The answers not of this world but very clear
Look above to find love and you found eternal life

Street corner preachers you've heard before
Friendly advice just gets thrown out the door
There is a question that I want to understand
Why can't everyone tell the truth...and learn to love again

Do you know...what it feels like to be broken and used?
Scared and confused
Yes I know...what it feels like to be broken and used
Scared and confused
Yes I know

I'm Broken!


p.s Nionde februari = 1månad <3

derby

tänkte skriva blogg innan när jag kom hem från hockeyn, men lugnade mig tills nu istället. Innan hade det bara blivit en massa svordomar om de sämsta domarna genom tiderna osvosv. De blev trots allt oavgjort och HHk ligger änsålänge ovanför kvalsträcket. Good. När vi kom hem åt vi mumsig middag, halvsov lite i soffan framför sverige-finland som pappa spelat in och nu har jag flyttat mig in i sängen och ska snart sova igen.


G-NIGHT


So I try to hold onto a time when nothing mattered

kvällen igår började med en fet räkmacka hos mig, jäkligt gott men som louise sa " så lite mat för så mycket arbete"  Dessutom skulle vi äta hos Jb med senare, så vi fick ju ta det liiide lugnt. Kvart över sex var vi på blåbärstigen, vi beställde mat, hämtade den och åt den. Det var två trevliga timmar innan vi drog vidare till Lindman. Dessutom fick vi se Jb's balklänning. Det var ett STORT omg, på hur snygg den var. Riktigt fin!

Det var inte så mycket folk hos Stolle när vi kom så tjejerna bänkade sig framför melodifestivalen och resten spelade plump. Melodifestivalen var kass btw. Efter den var slut började det dyka upp folk. När jb och sara drog så blev det lite mindre livat så jag flyttade in i den lugnare avdelning till det ngt vettigare folket så vi satt där och pratade, skrattade åt det mindre lugna folket osv. Kvällen avslutades med att jag lyckades övertala Filip Melin att sjunga och spela för mig - Mr brightside. Han var riktigt duktig. Tänk bara om man kunde sjunga så där. Isaac var kvällens taxi så eftersom han skulle dra rätt tidigt var jag med hemma tidigt -  inget mig emot.

Nu har jag ätit lunch med mami and dadi, ska snart klä på mig massa kläder och sen blir det hockeyderby i tyringe. Idag måste HHk vinna annars blir det under kvalsträcket. AJ aj. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med la familia, äta gott och sova tidigt.


seees.


Lost

Totally Lost, efter ett par timmars segande framför totalt meningslösa program som made, next och the hills på Mtv så fann jag och Louise äntligen något att göra. Vi gick hela vägen till Lindman, det var mörkt och dimmigt och Belevägen var jäkligt mörk så vi svängde in lite tidigare och tänkte gena. Men oj vad vi inte hittade, sen kom en creepy gubbe och läskiga gator så tillslut var vi helt stissiga, då dyker den upp. Ormsväg, woho. Vi fann the place. Där blev det en massa coca-cola, film och raw comedy club. Westdahl skrev Lindmans gästlista, " ursäkta är du inte med på listan kommer du inte in" jag och louise står överst. Nööjd.

Nu sitter vi i sängen framför tv:n och väntar på att bussen till vittsjö ska gå, jag ska rota igenom louises garderob! , sen drar vi  back to the city. Lite käk och och miniförfest med sara hos Jb och sen bär det av till ytterligare en kväll hos Lindman. Dock blir det ös ikväll, hoppas jag.

Leva livet (kom så ska vi leva)
Livet livet (kom så ska vi leva)
Aha (ahhaha..) Aha (ahhaha..)

c'est vrai

Jag måååste börja träna!




p.s   jag är vettig

gkfdjm,.

jag hann nästan i tid till arkitekturen imorse, kvart över 8 mornar funkar inte i mitt huvud längre. Tur att vi snart är "lediga" i två veckor, jag tror inte jag riktigt har fattat det faktiskt, Skönt som bara den kommer det att bli iallafall. Idag har vi pratat cykelställ med smek ab-malin fått tips om vad som funkar bäst och så vidare., jag smet hem lite tidigare från skolan (förlåt totte) för att jag var galet trött. På vägen hem undehöll anna mig med johan glans alla skämt "haappy -puppy?", när jag kom hem tog jag äntligen tag i saken och städade mitt rum, och jag var snel mot ma and dad och dammade hela nedanvåningen med. Wie, dessutom ringde jag mormor och berättade om vår utställning och sen ringde jag farmor också. Vi pratade över en timme, det var riktigt mysigt. Jag och farmor pratade alltid jättelänge i telefon ett tag, undrar varför och när vi slutade. Lite sorgligt.

