lägenhet 22, Goldried hotell, Matrei, Österrike

ja, som jag lovade igår så får jag berätta lite om vår trip.  det är inte så lätt att skriva något, antingen blir inlägget en mil långt eller så kanske jag lyckas. Vi får väl se.

Vi började veckan lugnt, åkte skidor, njöt massor av solen och åt god mat. Var en sväng på pianobaren lyssnade när Tinnitus spelade och drack en cocktail eller två. Backarna var fina på morgonen men på eftermiddagen blev dem smöriga som fan eftersom det var så varmt. Inte led vi av det, jag och Maja fann solstolarna. Mumma. I slutet av veckan fick vi en kommentar på bussen 'jaså, ni har masat er ur solstolarna nu?' av en kille vi inte ens kände, hoppsan. Haha meeeeen, vi åkte faktiskt skidor så länge det gick innan det blev smörigt, han måste bara sett oss på eftermiddagarna Faktiskt. De första kvällarna var vi helt slut, sov tidigt och umgicks med majas familj + faster med familj på kvällarna. Vi åt god mat och underhöll de mindre tjejerna. Det var mys.
 
På onsdagen körde vi en mini-roadtrip till en liten by i Italíen. Åt väldigt god pasta, vad annars i Italien? Tyvärr var det nog för nära österrikiska gränsen för de flesta pratade tyska. Vi ville höra Italienska juu, men nu har jag iaf varit i Italien. Nöjd!  Sjöng i bilen gjorde vi, och INTE lite. Det Är Naaaaajs. Filmen kommer säkert på facebook sen, skulle inte förvåna mig,
 
I slutet av veckan bestämde vi oss för att ge pianobaren en ny chans, på måndagen var den nämligen DÖD! Men sicken tur vi gick ner där, för där fann vi två trevliga typer och sen även en tredje. Glow och flöjten ( som vi tidigare hört på walkietalkien) blev kvällens grej. Och för att inte glömma "för låt" och "undrar om de har neger". Sista kvällen träffade vi resten av gänget, vi började i pianobaren med hela osbygänget + caroline från receptionen och elina från malmö. Vid halv ett blev det VIP nattbad i poolen, tyvärr upptäckte dem oss så det blev ett kort bad. Panoramabar efter det, daans som fasen, desperados, bananlikör och mer flöjt med alla dessa trevlig människor. Perfekt avslutning på en underbar vecka.

Bilderna finner ni på Facebook  hos Maja Söderlund.

P.s det var typ 20 grader i dalen i österrike, 25 grader i tyskland när vi åkte hem och nu är det vår här hemma med. Här finns vitsippor. Är det inte för jäkla bra?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0