Säg att du älskar mig

Vaknade lite lagom när mamma väckte mig vid halv tolv, gick upp och började kolla lite film. Säg att du älskar mig. Skithemsk.  Sån film man bara mår dåligt av, och man fattar verkligen inte hur folk tänker i filmen. Men samtidigt är det inte så jävla lätt. Och fyfan för att bli våldtagen. Fyfaaaan. Lillaystern i filmen är så jävla smart, och så jävla bra. Hon kommer fixa allt i slutet, äsch fan nu ska jag kolla klart filmen.

Puss!


Musik är underskattat

Jag gillar när folk överröser mig med bra musik och ikväll eller man kanske ska säga natt har jag fått en massa bra musik. Nya favoritlåten är Storm - Lifehouse.

"and I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright
and everything will be alright
"



Vad händer på valborg?

Inte för att vara negativ, eftersom jag är en sån glad person. Men palla Valborg. Det är överskattat. Får blir middag med flickorna, men vad sen? Planerna om fest i Bjärnum sket sig. Lite synd för det hade nog kunnat bli trevlig, men vafan. Vi hittar något.



image41

Fotbollshuliganer

Fan vad skönt jag somnade i solen innan idag, läste 8 sidor i min engelskbok och sen nannade jag sött. Vaknade när pappa kom hem och frågade om jag skulle med och kolla fotboll. Inte särskilt spännande match och inte så rättvist reultat, men fotbollshuliganerna var rätt roliga. Nu sitter jag här hemma i min älskade soffa och är rätt rastlös. Ovanligt för att vara jag? Nej. Får blir lite House, kanske lite chokladpudding. Usch fy på mig. Sen sova rätt tidigt jag är trött som ett as.

Puss<3

14.26

Vilken tisdag, var sjukt trött imorse. Hade en totalt onödig mattelektion. Sen kom det väärsta, idrottslektionen som jag har haft ångest för i flera veckor. Jävla slingjävel haha.  Jag har sämst kondition i världen typ, men ändå förbättrade jag mig med en minut. woho. Eva blev nog inte helt missnöjd. Usch hon e en jävla kärring. Va bara tvungen att få ut det. Va hos Synsam sen och kollade mitt öga, men han kunde inte se något. Skulle beställt glasögonen men tar det imorgon istället. För jag är veligast i världen. Hittade en gammal bild på mig, varför ser inte mitt hår ut så längre?

Kiss<3

Monday

Måååndag,- låååång dag.

Började med engelsa nationella uppsats, gick sådär. Fortsatte med en mattelektion utan att få någonting gjort, förutom att bli skitarg på Aage. Sen mat, en ovanligt effektiv fysiklektion. Svenskaförhör och kemi lektion. Det va min  skoldag i detalj för alla som säkert är oerhört intresserade. Det roligatse var annas skrattanfall på kemin. Ämnet var "gaser" och ja resten kan ni säkert lista ut.

I eftermiddag blev det pölse och pucko med anna på bänkarna. Sen hem, träna, ut och powerwalka med majsan. Vi är så himlans duktiga alltså. Jag sa tillochmed nej till Mcdonals. Det är duktigt.

<3


Glasögonångest

Godmorgon, inatt fick jag sova ca fem timmar innan pappa drog upp mig för att äta frukost. Jag är trött! Men ingen rast ingen ro, det skulle städas sen gårdagen. Inte överdrivet jobbigt eftersom vi tog det värsta igår men jag hade ju lätt hellre slängt mig i soffan. Men, ja jag får väl gå och längta efter soffan under dagen som tydligen ska spenderas på Ikea. Jag som trodde jag skulle få slappa hela långa dagen idag. Nu ska det provas glasögon, sen får jag väl klä på mig kanske. Hare najs!

promenader och påskliljor

Det är nästan sommar ute, fåglarna kvittrar som galningar och det höll på att ljusna när jag traskade hem. Jag är helt slut i mina ben efter att ha traskat runt i hela stan, värsta powerwalken hit och dit mitt i natten. Gríllningen blev mycket lyckad, god mat och trevligt folk. Och som sagt kvällen slutade med en sväng i hässleholm.

