SKYDIVE!!!

I lordags gjorde jag den haftigaste grejen jag har gjort i hela mitt liv!!!
Jag hoppade ut fran ett plan 15 000 feet (ca 5km) upp i luften. det var en minuts fritt fall innan fallskarmen vecklades ut. Nar den val var ute sa fick jag testa styra och trixa med den!
Det gar inte att beskriva kanslan som man har nar man faller dar i luften, det kanns som man flyger!
helt jaaakla fucking awesome och obeskrivligt var det! sjuktsjuktsjukt!
Adrenalinkicken var enorm och jag studsade omkring resten av kvallen!

Pa formiddagen innan sa hade vi firat ner oss 40 meter rakt ner i undergjorden dar vi fick aka linbanor, klattra uppfor underjordiska vattenfall flyta runt i helt morka grottor och se alla vackra glowworms sdom sag ut som stjarnor i taket/ det var en helt grym upplevelse!! Sa lordagen kommer vara helt oforglomlig.
Efter allt adrenalin denna dag vart det tvunget att firas sa det blev utgang har i Taupo dar vi ar nu!
vi borjade med forfest hos de andra svenska tjejerna, typ 11 pers trangde ihop sig i pa den lilla golv ytan i deras rum, sen gick vi vidare ner till elements dar vi dansade av oss alla energi, tva utestallen senare och nar vi kampat i en halvtimme for att lara oss lite maoridans blev vi bjudna pa nattamat av "chicken chicken chicken cheese". vid 4 tiden gick vi upp till hostlet dar nagra riktigt fulla killar spang omkring i korridoren, vi bad aven dem att dansa lite maoridans for oss haha men det gick inget vidare. dock har vi bestamt oss for att lara oss denna dans innan vi lamnar nya zeeland!

Vi har rest runt till nagra olika stallen den senaste veckan, pa de flesta stallen stannar vi bara en natt men har i taupo har vi stannat tva. riktigt skont att kunna chilla pa stranden igar, har vid nya zeelands storsta sjo, eftersom lordagen var sa intensiv! De andra dagarna har vi akt ratt mycket buss , kollat pa gejsrar ( som forovorigt luktade ruttet agg) vi var pa hot waterbeach dar man kunde grava fram hot tubs pa stranden eftersom dar var heta kallor under. sjukt att det var sa varmt att man brande sig! vi har bott pa nagra riktigt mysiga hostel dar vi gar fatt lagad mat och kunnat chilla med de andra fran bussen pa kvallarna! I fredags nar vi var i whaitanga sa gick vi ner till den lokala puben pa kvallen, det var en riktigt liten by men dar var anda riktigt trevligt, nya zeelandare ar ett riktigt trevligt folk och nagra av killarna vi traffade dar dok aven upp och festade med oss har i taupo i lordagskvall.

Idag ar det alla hjartans dag har, hoppas ni far en mysig dag dar hemma.
Och imorgon den femtonde fyller varldens basta pappa ar! GRATTIS PAPPSEN!

Det ar sa svart att skriva i bloggen, det hander sa mycket hela tiden sa man pa kvallen har man redan glomt vad man gjorde pa forrmiddagen. Dessutom ar det nastna omojligt att beskriva allting, for detta ar verkligen en dromresa. Jag reser med fyra riktigt goa tjejer, vi har traffat sa mycket trevligt folk och gjort sa mycket roliga grejer. Det ar svart att beskriva kanslorna och aventyren for det ar overvaldigande,
 vi har det bast helt enkelt! Vi hors snaaart igen! Puss och Kram!















bilderna fran skydive och grottaventyr ar pa de andras kameror sa forhoppninsgvis kan jag lagga upp dem en annan dag!
nu maste jag springa ut till bussen...


Kommentarer
Postat av: Marie

Såå underbart ni har det!! Vi längtar till varje uppdatering - både för att höra och se var ni är och vad ni gör men inte minst för att höra att allt är bra. Saknar så klart dig men gläds åt era fantastiska äventyr. 1000 kramar - ha en skön alla hjärtans dag!!

Ska hälsa från Mormor o Morfar + Farmor o Farfar som var här i dag :))

2011-02-13 @ 23:37:50
Postat av: Anonym



Åhhhhhhhhh vad härligt ni har det o vad kul det är att följa er här! Ha en forsatt trevlig resa o va rädda om er! Stor kram till er alla/ Majken!

2011-02-14 @ 09:10:26
Postat av: HELENA

Vad häftigt ni har och så kul att höra att ni trivs tillsammans man blir ju inte lite avunsjuk på er resa.kram Mys mamma

2011-02-14 @ 20:12:25
Postat av: Christel

Kul Elin!

Alla är vi glada att du undvikit Christchurch!

Vilka äventyr ni är med om! Spännande att följa för oss som springer runt i våra ekorrhjul här hemma!

Ha kul och var rädda om varandra!

Kramar Christel med familj

2011-02-25 @ 22:37:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0