Sista september

jag gick till anna innan, och det var jätteskönt. (Varför promenerar vi aldrig längre majsan`?) . Jaja iallafall, så blev det ändrade planer när jag kom fram till anna. Ingen grease, utan idol och främmande fågel istället. Lika bra, jag va lite nervis där ett tag när JesperB höll på att åka ut. Men som tur åkte minmannen ut istället. Nu sitter jag iaf här och har lite ångest för jag inte pluggat alls idag, fick extra mycket ångest när jag läste att Sara varit jätteduktig idag. Höhö, jag ska vara jätteduktig imorgon istället och jobba massor med både formen och designen. Har första lektionen halv ett imorgon med, meeen ska verkligen försöka gå upp tidigare imorgon och vara iskolan halv elva kanske.

Imorgon är det 1 oktober och höst på riktigt blöööö. Tur jag har min nya halsduk.


You´re the one I want

Idag tänkte jag plugga direkt efter skolan, men som vanligt blev det inte så. Jag gick en sväng i stan stället, köpte ett par öronhängen och en halsduk, en jättemysig halsduk. Sen när jag kom hem åt jag och sov en sväng innan jag skulle till Vänhem för att ta spruta, När jag kom hem, skulle jag ju plugga meeen råkade göra annat igen. Ajajaj. Jag hittade lite grejer i källaren som jag hade glömt att jag stoppade ner där när jag gjorde om rummet + lite fina väskor och sjalar mamma aldrig använder längre. Inte alls fel skulle jag vilja säga.

Nu ska jag ut och gå i höstvädret. Destination Anna och grease. Fasen vad längesen det var jag såg den.

Cause you don't see me like I wish you would



Ett tredjeblogginlägg, jag har för lite att göra.
Men nu underhåller iaf mrsövertröttsara mig.
Det är mucho kul, "mycket  färgen från pennorna stöttade då"
Pedden idag alltså, det var kul SF.
Tessan är med övertrött, hon försöker låta som en kille på Msn.
Det är rätt svårt, men hon försökte iaf.
Jag tror jag med är övertrött.

Rubriken, oojoj, Fullträff.

ett helt onödigt blogginlägg

hööö jag är uttråkad, eller snarare rastlös, funderar på att sova faktiskt. Har ju dock sovmorgon till typ hur länge jag vill imorgon. Har bara en lektion mellan tjugo över 12 och tjugo över ett. Känns som en väldigt lagom lång dag. Precis i min smak, dock kanske jag får gå dit vid 11 om jag orkar för att fixa med ngt av formämnena. Är ju en del som ska göras där fast vi inte har några direkta lektioner. Det värsta är ljuspunkten, jag veeet inte alls vad jag ska göra. Måste komma på något riktigt bra. Arkitekturen och designen känns rätt lugn just nu. Känner jag mig själv rätt blir det en ordentlig sovmorgon imorgon, sen kanske man borde plugga lite på eftermiddagen istället. Ja, vi får se hur det blir. Nu ska jag och mina nymålade tånaglar antingen sova eller kanske sätta på en bra film.
Good night

E upphöjt till 5pi gånger i delat med fyra

Matteprovet är över, Puh! Inga kommentarer om hur det gick, det var inte lätt iallafall. Efteråt blev det promenad med skarpen, viktor och pidde + sammy. Fast den "söte" taxen var bara med en runda ute och kissade sen fick han upp i lägenheten igen. Tillbaka inne i stan mötte jag Louise, Hej wokhouse! Mums, idag började jag med sushi istället för att äta det sist och det var mycket godare då. Till buffén beställde vi in en hel kanna jordnötssås var, sjukt mums var det. Synd man lägger så mycket onödiga pengar på mat bara. Jag hade varit mycket rikare om jag inte ätit så himla mycket  Men jag har faktiskt handlat något vettigt också idag, en styck parfym och ett nagellack. Shopping är typ som tillfällig terapi, iaf för mig för jag mår jättebra när jag har handlat. Dyr terapi dock. 

Inget plugg ikväll, big Yey!


