1 jävla tal.

Är lite smått irriterad på att folk kan va så tröga.
Är en aning sur för att jag inte fattar fysiken.
jag är jävligt trött.
Snö (N)
Slutklagat!

>Förövrigt är klassfest en klassfest. Eller har jag fattat fel?

Har varit en mysig eftermiddag iallafall, fika med sara, timmy och timmys mamma, sen en sväng på stan med sara och linn. Handlade lite smycken till helgen, sen blev det film i timmys lägenhet. Eftersom både min och linns buss gick innan filmen va slut så missade vi slutet, Lite synd för den var rätt rolig. Drog hem för att plugga fysik men kom på att jag var tvungen att städa, sen har jag gjort ETT tal fysik. Lyckat Elin.

Gnite

It´s not about that at all

"I need a break and I need a vacation.
Take me away from the civilisation.
 This year has been so rough to me.
 I do believe I've had enough you see.

I need time to spend with the ones I love
and I need to get away from you.?
Cause I need love love love, oh I need love.
 Oh I need love love love, oh I need love."


Billie the Vision and the Dancers<3





image4





jag kommer blir fet

Idag har min dag mest handlat om mat,hehe. Lunch på viking med flicksen eftersom det va äckelbrunabönor i skolan idag. Efter skolan blev det fika med Banan och Robin, Majsan kom med och joinade efter en stund. Vid halv fyra mötte jag Tittan, gick en sväng på stan, handlade lite minsann och sen va tösen hungrig. Så det blev graffiti men jag va hyfsat mätt vid det laget så det blev en Chai Latte för mig. Vi la upp lite tävlingsplaner, försökte få ihop ett lag och planerade träningen (för en gångs skull!) . Sen cyllade vi snabbt som vinden till Linné där det va träning med småflickorna, duktiga som katten är dem! Tävling för ena gruppen i helgen.Håll tummarna^^,

Torsdag imorgon, vilket betyder snart är det helg. Den är fullbokad som vanligt, film på fredag. Tävling Lördag, sen till Anisbananis, ska ha lite klassfest med bästa klassen, T2b. Tjejerna kommer först, vi ska laga lite tacos och sen kommer resten. Ralle har lovat att fixa tequila så jag hoppas på det^^, kanske lite singstar med. Senare blir det nog björket en sväng, är skitsugen på att dansa. Söndag är det träning och sen är det hockey som gäller. Hhk- Tyringe, derby alltså. Brukar va spännande och där är aldrig så mkt folk i ishallen som vid de matcherna. Men är på tiden att HHK vinner denna gången! Nu borde jag verkligen sova, men lär väl fastna här ett tag I guess. Godnatt folk : *

I saw you on TV

Sitter här i soffan och myser, vilar upp mig inför kvällens träning. Skulle pluggat matte men jag har inte orkat. Får väl ta det efter träningen istället, då lär jag ju va piggare? Knappast.

Klädsim i skolan idag, Måste säga att alla var väldigt snygga i underställ etc. Tungt va det i iallafall och eftersom mina byxor kasade ner så jag hade grenen ända ner till knäna var det en aning svårt att simma. Efter tvåhundra meter fick vi äntligen ta av oss kläderna men vi va tvugna att göra det i den djupa bassängen trampandes vatten. Ingen drunknade som tur va och nu kan vi kasta livboj, bogsera personer och dra upp dem på land. Helt lugnt att bada med mig i sommar, drunknar ni så räddar jag er. Lovar! Sen blev det bastu, dusch och tillbaka till kemin, Vår labb igår hade reagerat så det som någon vattenblandning igår var gelé idag och spikarna hade blivit blå, gröna och rosa. Rätt coolt. Eftersom vi är lite smått störda så ville vi hemskt gärna smaka på den där gelén, och jag fick bli testperson men det var inte så farligt. Den smakade typ ingenting. Efter det frågade vi Ingrid om det var farligt, när hon sa att det var lungt smakade Anna och Majsan med. Nu ska jag lyssna på lite Billie the Vision and the Dancers, maha dem är brabrabra!  Sen ska jag träna och snälla ni. Håll tummarna för min flickflack.

Fantastic four

Fantastic four


Billie the vision and the dancers

Helgen har varit najs, i fredags va jag först en sväng hos anna. Hennes bror hade födelsedagsfest och jag och anna kunde garva lite åt barnen där innan jag följde med anette och lämnade anna i lillaskog hos Axel. När anette skjutsat hem mig gjorde jga mig i odning för utgång och ungefär vid tio kom maja och percy och hämtade upp mig. Blev förfest innan kingan hos ante och det var en trevlig kväll, liten besvikelse att vi inte kom in på kingan men rätt väntat så Niklas mamma va en ängel och skjutsade hem mig. Väl hemma somnade jag rättså direkt,.

Lördagen blev lugn,. jag chillade isoffan laddade ner lite bra musik, riktigt bra musik. Bille the vision and the dancers, jag dör. Skitbra! På kvällen kom anna och louise, vi lagade lite tacos hyrde film och hade det allmänt mys. Anna underhöll oss som vanligt "kan vi inte tända lite, jag får så mörka tankar av denna filmen" Båda filmerna vi såg var dåliga men sällskapet var trevigt iallafall.