Pussciao:*


Uppdrag Glasögon

Godmorgon bloggen.
Även fast det var sagt att det skule bli dåligt väder i helgen så efter den lilla regnskuren igår så skiner solen igen. Låter lovely eftersom det ska grillas ikväll.  Det är dessutom mycket roligare att gå upp från sängen när solen skiner. Dagens först uppdrag blir att bege sig till staden med mamsen och kanske resten av familjen för att jag måste ha ett par glasögon. Mina ögon har blivit helt cp.  Igår kväll vart jag så himla trött att jag somnade med alla kläderna på liggandes i en hög i sängen vid tio eller elva kanske, Sen vaknade jag lite innan ett slängde av mig kläderna och däckade igen. Imorse gick jag upp halv tolv vilket betyder mer än tolvtimmars sömn. Jag tror jag behövde det. Nu måste jag iaf göra mig iordning,

Kisskiss :*

Heja Hlm

Båda hässleholmslagen vann sina matcher, Ifk vann med 7-1 och nu är jag skyldig pidde en kaka i cafeterian. Attsing med, men jag brukar aldrig  vinna vad. Hif damerna vann med, vet dock ej med vad. Vi kollade en stund men eftersom Sara inte spelade gick vi och kollade Ifk istället. Lyckades få skjuts hem av "vilt främmande" människor, och nu är Maja försvunnen med denna "okända" man. Jag är trött som ett as och funderar på att sova hela kvällen men kanske det dyker upp något spännande ändå.
Resten av min kära familj kollar Notting Hill, men eftersom jag kan den i stort sett utan till orkar jag faktiskt inte se den. Där är bra musik iallafall, It´s amazing how you can speak right to my heart, vackert vackert.

<3

magnetiskt

Alltså, jag och datorn är nog som magneter som dras tillvaranda. Har jag inget att göra dras jag hit, jag kan inte hjälpa det. Oftast finns det inte mer att göra här, men jag blir mindre rastlös här än på något annat ställe när jag är uttråkad. Datorn måste va en minuspol för att det är negativt att dras till den och då måste jag vara pluspol. Jag vill vara pluspol för det låter positivt och bra. Då är jag en bra sak att dras till. Det är därför jag dras till mindre snälla killar, de är helt enkelt minuspoler. Nä okej, skänt åsido. Slut på filosoferande, särskilt oseriöst sådant.  Är ni intresserade av mina planer för kvällen så blir det fotboll, Hif´s damlag, Heja Saja! och antagligen en del av Ifk´s herrlag med. Två matcher på samma ställe samma kväll. Det är bra ifall en av dem är tråkig. Vill ni veta något mer intressant är jag sjukt trött, har precis ätit två kalla korva från igår och kollat på en film om myror. Haha!
Nu ska jag tråka en sväng på bilddagboken innan Maja och Viktor kommer och hämtar mig med den gula bilen.

image40

Bänkarna

Kvällen igår var riktigt mys. Efter jag hade varit grillmaster så kom Sara och Majsan. Vi satt på altanen och käkade korv och snackade skit. Jag hade tänt massa ljus innan för att där skulle bli varmt, och det lyckades med lite hjälp av värmelamporna. Vi kunde faktiskt sitta där ända till lite över tolv. Kändes lagom sommar vill jag lova.

Idag så var Skarpis Snällis och Viktor med för de körde oss till Mcdonken där vi åt en glass efter den "ljuvliga" skolmaten, kanonkul som Maja säger. Efter skolan blev jag lyckelig, Ingen fysik. Totte va spårlöst försvunnen. Woho! för ingen fysik men man kan ju undra vart T tog vägen? Så då sväng på staden, mest sittande på det nya hängstället bänkarna. Där även någraav våra andra kära kamrater satt. Nu blir det chill en stund in the sooofa!

pussciao:*

Smile like you mean it

"Hej mitt namn är Elin Gunnarsson och ringer från Hässleholms Tekniska Skola. Vi är tre tjejer som gör ett projektarbete. Det är en sommarkurs som heter Teknik för tjejer. Vi skulle gärna vilja gå ut i sjätteklassare och informera om den. När passar er?"

-" Vänta lite jag ska koppla er dit istället,"

Luren fastklistrad i örat minst två timmar idag, försökt få tag på lärare men inte lyckats särskilt bra. Vi iaf tag på några. Så vecka 19. Sjätteklassare here we com! hahahah. Jag är trött nu, som ni antagligen märker. Satt kvar i skolan till halv fyra fast vi slutade två. Cyklade  hem, städade, ute och sprang, Ska hoppa i duschen nu och sen blir det mys på min altan med M & S.