Kräftis

Igår efter några snabba ärenden på stan, och upphämtning av Anna körde jag upp till stugan med annapanna och mamma. Där blev det långpromenad rakt ut i skogen, deeptalk och vägkorsning. Var länge sedan jag och anna pratade ordentligt, det behövdes. När vi kom tillbaka fixade vi snyggedukning, sen råkade vi somna i två timmar. Bra uppladdning inför kvällens kräftskiva. Resten av kvällen var vi jättepigga, åt mumsig mat. Massor av kräftor, sjöng snapsvisor, snapsade, drack neger och lekte med bordsdekorationen. Efteråt blev det charader och whiskey. Puss på min familj + Anna och Tack för helgen.

Idag har jag mest Matteångest men jag orkar inte plugga, så provet får gå som det vill. Jag och Louise ska tröstäta på Wokhouse efteråt imorgon så jag överlever nog ett kasst prov då. 

 Nu ska vi äta kladdis eftersom min kära mor fyller 45 idag. I love you.



<3


Shopping

Idag har det varit malmö och trötta ben för hela slanten. Shoppat blev det iaf: en kjol, en klänning/kjol, en tröja, två par öronhängen, present till mamma och present till frida. Kan möjligvis dyka upp lite bilder på det sen, men jag lovar ingenting. Nöjd är jag iallafall, shopping kan göra en lycklig! När jag kom hem från malmö var det direkt bort till Frida för att fira hennes sjuttonde födelsedag, Congratz! Nu ska jag sova snart och imorgon drar jag, anna och min kära familj på kräftskiva i stugan. Det blir mys.

Linda säger
- Alltså på måndag kommer hon, vafan heter hon nu. Viktor Kronkvist.
-vaa?
- ja hon, fan ...kronprinssessan viktoria!

Ha snacka om att den tjejen har koll.


25 september

Just nu vill jag dö på allt som har med gymnastik att göra.  Träningarna går kass, och inte ens grejer som jag egentligen kan funkar. Dessutom mådde jag dåligt idag och tänkte skippa träningen, meen jag gick dit för jag vet att det är viktiga träningar inför RM. Då ska mange såklart köra värsta styrkepasset i början av träningen så armarna är helt döda när man väl ska börja köra på tumblingen. Verkligen skitbra planerat (Y).  Lyckat att ha en svacka precis innan Rm, synd man inte kan planera dem. Då hade jag varit som bäst nu, och planerat in svackan efter tävlingen, om man nu måste ha en.
Såå, som tröst efter träningen har jag tagit en jättelång dusch, gjort en hårinpackning och målat mina naglar. Ikväll blir det tidigt i säng och imorgon har jag bara två lektioner, slutar klockan 11. Sen blir det shopping, nu när alla mina löner kommit. Nöööjd.

HonungChili


(Det röda bandet går runt kartongen och är alltså inte bara en rosett)
Här är resultat av vad vi jobbat med på designen de senaste veckorna,
chokladen smakar honungchili,
kartongen ska rikta sig till människor 30-60 års åldern,
övre medelklassen, köps i en present/chokladbutik.

Heja heja

Jag är så glad att historiaprovet är över och att det gick mycket bättre än väntat. Tur man fick välja bland frågorna, annars hade det nog gått åt helvete. Chokladkartongen blev med klar, redovisning av den imorgon. Nu känns allt lite lugnare, (förutom att jag har matte E prov på måndag, heja elin!). Tottes mail til klassen idag alltså, vilken normal lärare skriver så här i ett mejl. "Blabla??????? eller blabla!!!!!!!"   Heja totte!

Såg HHK-Tyringe efter träningen, 2-5. De va för jävla kasst, allt var kasst, domaren va kass. HHKs klack finns inte, Tyringes klack kan gå och dö. hehe, meeen jag är glad att hockeysäsongen börjat igen.Jag gillar det. Lite mer dock om de vinner nästa gång.

Paus

Nu har jag pluggat och pluggat, och borde fortsätta plugga. Men jag är så trött på det nu att jag tar en paus, jag ska övningsköra till Tyringe och kolla lite hockey. Oliver med flera från hans lag är uttagna till Zonträning, framtida Tvpuckspelare kanske? Så jag och mamsen kör dit en sväng, sen vid nio ska jag kolla främmande fågel. Efter det blir det plugg SF igen. Nu ska jag käka nudlar, seeeeees.

Historia

Fyfan för historia, fyfan för att jag är helt oplanerad och kass som pluggar i sista minuten. Fyfan för att jag aldrig kommer hinna lära mig detta. blabla bla bla blablabllaaaaa, Mest fyfan.