Vaknade av att solen sken imorse, kunde söndagen börja bättre? Gjorde lite matte, stack och träna. Träningen gick rätt okej förutom att allt fittar med flickisen fortfarande. Drog lite tidigare från träningen för att kolla när Malmhaug mötte Hif, mest för att får träffa sötissara lite. Lite snack blev det både med henne, hennes söta familj och vänner, Jag skulle vilja ta hit dem allihopa för dem är så himla goa. Men jag får väl snart åka och hälsa på istället. Thilde har varit i Usa halva tiden nu, sjukt hur snabbt tiden går.

Nu borde jag plugga men det orkar jag verkligen inte så jag sitter här och myser med massa bra musik.
puss på er : *


Fantastic Four

I mitt förra inlägg såg jag att jag skrivit att jag hade träningsvärk, men gud det va ingenting mot detta. Åkte till broby igår vid fyra och sen var det träning till 8 ungefär, efter det var det fångarna i hallen som gällde och mitt lag kom fyra. Sen på kvällen fanns det inte alltför mkt att göra i broby så vi va i hallen där vi sov och snackade och hade det lite mys. Sen sova hela natten på ett liggerunderlag vad kanske inte det skönaste, upp på morgonen med världens träningsvärk och träna igen. Men det va roligare att träna denna helgen än på länge, det enda kassa är att flickisen fortfarande fittar. Jag blir så himla arg. Nu ligger jag iallafall här i soffan med min träningvärk och undrar hur jag ska komma ur sängen imorgon.

I fredags var det Cats med Fantastic Four, I love you girls. Vi åt god texmex mat, alldeles för mäktig efterrätt och hade riktigt mysigt. Innan vi gick in mötte vi den nyblivne 18åringen, så vi fick gratta honom lite. Efter ´cats drog fyra fruktansvärt mätta flickor hem till timmy där det blev lite guitar hero och en massa filippa bark. "så jag sa som det va; tack ska du ha men aldrig i livet" eller ngt liknande. Rätt tidigt i säng sen vilket var skönt, sov länge på lördagen och sen bar det av till broby.
 


ciao bella

träningsvärk, träningsvärk jag har så mycket träningsvärk. jag går som jag vet inte vad. men det kan ju alltid glädja någon. Skolan idag var lång, men schemat fortsätter att förbättras och nu slutar vi en hel timme tidigare på fredagar plus att vi slipper fetehålan på torsdagen. brabrabra.  Efter skolan idag var jag och anna på stan en vända, kollade på lite fler glasögon men hittade inga fler snygga. Sen hem, kolla OC, grey´s och bara ta det lugnt, snart ska jag till macke och kolla ciao bella.

tequila, tequila

Åh herre gud, de orden passar bäst när man ska beskriva gårdagen, det var 18årsfest hos bethza, det var jag, maja, anna, fransie och ralle plus bethzas släkt plus några till. Det var god mat, god dricka,  mycket god dricka t.o.m. och dans, shit vad vi dansade. Vi försökte oss på salsan, för frans del gick det åt helvete ;) men för oss andra gick det väl kasst, men bättre än för frans iaf HAHA:) ute i köket shottade vi tequila med bethzas mamma, en gång med henne farbror och sen gick salsan betydligt bättre^^. efter en stund stod alla festens gäster i en stor ring medans en elelr två gick in och dansade i ringen. De blev lagom shockade när jag och maja vågade oss in och plötsligt glider ner i spagaten. (mm, vårt vanliga partytrick, men vafan) skoj var det iaf. Bethzas familj höll tal, riktigt gullig var det, och sen var det dags för bethza att dansa med alla män i släkten för det är traditionen.

Jag hade riktigt kul, för man blev så glad av alla människorna där och det var så mysig stämning hela kvällen, sån fest vill ajg med ha när jag fyller 18. Men det hade inte funkat att kombinera mina vänner med min släkt på det viset. Ingen hade dansat salsa iallafall. När vi kom hem dog jag och maja en stund i rabatten innan vi gick in och dog i sängen, jaa först han vi ju med de flesta hata götebrog replikerna och en del asgarv förstås.

VI masade oss upp ur sången vid tolv idag. Såg en av de fulaste filmer jag har sett och sen var det dags för träning. Jag har helt tappat suget och träningen gick åt helvete. Hem käka å sen blev det lite mys med Linda och Frida. Nu ska jag sova för att klara ytterliggare en skolvecka. Börjar iaf bra med shakespeare in love imorgon bitti.

w-w-wonderful

jag överlevde minsann första skolveckan med, men det är riktigt skönt med helg nu, Veckan har varit slapp och schemat har iaf förbättrats något. Igår var en helt meningslös dag och jag va skitarg för jag kom till skolan klockan åtta fick veta att läraren va sjuk, nästa lektion började elva (Y) det va bara att lägga sig i soffan och sova tills de andra slutade. Idag gick vi cplänge, ändå tills kvart i fyra, en fredag!!. Dessutom sista lektionen kemi, snacka segt får hoppas tantan kan fixa det. Dagens bästa var iaf Thai take away dit vi gick för att rädda oss från soppan. Mumma och gud vad mätt jag blev. Jobbade ikväll, jäkligt spännande match men väldigt orättvist resultat. Synd om småpojkarna. Nu ska jag iallafall till Annapanna å mysa resten av fredagkvällen, imorgon ska jag sova längelänge sen får vi se hur planerna för lördqagskvällen blir.