Ikväll blir det simon-mys.

ljuspunkt

det kom faktiskt hela två tidningar till vår lilla pressvisning, yey. Jag anmälde mig som frivillig fotograf och fotade allas ljuspunkter, nu kanske några av bilderna kommer komma med i en glas och porslins tidning (Y).

Har även tredje teorilektionen avklarad, jag och malin hade en trevlig liten skvallerstund och nu är det bestämt att det ska partas den 20 februari när hon fyller 24. Snacka om att jag kommer känna mig liten i gänget, men det kommer bli kul.

Vernissagen var en mycket trevlig tillställning, där var mycket folk och allas ljuspunkter var verkligen jättefina när de kom upp i kristallens lokaler.  T3b är nog den bästa klassen som finns, eller inte bara nog. Den är det, lätt som en plätt.

Lite efter sju drog jag med mig Louise ner till ishallen för att kolla hockey. Hässleholm förlorade mot halmstad med 2-4. Men jag fick grillad korv, semla, dans och en del braiga skratt så det gjorde inte så mycket att de förlorade.

här är min ljuspunkt


Form och designare

kom precis hem från Headwig, Jenny ska lätt som en plätt bli min nya frisör. Jag är helnöjd.
Känns bra inför kommande baluppsättning. Dessutom rättade hon till felet min förra frisör gjorde. Tummen upp.

Nu ska jag snart ner till stan för att gå på pressvisning, låter spännande va. Det är det inte, norra skåne kanske kommer om vi har tur. Hee, efter det blir det teorilektion och sen är det dags för vernisagen, spännande. Tyvärr gick min ljuskrona sönder när vi bar dit den, inte orsakat av mig som brukar vara en klant utan den sprack bara. Men som tur var syns det inte och den funkar ändå. Wie.

p.s det kommer lite bilder på cykelställ och ljuskronor och allt möjligt så fort jag hittar min sladd. Ses lovers!

I learned the hard way

hajsvaj braigadag!

vaknade hos simon, gick till skolan, skarp körde oss till obs (tackis), gjorde klart ljuskronan, hade en bra fysiklabb för en gångs skull " vi kan väl göra den gemensamt alla torsten, snääääälla" det fick vi, sen kollade vi musikvideor på youtube. He varför är inte alla fysiklektioner sådana? Sen mötte jag fröken kuylenstierna, hon höll mig sällskap när jag gjorde cykelställ, sen följde hon med mig till synsam och efter det gick vi till valentino. Krängde en kebabtallrik-special vilket inkluderar fetaost och oliver, eh mums JA. Sen gick hon på teorilektion och jag pluggade lite körkortsteori. Hi jag tycker det är kul och är faktiskt riktigt pepp på att ta körkort nu. Efter en toppenträning med mina superduktiga tjejer så sitter jag nu hemma och bara tar det väldigt lugnt,

imorgon är det vernisage på Kristallen klockan halv sju. Där finns a lot of fina ljuspunkter!

liiiiiaaa bra

Igår vart det partaj så det stänkte om det! Och idag mår man som man förtjänar. Jag skulle ju ta det lugnt, men lyckades inte riktigt. Det började som tidigare nämnt hos sarling, mat sång, kortpsle chippong, "åh jåklar-liaa bra". Sen gick vi vidare till timmys place som nästan var fullt redan när vi kom. Men vi bokstavligen talat tryckte ner oss i soffan och sen blev det lite mer sång och lite mer dricka. Vid ett va vi på björket och där var det dansdansdans. Imorse vaknade jag, fruktansvärt bakfull och skulle åka och tävla med mina tjejer. Det gick dock bra, ett silver och ett brons i yngreklassen och ett brons i äldre. När jag kom hem däckade jag totalt. Nu tänkte jag vara vaken en liten stund så jag kan sova hela natten sen. Imorgon ska jag köra första gången på körskolan, håll er undan;).

RSS 2.0