Lingvallen SF

Efter en helg på lingvallen är man vanligt vis galet trött och har galet mycket träningsvärk. Det gäller även för ledare. Jag har bara tränat lite pågrundav mina barn, men trots detta är träningsvärken inte nådig. Mycket av det beror nog på att jag passat och lyft dem RÄTT mycket.
I Fredags blev det iaf lite träning eftersom bara vi äldsta var där, efteråt blev det Pasta salad´á la Ida, äppelkaka, charader och ngn lek där man skulle avslöja saker om sig själv. Mycket underhållande vill jag lova. Sent i säng, upp tidigt dagen efter ta emot barn, få dem till rätt rum, Tränatränaträna hela dagen lång. På kvällen fick tjejerna se film, och vi ledare hade möte. Bra initiativ av Malin och Annika eftersom många problem löstes. Min grupp och en annan grupp ska nu slås ihop så det blir en stor tvälingsgrupp där all tjejer kan tävla på sin nivå och vi ledare får vara med på olika nivåer. No fights! Efter det lyckades vi få våra tjejer i säng i vettig tid. Duktiga flickor! Jag och tessan däckade halv tolv. Helt döda. Lika döda i morse, mer träning och sen buss hem vid tre. När jag kom hem somnade jag direkt, gick upp för att äta och plugga historia. Är dock för trött för att koncentrera mig och fastnade här. Jag är totally körd på onsdag. Pappa fixade iallafall glass till mig som jag suttit här och mumsat på. höhöö. Skola hela dagen imorgon, sen träning igen.
p.s malin försökte psykologa mig till att klara min jävla flickisflickis eftersom det sitter i huvudet. På torsdag får vi se om hon lyckades.

















Bilden efter består av ett fett gapskratt, såå tja. Jag tror inte terapin hjälpte så mycket.
Malin är inget direkt psykolog, och jag är förhoppningsvis inget psykfall.






Lingvallen

Sönderstressad men klar. Har nog glömt hälften och ändå har jag typ två feta väskor. Fråga mig inte hur det går ihop!
Slutade egentligen tidigt men var tvungen att sitta kvar för att nästan bli klar med chokladkartongen. Därför blev allt galet stressigt. Men nu kommer tessan vilken minut som helst och hämtar upp mig. 
Skolan var chill idag, två lektioner inställda. Så på hålan gick jag johan, viktor och pidde och fikade på madrix. Skitgoda mackor + te. Mums och tack för trevligt sällskap. Maja kom med en sväng i slutet och fick en mumsig macka.
Nu ska jag slänga ner resten av grejerna så jag är redo. Seees i slutet av helgen.


So turn up the corners of your lips

jag är sämst, jag har inte packat (Y). Tur det inte är så svårt att packa, träningskläder, träningskläder + joggingoverall. Sen är det i princip klart. Lite mat till imogonkväll kanske kan vara bra med.

Imorgon är fysiken inställd, och det gör mig jättejätteglad för jag tycker väldigt väldigt illa om fysik.


Heja emil!

Och idag är det inget ironiskt heja, emil var jätteduktig i idol och jag tyckte han borde gått vidare. Så är det bara.
Idag har jag fikat med maja och tim, först på madrix och sen blev det lite pizza på Infinity med. Var jävligt pepp före träningen, början gick bra men sen gick det skit. Jag var jättearg för att jag vet att jag kan men det går bara inte.Arg arg arg.
Imorgon drar vi till Lingvallen och då jävlar ska både flickisflickisen och handvolt frivolten sitta! Det gäller att få ur spärren ur huvudet, för det är där allt sitter. Iallafall när det gäller flickisarna.
 Sjutton barn ska jag och tessan ha med oss, som tur är kommer dem inte från lördagmorgon så hela kvällen imorgon blir det egen träning (Y). Hej skumgummigroparna här kommer jag.

Det är sorgligt om det måste bli så här.

heja olga

Hejsvej på dej. Fint rim. Min kära moster är här och hälsar på lite. Det är rätt mysigt måste jag säga. Denna dagen har varit lång men bra, höll på att somna på historian idag, trots vår feta matsäck. Men Frans och Sara underhåller som vanligt. Det är bra. På formen idag gjorde frans ett fint litet konstverk till mig, jag böjde till det lite och det blev en fiiin klämma som jag fortfarande har i håret. Efter historian cyklade jag snabbt som vinden till träningen med vågen. De nya tjejerna har verkligen kommit bra in i gruppen och det är en riktigt härlig grupp. Synd att jag kanske ska sluta med den till våren, men jag känner att jag vill ha lite fritid förutom skolan och gymnastiken. Vi får se hur jag känner efter denna terminen.