Puss!

söndag, slappa söndag

Idag har varit världens slappaste dag och det har varit riktigt skönt. Sov till två, sen gick jag upp och satte mig i soffan istället, kollade lite filmer, va och handlade med pappa sen lagade vi tacos. Riktigt mumsigt och nu är jag mätt som en plätt. Blev aldrig elvira igår, när dem hade värsta förhöret på både maja, saja å linn så pallade jag itne ens försöka. Så jag åkte med Fille och kalle tillbaka till Banan igen istället där resten av folket som inte pallade björket var. Saja följde med denna gången,  Kvällen började med att Linn å Maja var hemma hos mig, vi hade lite förfest bara vi tre och det var mys, bestod mest av att äta chips å dippa. Lyckades få se jvm finalen med, tyvärr vann Kanada i sudden, jävla otur alltså. Sen bar det av till banan där det mest spelade poker, och sen åkte vi in till stan, bara för att åka tillbaka igen. Menmen det var en trevlig kväll iallafall och jag tror visst jag ska vara med och spela poker nästa gång, det kommer gå lysande! Ikväll ska jag försöka sova någorlunda tidigt för att försöka vända tillbaka dygnet, men eftersom klockan är tio nu och jag börjar piggna till får vi väl se hur det går med det. Skola i övermorgon. JOBBIGT, tur jag har mina gullungar i T2b. framför allt Anna, Sara och Maja men resten med :* ska bli lite skönt att komma in i lite normala vanor, tider och att börja träna igen. Ha en bra sista lovdag imorgon iaf!

"I drömmar och kärlek är ingenting omöjligt"

Sista dagarna på lovet nu och ångesten är på topp. Fast jag försöker skita i den och njuta fullt ut. Dagarna är mest slappa, sover och myser allt vad jag kan. PÅ kvällarna vaknar man, eftersom man helt vänt på dygnet är jag som piggast mellan nio och tre typ, på dagarna är jag död. Ikväll blir det fest, elvira och jag ska dansa som faaan, om jag nu kommer in så klart. Skoj ska det bli iallafall och jag är rikigt laddad. Igårnatt va jag lagom depp, men jag har har bestämt mig för att skita i det nu. Vill du vara en idiot så varsågod. Jag bryr mig inte längre.
Igårkväll var linn här och kollade film med mig, det va mys. Innan hon kom var det en mycket spännande semifinal i juniorvm, hockey då alltså. Ikväll är det final men den lär man ju missa. Lite synd men fan va gött om Sverige hade lyckats vinna. Jag ska hålla tummarna på förfesten. På tal om något helt annat såg ett bra ordspråk idag. " I drömmar och kärlek är ingenting omöjligt" och det stämmer faktsikt jävligt bra.



image2



2008

jaa då var det då nytt år, känns riktigt bra. Nytt år är nya möjligheter. Känns som det är ngt som behövs, lite nytt av allt faktiskt, Själva nyårsafton blev riktigt lyckad. Först käk hemma eftersom vi hade gäster från Malmö, sen gick jag och Linnea till Grahm för att hämta Louise, efter det bar det av till Vildparksstugan. Där va massa goa tyringepojkar som man nästan aldrig träffar länge, men eftersom inte riktigt alla av dem var välkomna in så stannade vi också där ute tills dess att det var dags att gå till stan för att uppleva tolvslaget på torget. Tolvslaget var riktigt underbart och jag träffade massa människor jag tycker om, just så ska nyår firas. Efter det bar det av tillbaka till Vildparksstugan och denna gången var där betydligt mer ös, kvällen var trevlig och den slutade med en jävligt lång och kall promenad hem för mig och linnea. Väl hemma somnade jag inom två sekunder. I vilket fall så va kvällen jävligt bra, igår jobbade jag vilket inte var lika kul. Idag är det min födelsedag, sjutton år minsann och ikväll kommer släkten vilket ska bli myspys! Om man ska sammanfatta 2007 jättekort så får det blir att hösten var sådär, massa fest  (skitbra så klart ) men skolan sög . Fast jag kan egentligen inte säga att skolan sög, för där finns några jävligt underbara personer i min klass, mer skolarbetet som sög. Sommaren var med sådär , PP-gänget var lätt sommarens bästa, medans våren var riktigt jävla bra för jag va så himla lycklig  hela våren. Därför känns det bra att det är nytt år och ny vår snart iaf, för idag är det minsann vinter och massa snö, haha.
Riktigt gott nytt år allihopa!<3


RSS 2.0