Ha en underbar kväll. Puss!

walking on sunshine

Alltså nu har det varit soligt flera dagar i rad och det gör mig så himla glad. Jag tror jag är lite halvt allergisk mot höst och vinter för jag blir lite smådeppig då. Men nu är jag glad, yeey!  Slutade tjugo över 11 idag. Inte ett dugg fel minsann. 

Denna veckan har jag tränat flitigt. Powerwalken i måndags, simmade 1100 meter + träning igår och så har jag gått idag med. Jag ska bli duktig nu, för nu kommer ångesten inför sommaren riktigt rejält. Den får mig faktiskt att må illa. Så duktig det ska jag bli.


Lite smått patetiskt, eller kanske bara skrattretande. Har svårt att bestämma mig.


Heaven and pancake.

Det är helt underbart hur mycket vår det faktiskt är nu. Jag blir glad och lycklig. Helt sjukt vad lite sol kan göra. Helgen har varit väldigt bra, kalas för brorsan i fredags med släkten här. Fick chansen att mysa lite med Julia. Lördagen ägnades åt presentköp, och presentpyssel till Anna. Vid fyra åkte jag och mamsen dit, mamma lämnade presenterna och sedan åkte hon igen. Jag hade en mycket trevligkväll med god mat och mycket trevligt umgänge. På kvällen satt vi ute på Annas veranda med tända ljus filtar och spelade kort. Mysigt. Söndagen spenderades i Qpoolen från 9-5.  Uppvisningen gick riktigt bra för mig, nytt rekord i tempoflickisar. 4, kanske inte är så många men har ju nästan precis lärt mig två såattteee det är ju bra för mig. Idag harr det varit supersoligt, glassigt och så. Powerwalk med majsan ikväll. Nu är det mat,

Pussciao


Helgen i hultsfred

Jag har ju glömt att berätta om hur det gick i helgen. Vi slutade sexa. Men eftersom det är totalt i Sverige i ungdomstruppen så var vi helnöjda.
Jag hade räknat med att vi skulle ha roligt, men inte så roligt som vi faktiskt hade. Viskrattade nästan hela tiden, "hårdast på stället", kotte, pizzagubben, broder Jacob och snyggingen på kryckor för att nämna några grejor. Inte att glömma: Malins kort på tantan i Moheda! Men det bästa är sammanhållningen i laget, vi kan ha så roligt alla tillsammans både vi som tränar och tränarna.  
image39

Jag tycker så mycket om er<3


image37


Ny design

Saja har varit en ängel och hjälpt mig fixa min blogg, den är inte riktigt klar än men jag vet att den kommer bli superfin! Man tackarallravänligastför det!

Sitter på Foto A nu, känns rätt sugigt. Louise sviker mig och jag sitter här och tråkar utan att ha något att göra. Eller ja, jag skulle kunna göra något men jag orkar inte. Matteprov om mindre än en timme. Pluggade inte alls mycket igår, men lite iallafall. Ikväll ska oliver firas, så det blir hem och hjälpa mamma efterskolan. Ska och möta Anna när de kommer med tåget med, ska hjälpa till att handla present till brorsan. Fredagskvällen blir iaf lugn med mys med sötekusinen.

Pussciao:*

Everything is fine

sommarjobb, fixat. Fett najs, nu kan det nog lyckats bli resa i augusti. yeey. Elin är happy girl, helgen var underbar. Idag har jag och Majsan gått jättelååångt, i typ två timmar. duktigt av oss. yey. Sovmorgon i morgon. Mina vänner är bäst. Livet leker

Puss!

Hultsfred

Om en timme åker vi, jag är redan lite nervös faktiskt, fast vi inte ska tävla förrän imorgon. Det ska bli roligt iallafall att åka iväg en helg med ligan. Mådde riktigt dåligt imorse när jag vaknade, så typiskt mig att alltid bli sjuk när det verkligen händer något roligt eller viktigt. Jag kan aldrig lyckas bli sjuk till de tråkiga grejerna. Men pappa har varit och köpt näsdroppar, halstabletter och ibumetin så jag kan knarka det i helgen. Vi har köpt en fet luftmadrass med, en sån hög som pumpar upp sig själv. Är rätt nöjd faktiskt. Nu ska jag bre baguetter och äta innan vi åker,

Håll tummarna för oss i helgen.
Det är ju trots allt Riksfinal. Rätt fett.