Idol ikväll alltså. Heeja olga! "på svenska då,i dinas möjka yogon. spanska då? ae jag är lite förkyld" haha jag gapskrattade rakt ut. De va det fulaste, igår var det bästa. "jag blir full på min coca-cola!".



Pedro är tankeläsare, eller stalker?


Främmande fågel

Har precis kollat den nya serien på fyran " Främmande fågel", den verkar bra. Nya tisdagsunderhållningen (Y).

vaaaarfööör deeee

Förlåt för brist på bloggande igår. Hände ändå inget särskilt intressant. Skola, plugg,träning, plugg.
Religionen gick rätt bra faktiskt. Sköönt.
Efter skolan kom min lilla docka på besök. Hon hade mormor och morfar med sig, och de kom direkt från köpenhamn. Vi har lekt med barbiedockor och läst fyra alfonsböcker. En av dem två gånger dessutom.
Att julia fyller fyra år snart är galet, de fyra åren måste gått väldigt snabbt. Galet söt är hon iaf "vaaarföööör deeee". Hon hade fiskbenet hon satt i halsen med sig i en liten burk. Nästan 2 cm. Skitlångt. Inte konstigt de fick åka till akuten. Nu har de åkt hem till mormor och morfar som ska passa henne i ett par dagar. Jag sitter här och borde göra historia. Orkar inte. Såg precis att det är idol ikväll, yey.



I don´t get it.

Söndag

precis som alla andra söndagar typ,  pluggade alldeles för lite, sov alldeles för mycket.
 Drog och tränade, var ingen bra träning förutom handvolt frivolten. Efter ett asjobbigt styrkepass med mange i slutet av träningen drog jag ner till Österås och kollade Ifk - Nike med plinney. Ifk vann med 3-0, jag missade dock alla målen eftersom jag kom när det bara var 30 minuter kvar. Efter matchen blev det godis på coop, linn följde med mig hem och käkade lite, kollade Hål i väggen som förövrigt var askul. Björn Gustavsson var sötast som vanligt. När hon tog bussen hem borde jag pluggat, men kollade klart en film istället. Så jag börjar nu istället, Buddha here I come.


Wanted

Efter det att jag skrev mitt förra blogginlägg höll jag på att dö av rastlöshet och uttråkning några timmar, innan msn blev lite roligare. Folk skickade massa bra musik och jag kom dessutom på att jag va alldeles för trött för att göra någonting. När hulle kom med förslaget att jag skulle med på någon fest sa jag först ja iallafall, innan jag ångrade mig och bangade.
Av all musik jag fått ikväll får kvällens band bli death cab for cutie, fick rätt många låtar med dem. De är brabra. Och min nya uppgift är att göra en skiva med mina tretton favoritlåtar + omslag. Spännande. 
Vid halv elva skrev Isaac och frågade om jag hade lust att se lite film, han hade laddat ner Wanted. så en halvtimme efter det kilade jag ett kvarter bort och såg den. Jävligt overklig,  för overklig tillochmed men ändå helt okej. Isaac fattade inte så mycket men det kanske beror på att han sov typ halva filmen. Så nu har jag kilat hem igen, fast det bara är en liten bit var det rätt läskigt. Jävla mörker, men månen lyser som fan inatt så de va typ läskigt ljus. Waa, nu ska jag krypa ner i min mysiga säng och sova SF.


Ett steg närmre

Idag har jag haft en myseftermiddag med min kära moder. Jag körde heeela vägen till Markaryd och tillbaka. Rondeller, stoppljus och järnvägsövergångar. Lite små stolt faktiskt för det gick rätt bra. I Markaryd var det marknad, inget vidare livat men mamma träffade lite gamla bekanta eftersom hon växt upp där så hon hade nog trevligt. Jag hittade två finfina sjalar så jag var med glad.  Nu försöker jag hitta något spännande att göra ikväll. Dock inte fest, för jag har lovat mig själv att ta det lugnt denna helgen.  Nu ska jag kanske vara lite social mot mormor och morfar som är på besök. Ätas ska det iallafall.


Svulla

Gisses vad vi har ätit, och gott var det. Sällskapet var det bästa, och fyfan vad vi garvade i slutet av kvällen. Jag tänker dock inte gå in på vad här för det kan vara kränkande. Men det har med att lyssna, en sport och stolpar att göra.
Den mycket mumsiga maten bestod av potatigratäng och fläskfile med vitlöksbröd till. Marängsviss till efterrätt. Jag är galet mätt nu. Gaaalet mätt. Tack för ikväll tönts <3

fredag 12

Fredag förmiddag, matte och fysik.  Louise förgyllde båda lektionerna, den första genom att lära mig lite av matten, och den andra genom att smsa med mig hela lektionen eftersom vi inte är i samma grupp. Fastän allt smsande så blev det en hel del fysik gjort, tack sharpis för  att jag fick skriva av dig. Nöjd. (jag åt precis upp ditt godis)
Eftermiddagen var rätt chill med Design och Arkitektur, sen Wokhouse en sväng med Sara, träffade timmy, david (som man inte sett på hundra år) och macce. Sen gick vi och åt på Casablanca. Sickena tjockisar vi är, men jag gillar det.
Nu ska jag vila lite, ikväll blir det mat och mys med favvoflickorna@sarling.

Och ja, tjejen kan fråga om baldejt. Funkar hur bra som helst.


Good bye

Min tatoo är avtvättad, den var för sleten för att finnas. Jag saknar den. Buhu.

Vild pastasås

Jag har ont på min tunga! Dumma sura ahlgrens bilar.
Hade håla i tre timmar idag så jag sarling och skarp hyrde  film, köpte godis och cyllade hem till mig, där hade Oliver lagt beslag på soffan och vägrade flytta sig så vi fick gå in på mitt rum och tränga ihop oss i sängen. Sharpis hade lyckats välja en bra film, Harold och Kumar, ngt med White Castle.  Rolig var den iallafall, rätt ful dock.

Dagens bästa är att träningen gick bättre än på länge, även om det fortfarande inte känns bra. För allt är lite jobbigt med det just nu. Tid och ork är det största problemet. Men en bra träning gör att man blir liiiite mer sugen igen iallafall. 

Nu blir det lite idol, dusch, ingen matte (pallar inte), och sen en sväng dator innan sängen.
Skolfotot kom idag och jag ser hemsk ut, vaarför lyckas jag aldrig?

Om du bara visste, om du bara visste...

Jag har kommit på att historian inte är så jobbig faktiskt. Jag har kul med sarling och fränsie, och jessica är helt okej så jag har bestämt mig för att inte hoppa av. Duktig elin. Lite choklad och bubbelvatten hjälpte ju iofs upp dagens lektion en del.
Träningen med vågen gick bra, de har blivit så himla många denna terminen så det är tur att vi har Amanda och Lina som hjälptränare nu. Vi ska lära upp dem bra minsann så de kan ta över vågen när vi slutar. När jag äntligen kom hem såg jag det sista av Idol, tjejen som gick vidare typ sist var verkligen grymt bra. Man väntade sig inte alls den rösten från henne.

Nu blir det lite kvällsmat, lite fotboll och lite segande vid datorn innan det är Nattinatti. Imorgon har jag tre timmars håla, LITE jobbigt. Seeeees!

p.s Lasse Lindh hör verkligen ihop med hösten.

Lasse Lindh

"Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
skitsnack ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag"

Walk - in

Idag kom Jessica som en räddande ängel, hon lät oss slippa äckelfiskgratängen och körde oss till donken. Fasen va efterlängtat det var. När vi väl kom dit höll hela alltet på att byggas om, så vi fick promenera i drive-in:en. Hehe, därav walk in. Efter en varsin smaskig meny ville vi ha lite efterrätt. Men det e ju jäflans kallt, så vi tänkte göra drive in på rätt sätt denna gången med bil. Det tog dock lite för lång tid, och vi kom tio minuter för sent till skolan. Vi trodde att vi kom i tid, men en koll på schemat visade att vi hade börjat för tio minuter sen. Så på väg till Gunnar, ångrade vi oss, eller snarare fegade ur. För Gunnar vågar man inte komma försent till, han hade dödat oss och det är helt sant. Så vi skippade svenskan och gjorde lite andra vettiga saker, t. ex planera vad vi skulle gjort våra sista timmar om jorden skulle gått under. Som tur var gick den inte under. Puh.