Lokaltidningen

Jag brukar tycka Cecilia är en bra lärare men idag var hon extra bra. Vi gick och frågade henne om vi kunde få göra vad vi nu skulle göra på lektionen hemma istället. Det fick vi, vilket betyder att jag kunde gå hem klockan 12. Lovely.
Ska plugga lite och sova innan jag ska gå och möta Tessan. Hem till hennes mami en stund innan det är dags för träning med småtjejerna.

Jag var med i Lokaltidningen idag haha, eller ja. Man ser knappt att det är jag som tur är. Det var iallafall en artikel om brorsans lag när det var i Tjeckien. Det stod att det redan börjat planera nästa års resa som kanske blir Usa eller Kanada. Det hade man ju inte direkt sagt nej till. Så jag får hoppas att både Oliver och André spelar hockey nästa år med så jag och Alice kan på äventyr i Amerikat.
Påtal om hockey så hade det varit riktigt roligt att åka till Ängelholm imorgon och kolla Röglematchen. Hoppas de och Brynäs klarar sig till Elitserien. Själva finalerna i Elitserien bryr jag mig däremot inte så mycket om, inget vidare intressanta lag.
 
Nu ska det sovas efterrmiddag.

Pussciao:*


I´m tired of this. I miss you.


Dagen idag kändes aslång, 

svenska
, segt som vanligt
årsmöte, meningslöst?
Idrott -Lacrosse är inte min grej.
Kemi- Veckans längsta kemilektion, alltid lika seg.

Sen blev dagen bättre,
Alice - Hjälpte alice med matten inför hennes prov imorgon, jag kunde faktiskt lite fortfarande.
+ att det alltid är lika bra att träffa Alice.
Träning - Slapp träning, tur för mig eftersom jag va förkyld ock trött liksom alla andra där.
Sen kom Ida med sin sötis bejbis Viktor. Det var riktigt mys att se henne.
Oliver - Äter god mat och tårta för att fira lillbrorsan. Han fyller 14, shit han är verkligen stor nu,jag hänger inte med i svängarna.
 


Jag är en idiot som saknar dig, men det gör jag.

chickaboom

woho, någon har varit duktig idag, Powerwalkat i en och en halv timme. Inte illa alls minsann.
Mitt nya liv ska börja nu. Fast lätt att börja ett nytt nyttigt liv när pappa har köpt hem en fett stor godispåse. Det är iaf bättre att träna och kränga än att bara kränga.

Jag har varit så himla glad idag, vet inte riktigt varför men humöret har varit på topp. Ingrid slog till med dagens kommentar. " Ni får bara bygga det jag gör annars blöir ni av med era kulor." Hjälp vilket hot, killarna har nog aldrig varit så skärpta och lydiga haha. På tal om lyda. "kan du lyda eller?" Hjälp vad jag garvade.

Nu ska jag hoppa in tha shower, läsa svenska och kanske se en sväng på Prison Break.


Pussciao:*

I´m on the road

Blev inte som tänkt igår, men det blev bra ändå. Vi började med fyramanna fest hos maja. Danne och Erik hämtade oss i Tormestorp för att skjutsa oss till Björket. Bestämde oss dock för att inte dra in, efter mycket om och men följde vi med dem och tillslut så hamnade vi hemma i min soffa. Roade oss med gamla festbilder.
Gud vad jag skrattade.

Tack för helgen flickor,

I don't know what I'd do without you. I don't know what I would do without, what I would do without you.


No one

Ikväll är det fest, minifest men än dock. FF har FF hos maja. Wihho. jag är trött som ett as men skit i de. Dem är bra. Puss.

I couldn´t help it, I tried to take it back.

Kvällen var mys som väntat, blev först Talang, och jag blev skit sur på Bert för han är dum i huvudet och har ingen smak. Så det så! Efter det skulle M & S sola, så det blev en sväng dit och för att svalka oss efterår så blev det ännu en av Gb´s nya glassar, Dock inte lika god som den jag åt tidigare idag. Resten av kvällen blev det The green mile. Det är verkligen en av de bästa filmerna jag vet, sjukt fin. Rätt roligt är det att sara med gillar både den och stekta gröna tomater. De är två av mina favoritfilmer och den sista är inte så känd så det är rätt kul att båda gillar just dem.
Anna skickade rätt roliga fyllesms som muntrade upp oss mitt i allt det allvarliga. "<m3effed" och "puss helt enkelt."
Kvällen har varit trevlig.