Nu ska jag göra lite matte, innan jag ska tillbaka till skolan för historia och sen är det träning med vågen. Vi hörs ikväll baaabes. Förresten innan jag går ska jag lägga in en bild på underhållningen i Jessas bil. Jag hittade dock inte sladden så bilden får bli inlagd senare ikväll. Vi kör på dagens citat istället.

"Jag har kommit fel"- förvirrad maja i bilen


Nu när foto A är slut har jag blivit sämst på att fotografera, jag saknar det.



Farfar har fått operationstid den 23 september.

I like tisdag

Jag gillar tisdagar, skola mellan tio och tjugo över ett. Ingen träning på kvällen. Rätt bra ja! Jag tänkte vara duktig och plugga lite när jag kom hem, hade t.o.m. köpt plugg-godis. Men fastän jag har sovit tio timmar inatt, blev jag plötsligt galet trött och sov i två och en halv timme. Fan, det är galet.  Jag har iaf pluggat en del, varit på ett ledarmöte där therese skrämde upp mig rejält om att jag kanske får ta hand om sjutton galna småtjejer själv hela helgen på lingvallen om hon får jobbet hon har sökt. Det kommer inte att gå, jag förstår verkligen inte hur det ska funka. Men det får väl lösa sig på något bra sätt.

Min bror berättade en sån rolig grej om sin redovisning idag, hans klasskamrater skulle sätta betyg på den. Så sa en "du fick vg av mig, hade du visat lite bilder så hade du fått MVG."
Då sa Oliver, j"ag hade ju bilder men jag blev lite stressad så jag glömde dem" då tänkte jag att det var för han va nervös, men sen säger han. "Gylfen på dessa byxorna går inte att stänga helt, och det upptäckte jag när jag stod där framme, och några i min klass gjorde med det så jag kom helt av mig "
Fan det går ju inte att återberätta alls så kul som det var när det hände. Men fasen vad jag garvade.



P.s Vi skrev in studenten i almanackan idag ! ! !

Höst?

Jag hade rätt, lektionen med lasse var helt onödig, men det gjorde inte så mycket för i väntan på träningen blev det en lång mysig fika med Saja! <3 Milkshake på Cafehörnan, det va lääänge sen. Väldigt trevligt var det iallafall och vi fick prata av oss lite. I slutet kom maja inom en sväng med. Spagatflickorna var duktiga idag, som vanligt. Nu är jag hemma, ska inte göra något jobbigt innan de är dags att sova. Bara sitta här, tråka vid msn och ett bdb som inte funkar.
Efter vår viktiga tävling i göteborg har jag bestämt mig för att rena kroppen. Ingen mat på tio dagar, bara vatten grönt te och fruktjuice.  Hehe good luck till matvraket elin. Vi får la se om det blir av. Imorgon har jag sovmorgon, yeeeey!
 
Fasen nu är det höst, det var mörkt när jag cykla hem från träningen.

´8 september

Yey, engelskan var inställd idag vilket ger mig en paus i min annars fullspäckade måndag. Tillbaka till skolan kvart i fyra för att ha ped, känner jag Lasse rätt kommer det vara rätt olönt men jaja. Vi ska bara ha det varannan vecka i framtiden så jag får väl ståut idag. Vid sex är det träning med spagat. Alltid kul, sen ska jag  hem och sova. Jag är fan trött hela tiden, det är galet. Tänkte plugga lte nu så jag slipper det sen ikväll. Eller så kanske jag sover en stund. Hö hö, hade varit skönare.Imorgon åker annapanna till USA i tio dagar, jag kommer sakna den tönten<3

Förresten fyller Elinpelin 18 idag. Grattis!


Jag är vettig.

Bara så ni vet är jag vettig, festen igår var trevlig. Mycket folk, många jag inte träffat på aslänge så det var najs. Lite misslyckad efterfest, men vi fick fint gitarrspel. Fick två ragg med mig hem, en styck majsan och en styck linney. Vi åt godisnappar till nattamat och sen sov vi massor. Idag har jag mest sovit, maja har varit här i tre omgångar. Frukost, lunch och kvällsmat. Träningen idag gick kässikäss. Träna sjuk är ingen hit alltså.

Förövrigt, du  kan inte både ha kakan och äta den. Jag pallar inte bli depp, så jag tänker låta bli.  Tim var med depp, så vi har bestämt att vi ska gifta oss på onsdag och skita i allt som är jobbigt.


Perfektfredag

Igår vart typ den perfekta fredagen, först fick vi plåga ettorna i två timmar. Yey. Sen mötte jag sebbe och fick se mitt älskade billie the vision. Efter det blev det klassfest med världens underbaraste klass. Perfekt,

Idag har jag bara sovit, sen vid halv två stack jag ner till stan för att köpa fika som jag tog med mig upp till Malin, två fikor, fixade nagel, två koppar te och massa prat blev det. Mysmys. Det var tänkt att jag skulle ta det lugnt ikväll, men sen bjöd jocke på fest å tjaa, lite fest är ju aldrig fel så nu blir det attarp med linney ikväll. Höhö, men innan ska jag äta hemma med mamma och pappa för det har jag lovat dem. Ses

z = a + bi, skriv den polära formen

Toodiloo, var å kollade träningen idag. Kunde inte träna pga halsen, men fasen vad sugen jag var. Nu börjar allt kännas lite mer chill, engelskan är i kapp, matten är nästan ikapp ( tack louise!) historian känns mer chill och designen va inte så stressigt som jag trodde. Det är naaajs. Men jag har varit duktig och gjort en hel del matte idag.

Skolan var trääävlig idag, buffé på asian corner till lunch. Mumma. Sushi, inte gott inte äckligt. Jag var nog mest för mätt för att äta det. Imorgon är det fredag najsnajs, på lördag blir det mys hos malin, jag fixar fika, hon te och mina naglar. Perfekt deal. Nu ska jag snart lägga ner matten, förflytta mig in i min säng, kolla lite sex and the city och sen sova sött.

Pain

I`m in paaaain. Fyfan vad jag har ont i min hals. Nu kan jag inte träna imorgon fast jag verkligen borde. Jag har iaf varit duktigt och gjort engelskan idag. YeeeeeY. Ska sova nu. Natti!


Kullerull!


Gladiatorerna

Idag har jag varit gladiator. Eller tja, jag skulle hålla i gladiatorerna för ettorna, meeeen. Jag stod mest bredvid å hejade. Och skrattade. Imorgon har jag två lektioner, sen efter lunch blir det lite mer gladiatorerna. Hö hö. Vilket gör att jag slipper Gunnar. Yes! Yes! Förövrigt är jag galet trött på skolan, mest för att jag är efter p.g.a resan. matten, fysiken, historian och engelskan kills me. Pang. Jag har iaf gjort lite idag. Imorgon ska jag göra engelskan och lite matte. Fan vad jag vill ha fredag. Nollning, klassfest, billie, klassfest. Perfekt!


Första september

Wake me up when september ends? Nej, jag klarar av det än så länge, början av hösten är helt okej. November är min hatmånad. Blöö. Men pengarna jag tjänade på inventeringen igår kommer i slutet av oktober/ början av november så jag får väl tröstshoppa lite så jag överlever. Annars får jag väl lägga mig i ide tills december börjar. Höhö.

Hade första träningen med mina tjejer idag, tyckte först det va rätt jobbigt att gå dit. Men när jag väl var där märkte jag att jag har saknat det. Och dem. Vi har fått överta manges och pontes gamla tjejer från Farstorp nu så vårt lag kommer bli kanon tills hösten! Riktigt härligt att de ska träna tre timmar i veckan nu, de kommer bli så duktiga nu när vi kan träna dem mer ordentligt.  Frågan är hur jag ska hinna med alla träningar och läxor. Fast denna veckan är det extra förjävligt eftersom jag var borta förra veckan. Tio sidor efter i matten på en vecka, jävla tempo. Synd jag är för trött för att räkna ifatt.
Sen har vi engelskan, HISTORIAN SF, svenskan, designen blablabla. Jag orkar inte!


"jag vill inte tänka framåt ,men är livrädd att fastna här" - Lars Winnerbäck


Det passar så himla bra, just dem orden. Jag orkar och vill inte tänka på vad som händer nästa år när jag har tagit studenten. Vad ska jag plugga, vart ska jag plugga osv. Det känns avlägset och oviktigt nu. Men samtidigt är jag livrädd att fastna här. Jag vill resa, jobba utomlands och uppleva massor av saker. Det handlar inte bara om att fastna i stan, utan om att fastna i vanor, i ett jobb man inte trivs med och så vidare. Men det händer ju så mycket nu, vem orkar tänka på framtiden då?


RSS 2.0