Natti, pussciao:*

spring

ohyes it is., det är vår nu. Faktiskt riktigt vår. Satt på stan i solen i över en timme idag, riktigt skönt. Är helt röd om kinderna nu haha. Det blev pölse och vårens första glass? Linda med vän kom och höll oss sällskap en stund. Jag lyckades locka med mig Annapanna hem, att vi inte har sett på två veckor är sinnessjukt. Vi bara kollat gamla bilder, skrattat åt björn gustavsson och kollat lite tv. Nu väntar jag på mat och ikväll blir det mys med mina andra söta töser.

Jag har något här hemma som hade varit väldigt skönt att trampa sönder, men jag är ingen elak person så jag tror jag låter bli.

image34

Tjeckien -08

För er som är intresserade tänkte jag berätta lite om min vecka i Tjeckien. Där var hur många härliga stunder som helst och jag kommer säkert glömma häften här. Tyvärr började inte resan så bra eftersom mamma lyckades få ryggskott när hon lyfte Olivers hockeygrejer på morgon. Hon hade jätteont hela nedresan, och gick som en riktigt kärring. Som tur var, var det inget långvarit och hon kunde upp och gå i Prag dagen efter. Mycket tack vare njurbältet hon fick låna av Susanne och en jävla massa piller. När vi kört genom halva tyskland så började det snöa och efter ett tag var det helt vitt överallt, men när vi körde in över Tjeckiska gränsen var det snöfritt. Många av städerna vi körde igenom så hemska ut med förfallna hus utan rutor osv. Men inne i Prag var det riktigt fint och hela helgen spenderades där med shopping och sightseeing. På måndagen åkter vi vidare till Teplice och Most, där Easter Hockey cup spelades. Det var många spännade matcher och jag som lever mig så mycket in i det, höll ju på att få värsta nervsammanbrotten emellanåt. Killarna spelade bra de flesta matcherna och var värda fler segrar än vad det blev . De slutade 8 i cupen av 11 lag. Hela veckan var bra tack vare alla goa människor som var med. Team 94 är helt underbara, fan vad man kan garva åt dem och deras föräldrar är med härliga. Sist men inte minst Mamma och Alice. <3 Tack för en bra vecka.

Veckans citat.

-Denna resan med er har varit det roligaste sen svärmor klämde tuttarna i mangelen. - Busschauffören
-
Öhhe, kolla backslicket. -Alice

Veckans mat.
-
Så här mkt köttgryta och soppa har jag aldrig ätit i hela mitt liv, jag slipper helst det ett tag nu.

Veckans klubb.
-
Gula hattenklubben. Varje kväll delades fem gula hattar ut till de som hade gjort ngt bra under dagen. Eller de som hade tabbat sig, tabbarna var så klart roligast. Vad jag och Alice fick hatt för ska vi og inte ens nämna.

Veckans shopping.
- 2 jackor, ett par skor, en väska, solbrillor, plånbok, halsband, ögonskugga, nagellack, bh+trosa, godis.

Veckans place.
-
Förutom ishallen där det lätt spenderades mest tid, så får bowlingbaren och gula marknaden bli veckans place.

Veckans tjecker.
-
Lätt personalen i matsalen på det sista hotellet. En var jättelik kocken i rottatuille, en var värsta surkärringen och smällde igen dörren i ansiktet på oss. En var lång och läskig och en såg mest efterbliven och gay ut. Men ja, de
gav oss en hel del skratt iaf, och en jävla massa köttgryta.

Veckans grädde.
- Var när jag fick hämnas på Reimer efter en hel veckas bus genom att spruta grädde i hela ansiktet på honom. Då var jag mycket nöjd.

Veckans hejarklack.
-
Vi var lätt bästa hejarklacken i cupen, och extra bra blev ni när hela tjeckiska laget Highlands kom och skrek. Lets go Schweden lets go, eller Lets go hasselholm, lets go. Hahah gulliga var dem iaf även om de bara hejade på oss för att de själva skulle placera sig bättre.


image33


Segergesten!


Fler bilder från veckan kommer upp på bilddagboken när jag nu orkar.

RSS 2.0